• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Du står foran spejlet. Du står med en flot winged eyeliner på det ene øje, mens eyelineren på det andet øje ikke helt har samme svip og form. Kender du den situation? Vi guider dig til den perfekte winged eyeliner.

Vi er vilde med den elegante og stilsikre winged eyeliner (nogle kalder det også for ’cat eye-looket’). Og derfor deler vi gerne vores egne tricks til, hvordan du hurtigt og nemt kan lære at lave den perfekte winged eyeliner streg - hver gang. Få guiden til winged eyeliner her.

1. Blyant, gel eller flydende? Vælg den rigtige eyeliner

Eyelineren kommer i et væld af former, farver og konsistenser. Der er mange til at forholde sig til, når du vælger eyeliner. Hvor pigmenteret er farven? Skal den være vandfast? Skal det være en gel eller en helt flydende? Det vigtigste er, at du vælger den rigtige type til dig.

Blyant & kohl

En eyeliner blyant, også kendt som en kohl, er nem at påføre og ikke mindst have med i tasken til i løbet af dagen.


Den kan være lidt svær at lave en perfekt skarp streg med, men er god hvis du ønsker et lidt mere afslappet og naturligt winged eyeliner look.

Gel eyeliner

En gel eyeliner tilfører et mere glamourøst look, er ofte vandfast, og det er nemt at styre tykkelsen på stregen.


Den kræver at du har en lille tynd eller skrå pensel, som du kan tegne med. Det gode ved gel er, at den ikke "flyder ud" og den er derfor let at styre, samtidig med at du kan få en flot, tyk vinge på lineren.

Flydende eyeliner

En flydende eyeliner kan bruges til at skabe et stærkt, pigmenteret look med en skarp og lige streg.


Da det godt kan kræve en fast hånd og lidt præcision, kan du med fordel gå i krig med de to andre slags eyeliners inden du vælger den flydende version. Den flydende eyeliner kan til gengæld give en knivskarp vinge.

Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs også

2. Sådan tegner du det perfekte svip med halen

​​​​​​​

  • Tag din eyeliner og lave en streg fra inderste øjenkrog og langs vippekanten ud til yderste øjenkrog. Husk at stregen skal helt ned til vipperne.

  • Lav nu en prik mellem yderste øjenkrog og øjenbrynet. Én tommerfingerregel er at slutte stregen ved globelinjen.
    ​​​​​​​
  • Tegn med eyelineren en streg fra prikken og ned til stregen ved yderste øjenkrog. Nu har du vippet. Det kan være nemmere at tegne stregen oppefra og ned mod øjet, så tippen af eyelineren ikke støder mod huden og laver upræcise streger.


Tip!
Hold på midten af eyelineren, ikke for tæt på spidsen – så har du mere kontrol. Prøv at holde hagen ned, mens du kigger opad. Så har du bedre udsyn til øjenlåget.


  • Nu skal du tegne du en linje, som går fra vippets yderste kant og tilbage til vippekanten. Så bliver den øverste kan af stregen mere lige og ensartet i tykkelsen.


Du kan selvfølgelig selv bestemme tykkelsen af stregen, hvis du foretrækker at få et tyndt vip.  Så har du den perfekte winged eyeliner!  

Relaterede artikler

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Vi guider

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Af Amalie Schiller

Smokey eyes kan laves på mange forskellige måder. Helt fra et klassisk og festligt look til det mere rockede eller helt enkle hverdagslook. Se med i vores videoguide og bliv inspireret til dit næste smokey eyes look.

Læs Mere
Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Vi guider

Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base. I denne artikel guider vi til alt, der er værd at vide om foundation, samt vores bedste tips og tricks!

Læs Mere
Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Af Trine Brøndsted

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs Mere
Årets farve: Klassisk blå

Spot Trenden

Årets farve: Klassisk blå

Af Isabel Marschall Thostrup

"Classic Blue" kalder Pantone årets blå farve, som ud over at være klassisk og stilsikker også udstråler pålidelighed og stabilitet. Vi ser nærmere på årets mest trendy farve.

Læs Mere