• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Forsinkelser på levering grundet Tour de France i KBH
Mulige forsinkelser på levering som følge af Tour de France (Københavnsområdet)
Nyhed

Luna Rossa Ocean , den nye duft til mænd fra PRADA

Et magnetisk kald efter nye opdagelser bygget på overbevisningen om, at vi med teknologien som en forlængelse af os selv, kan skubbe grænserne, nytænke hvad der er muligt og nå nye højder for en af de mest populære dufte. En duft forstærket af de seneste teknologier indenfor molykylær destillition, der udvider feltet for naturlighed.

En ny, frisk og akvatisk duft der indkapsler et skud bergamot kombineret med kontrasten af den ekstreme sofistikation og sensualitet fra vetiver og elegante iris noter. En duft med et unikt, vanedannende og maskulint spor. En ny klassisk herreduft fra Prada.

Prada Luna Rossa Ocean

Prada Luna Rossa Ocean flakonen er et dyk ned i havets blå dybder. Lakeret i en sofistikeret tone af blå, der intenst og kraftfuldt er en reference til vandets indbydende reflektioner. Signeret med det ikoniske Prada red line, et symbol på innovation.


Duften er intensiveret med varmen fra din egen krop. Påfør duften på indersiden af underarmen for en stærk langtidseffekt. Undgå at gnide på din hud der hvor duften er påført, da dette nedbryder duften og får den til at forsvinde hurtigere.
​​​​​​​

Relaterede artikler

Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs mere
Guide til mænd: Hvilken deodorant skal jeg vælge?

Vi guider

Guide til mænd: Hvilken deodorant skal jeg vælge?

Af Ida Marie Winge

En god deodorant er en uundværlig hjælp, hvis du vil holde lugten af sved på afstand. Markedet for deodoranter til mænd er stort – og det kan være svært at overskue, hvilken der er den rigtige og bedst til dit behov. Vidste du for eksempel, at det ikke er ligegyldigt, om du vælger en deodorant eller en antiperspirant?

Læs mere
Den store shampooguide til mænd

Vi guider

Den store shampooguide til mænd

Af Nanna Hein

Har du hår på hovedet, vasker du det sikkert tit og ofte med en shampoo. Men vidste du, at det faktisk ikke er helt ligegyldigt, hvilken shampoo, du bruger? Og er du klar over, at der findes helt specifikke shampooer udviklet særligt til alt lige fra hårtab, skæl og irriteret hovedbund? Vi guider dig til disse og mange flere gode shampooer velegnet til mænd lige her.

Læs mere
Materialisten guider: Hurtig hudpleje til mænd

Nyhed

Materialisten guider: Hurtig hudpleje til mænd

Af Benedikte Lundberg

Tør, fedtet, normal eller kombineret. Lige meget hvilken hudtype du har, er det vigtigt som mand at få etableret gode hudplejerutiner - især når vejret bliver koldere. Materialist Johnny Jensen guider dig til de bedste hudplejerutiner med Matas Mens produkter, der nemt kan presses ind i en travl hverdag.

Læs mere