• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Bag om brandet

Efterårets trend: Farverig eyeliner

Den farverige liner-trend har ikke været til at komme udenom det seneste år - og den følger også med os ind i efteråret. Til det formål har danske Sandstone netop lanceret 6 vandfaste, glitrende eyeliners, der er parfumefri, veganske og velegnet til sensitive øjne.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du kaster dig ud i den farverige liner-trend. Vi har lavet 6 forskellige looks med de fine eyelinere fra Sandstone, så læs med og bliv inspireret til dit go to-efterårslook.

Purple Space

Den lilla farve har været overalt I 2021, både når det kommer til tøj og makeup.


Det er selvfølgelig ikke gået Sandstones næse forbi, og blandt de nye eyeliners finder du altså en smuk, lilla farve. Denne er dog en smule mørkere og mere afdæmpet, så den passer perfekt til efteråret.


Sandstones nye liners har en innovativ formel, der gør dem lækkert cremede, så de er supernemme at arbejde med – uanset hvilket look, du kaster dig ud i. De glider let over øjenlåget og giver en meget præcis streg.


I vores look har vi brugt Purple Space-eyelineren under øjet, hvilket giver et virkelig fint, enkelt udtryk med lidt diskret farve.Blue Ice

Blå er en klassisk eyeliner-farve, men Sandstone har i deres kollektion givet den et nyt op, så deres variation er en superflot og intens isblå farve. Den metalliske effekt tilfører desuden kant til lineren.


Vi har i vores look kastet os ud i den lidt mere vovede graphic liner-trend, der faktisk er nemmere, end den lige ser ud til. Det giver et edgy og kreativt udtryk.


Sandstones liner er et godt match til denne trend - også selvom de ikke flydende. Deres formulering er nemlig vandfast, hvilket betyder, at de holder til regn, fugt, tårer og sved, og derfor ikke bliver lige så nemt tværet ud i løbet af dagen. Holdbarheden er med andre ord i top.Red Rebel

I Sandstones kollektion finder du også en rød liner i en flot brændt variant, der matcher efterårets toner så smukt.


Eyelineren har en supersmart skru-op-funktion, der gør det nemt at sikre, at du hverken har for meget eller for lidt produkt, når du skal lege med din øjenmakeup. Det gør også, at selve produktet bliver mere beskyttet, når den har låget på.


Vi har lavet en klassisk liner over øjet og tilføjet en lille prik under øjet for at lege lidt med udtrykket og åbne øjne en smule mere op. Du kan selvfølgelig også droppe prikken og gå efter et mere klassisk liner-look.Green Envy

Grøn er en supersmuk farve, der faktisk passer til de fleste øjenfarver - afhængigt af tonen. Sandstones grønne liner har en meget naturlig, grøn farve med glitrende finish.  


Eyelinerne fra Sandstone er formuleret uden ingrediesner med animalsk oprindelse, hvilket betyder, at de altså er veganske – hvilket i øvrigt er gældende for størstedelen af Sandstones makeupsortiment.


Vores grønne look har vi tilføjet lidt kant ved kun at bruge eyelineren i siderne og undgået midten af øjet. Vi har lagt en lille vinge i den ydre del af øjet, mens vi har lavet en ‘omvendt’ vinge i øjenkrogen. Det binder looket fint sammen og giver lidt ekstra dramatisk effekt.Spicy Cinnamon

En smuk brunlig liner med varme, kobber-agtige toner er næsten et must i efteråret – og her skuffer Sandstone altså ikke!


Ikke nok med, at farven er on point, så er alle linerne i sortimentet altså parfumefrit, hvilket gør dem rigtig gode, hvis du har sensitive øjne. Faktisk så er det sådan, at alle Sandstone produkter er parfumefri, og hvis du er nysgerrig på historien bag, har vi skrevet om det tidligere.


I dette look er vi gået mere klassisk til værks og lagt en lige streg over hele øjet, hvorefter vi har brugt en finger til at blende den en smule, så looket bliver lidt mere smudgy og tilfældigt. Men du kan selvfølgelig altid droppe det sidste trin, hvis du er mere til et skarpt look.Black Out

Sidst, men ikke mindst, finder du også en klassisk, sort liner blandt Sandstones nye lancering. Et musthave i enhver makeuptaske, hvis du spørger mig!


Selvom størstedelen af eyelinerne i kollektionen har en form for glitrende eller metallisk effekt, er denne holdt helt simpel i finishen.


Man kan ikke sige eyeliner-looks og så ikke sige ‘winged liner’, så selvfølgelig er vores sidste look helt klassisk med den famøse vinge, som heldigvis er nem at lave med denne cremede formulering, som Sandstones linere har.  Relaterede artikler

Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Bag om brandet

Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Af Anja Mille Blum

Tag med os på opdagelse, når vi dykker ned i Sandstone Scandinavias allergivenlige makeupunivers og fremhæver nogle af de favoritter, vi kan se trender hos jer og rundt omkring i det danske beauty-community – og så fortæller vi også mere om en ret spændende nyhed fra brandet.

Læs Mere
Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Vi guider

Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Af Cecilia Demant

Selvom parfume på mange måder er et sandt pust af skønhed i hverdagen, kan det også give os problemer. Rigtig mange døjer nemlig med parfumeallergi. Hvad gør du, hvis du er allergisk over for parfume men stadig gerne vil bruge dejlige skønhedsprodukter? Og hvad kan du gøre for at minimere din risiko for at udvikle parfumeallergi i første omgang? Læs med her for alle svarene.

Læs Mere
Video - 100% Parfumefri Hverdagsmakeup

Vi guider

Video - 100% Parfumefri Hverdagsmakeup

Af Cecilia Demant

Vil du gerne undgå parfume i dine skønhedsprodukter men ikke gå på kompromis med smuk makeup? Så se med i denne video, hvor vi giver et bud på en nem og pæn hverdagsmakeup - udelukkende lagt med parfumefri produkter!

Læs Mere
Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Vi guider

Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Af Tine Vesterbøg

Du står foran spejlet. Du står med en flot winged eyeliner på det ene øje, mens eyelineren på det andet øje ikke helt har samme svip og form. Kender du den situation? Vi guider dig til den perfekte winged eyeliner.

Læs Mere