• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Nyhed

Matas StylingStriber til alle hårtyper

Om du har langt, kort, krøllet, glat, tyndt eller tykt hår findes der en Matas StylingStribe, der kan gøre hele forskellen for dig. Matas StylingStriber er netop kommet i nyt design med seks forskellige serier. Læs meget mere om serierne i denne artikel og få inspiration til optimal hårstyling, der passer lige netop til din hårtype og dine behov.

En god hårdag er ikke at kimse ad. Det kan give masser af selvtillid, velvære og overskud gennem dagen. Da de færreste af os vågner op med en perfekt frisure, kan det være en god idé at hjælpe det godt på vej med effektive stylingprodukter, der samtidig giver håret god pleje. Matas StylingStriber er netop blevet relanceret og er kommet over i et nyt stribe-design i sarte, nordiske nuancer, der med garanti vil pynte på dit badeværelse. Kvaliteten og effekten er præcis den samme gode, som du kender fra de gamle StylingStriber, og indholdet er stadig skånsomt.  

6 serier til hver sit behov

Matas StylingStriber består af seks underserier henvendt til forskellige hårtyper og behov. I det nye design har vi givet hver underserie sin egen individuelle farve, så du nemt kan navigere i dem. Ligesom på vores resterende Matas Striber i det nye design, kan du på StylingStriberne også nemt finde rundt i de uparfumerede og parfumerede varianter. På fronten af de uparfumerede produkter er etiketten lys, hvorimod de parfumerede varianter har en farvet etiket, der matcher stribe-farven på produktet. På de uparfumerede varianter, vil der også stå ’uden parfume’ på fronten.Du kan sagtens mixe produkterne på tværs af underserierne. Måske har du naturlige krøller, du til dagligt gerne vil pleje, styrke og fremhæve strukturen på. Her kan Matas Curl Cream være ideel. Men måske du også glatter lokkerne engang imellem til fest, og her skal håret selvfølgelig beskyttes med et produkt i underserien ’Varmebeskyttelse’, hvor der både er Heat Protection Spray- og Cream. Du kan således finde de optimale produkter til din hårtype og supplere med specialprodukter til specifikke behov og frisurer.
Hold – den gule

Serien ’Hold’ har fået en flot, pastelgul farve. Serien består af effektive hårsprays med og uden parfume. Produkterne er delt op i ’Stærkt hold’ og ’Ekstra stærkt hold’ alt efter hvor meget hjælp din frisure skal have til at stå imod vind og vejr. Som en nyhed har vi fået Svanemærket Matas Hair Spray, 400 ml, uden parfume, der stadig har samme gode effekt. Matas Hair Sprays er ideelle til at holde på din frisure gennem hele dagen, hvad end den er opsat eller løs. Den hjælper også især i vådt og fugtigt vejr som en ekstra beskyttelse.


Struktur – den grønne

I denne mintgrønne underserie ’Struktur’ finder du produkter, der hjælper med at give dit hår forskellige strukturer. Der er bl.a. saltvandssprays med og uden parfume, hvoraf den uparfumerede er Svanemærket, der giver et råt og vindstylet saltvandslook, der normalt kun opnås efter en dag på stranden.Du finder også Styling Gels med og uden parfume, der gør det muligt at skabe vidt forskellige frisurer i kort og langt hår.Flere forskellige varianter af Dry Shampoos finder du også i ’Struktur’, der gør det muligt at springe en hårvask over, da de absorberer fedt og snavs fra håret.   I de nye Matas StylingStriber lancerer vi to nyheder inden for underserien ’Struktur’, der begge bærer Svanemærket. Nyheden Matas Dry Shampoo Translucent uden parfume er en tørshampoo med et transparent indhold, der sikrer, at du ikke står tilbage med hvide produktrester i håret efter brug. Tørshampooen opfrisker dit hår mellem hårvaskene ved at absorbere hårets overskydende olie, så det ikke fremstår fedtet. Provitamin B5 hjælper desuden med at give hovedbunden godt med fugt.Den anden nyhed Matas Dy Shampoo Mousse uden parfume er formuleret som en lækker mousse, der ligeledes opfrisker dit hår mellem hårvaskene ved at absorbere olie og snavs. Den tilfører desuden volumen til håret, og gør det nemt at re-style håret. Derudover finder du forskellige typer af voks og paste – Matas Soft Mud Wax, Matas Hard Mud Wax, Matas Gel Wax og Matas Fiber Paste – der alle giver stærkt hold, og gør det muligt at style håret, lige som du vil – om det er pjusket hår, et løft ved hårrødderne eller en samling af spidserne.

Volume – den blå

Hvis du savner mere volumen i dit hår, skal du gå efter den blå serie ’Volume’. Her finder du bl.a. Matas Volume Booster med og uden parfume, der giver masser af volumen, struktur, glans og løft til håret. Moussen løfter håret helt inde ved hårrødderne og absorberer samtidig overskydende fedt, så håret ikke fremstår fedtet.​​​​​​​I samme serie finder du Matas Volume Mousse med og uden parfume. Moussen giver også fylde og hold til din frisure samtidig med, at den blødgør og plejer dit hår. Fra uge 13 kan du desuden opleve nyheden Matas Volume Mousse uden parfume, som er en non-aerosol, der er godkendt til at bære Svanemærket.  Hvis du derimod savner fylde til et fint hår, er det Matas Root Volume Spray, du skal have fat i. Sprayen løfter dit hår ved hårrødderne, plejer, fugter og giver smuk glans til dit hår.


Sidst finder du Matas Volume Powder, der er et let hårpudder, der løfter dit hår fra hovedbunden, så det får ekstra volumen. Pudderet giver også ekstra stærkt hold til håret uden at tynge og absorberer fugten i håret. Det er derfor ideelt at opfriske frisuren med Volume Powder i løbet af dagen.

Glans & pleje – den rosa

I den rosa serie ‘Glans & pleje’ finder du en masse produkter, der alle har dét til fælles, at de giver effektiv pleje til håret og smuk glans. Matas Argan Hair Oil uden parfume er en lækker hårolie, der nærer, plejer og fugter hårspidserne, modvirker frizz samt giver smuk glans og silkeblødt hår. Matas Oil-in Styling Cream indeholder også nærende planteolier, der fugter, plejer, give glans og efterlader håret blødt. Cremen yder desuden varmebeskyttelse på op til 220 grader. ​​​​​​​Hvis du derimod har et fint, skandinavisk hår kan Matas Protective Repair Serum hjælpe med at pleje, beskytte, blødgøre og give glans – helt uden at tynge håret. Er du ude efter produkter, der hjælper med at forme dit hår præcis, som du vil – om det er kort eller langt - er det Matas Shine Setting, Matas Gel Wax (Svanemærket) eller Matas Shine Serum, du skal gå efter, der med hver sin tekstur yderligere hjælper med smuk glans og effektiv pleje til dit hår.Hvis du derimod mangler hold og flot glans kan du anvende Matas Shine Spray, der ligeledes går ind og fremhæver din naturlige hårfarve.  
Krøller – den lilla

Er du på udkig efter god pleje til dine krøllede lokker, skal du kigger efter den lille serie ’Krøller’. Her finder du bl.a. den populære Curl Cream, der både findes med og uden parfume. Curl Cream giver et godt hold på dine krøller og modvirker samtidig kruset hår. Den både fugter, blødgør og plejer dine krøller. Derudover finder du Matas Curl Defining Gel Spray, der plejer, giver glans og fremhæver dine naturlige krøller, så de fremstår spændstige. Gelen holder på krøllerne hele dagen og forhindrer frizz.


Varmebeskyttelse - den grå

Mange udsætter hver dag deres hår for høje temperaturer i forbindelse med føntørring eller via glatte- og krøllejern. Det slider i den grad på håret, der har det med at spalte og blive beskadiget. I Matas StylingStriber finder du en serie af specialpleje til netop dette behov. Den lysegrå serie ’Varmebeskyttelse’ består af en Matas Heat Protection Spray- og Cream, der begge giver maksimal varmebeskyttelse på op til 220 grader. Matas Heat Protection Cream tæmmer også kruset hår og efterlader dit hår blødt og lækkert, mens Matas Heat Protection Spray, der både kommer med og uden parfume, indeholder fugtgivende og blødgørende ingredienser samt giver smuk glans til håret. ​​​​​​​

Relaterede artikler

Matas Striberne passer godt på miljøet

Bag om brandet

Matas Striberne passer godt på miljøet

I takt med ny viden indenfor sundhed og miljø udvikler vi i Matas hele tiden nye bæredygtige tiltag indenfor indhold og produktion af vores egenvarer, herunder Striberne. Det er alt lige fra at reducere plastik på vores emballager til at sikre kort transporttid fra produktion til butik.

Læs Mere
Mød den nye hårpleje fra Striberne

Nyhed

Mød den nye hårpleje fra Striberne

Af Benedikte Lundberg

Nu er det endelig blevet hårplejens tur til at komme over i det nye, moderne Stribe-design. I den forbindelse har vi udviklet nye serier og produkter, der ligesom alle vores andre Striber, tager stort hensyn til din sundhed og miljøet, så du trygt kan vælge din favorit til håret.

Læs Mere
Matas lancerer ny, skånsom kropspleje uden parfume

Nyhed

Matas lancerer ny, skånsom kropspleje uden parfume

Flere og flere danskere sværger til skånsomme produkter uden parfume. Derfor lancerer Matas Striberne nu en helt ny kropsplejeserie, der omfavner selv den mest sensitive hud. Produkterne er alle helt uden parfume og er mærket med både Svanen og Den Blå Krans.

Læs Mere