Vi guider
Her er 6 favoritprodukter til sommersæsonen
Sommerferie-planerne summer her, der og allevegne, og hvis du ikke allerede har trukket stikket til arbejdscomputeren, gør du det sikkert snart. Præcis ligesom sommergarderoben består af løse og luftige klæder, kalder tiden på lette cremer og makeupprodukter, SPF – og selvfølgelig duften af sommer. I denne artikel guider vi til 6 skønne favoritprodukter, der passer perfekt til varmen, ferien og den særlige sommersteming.

Sommertiden er noget helt særligt med sine lange dage, lune nætter, det energiske humør og ikke mindst den smukke kulør, som huden antager efter en rum tid i solens stråler. I sommerperioden kan det være rigtig dejligt at komme helt ned i gear og nyde livets små ting: En god bog på den lokale café, indkøb til en særligt lækker aftensmad eller at hyggepakke til sommerferien, der venter lige om hjørnet. Gør i øvrigt lidt ekstra ud af selvforkælelsen med beautyprodukter, der ligger let på huden – og dufter af sommer. I denne artikel guider vi dig gennem 6 fabelagtige beautyprodukter til ham og hende, der rimer på både selvforkælelse og sommerluksus.

Følelsen af sommer

En forfriskende brise, som køler kroppen og den prikkende varme fornemmelse, når solen rammer huden. Følelsen af sommer er noget helt særligt, og herunder guider vi til en række hudplejeprodukter, der passer perfekt sammen med det sommerlige feel.

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum

Lancômes hyperluksuriøse serum er perfekt alle årets sæsoner igennem – sommeren er ingen undtagelse. Med sin formulering bestående af fugtgivende hyaluronsyre, glødgivende C-vitamin, blødgørende og udjævnende niacinamid og den kraftfulde antioxidant ferulinsyre er serummet nemlig et fantastisk revitaliserende boost i sommervarmen.


I Rénergie H.C.F. Triple Serum er de aktive ingredienser kombineret i en tredobbelt dosis – og det giver resultater, der er til at se og mærke. Efter allerede én enkelt uges brug føles huden mere fast og smidig, og efter to uger føles ansigtstræk og hals opstrammet. Efter otte ugers brug af serummet, vil du opleve en signifikant reducering af fine linjer og rynker. Dertil kommer, at den glødgivende formulering opfrisker huden og og giver den et sundt og velplejet udseende.


Sidst, men ikke mindst, er sommeren også den sæson, hvor solens stråler får pigmentering til at titte frem. Hvis du oplever pigmentering, er serummet også ideelt for dig. Dets kraftfulde formulering bekæmper nemlig aktivt mørke pletter, og efter fire ugers brug kan du allerede se, at pigmenteringen fremstår lysere, end den plejede.


Brug serummet morgen og aften – og glæd dig til en friskheds-boostende selvforkælelsesstund.

Biotherm Aquasource Hyalu Plump Cream

I sommermånederne har huden brug for masser af fugt og næring. Derfor er hudplejerutinen naturligvis lige så vigtig i de varme måneder som om vinteren. Men hvor det kan føles dejligt at smøre huden ind i en lidt federe creme i de kolde måneder, foretrækker mange en lidt lettere finish i sommervarmen, som trænger hurtigt ind i huden.


Her er Biotherms Aquasource Hyalu Plump Cream med sin bløde gel-konsistens det helt ideelle produkt til sommeren. Med sit høje indhold af fugtgivende hyaluronsyre sikrer cremen dig nemlig et fugtboost så kraftigt, at det varer helt op til 48 timer.  


Dertil kommer, at den nærende creme indeholder Biotherms signaturingrediens, Life Plankton, som revitaliserer huden og efterlader den velplejet, fyldig og med et behageligt feel. Perfekt til dig, der holder af at vise din naturlige hud frem i sommermånederne.


Brug Biotherm Aquasource Hyalu Plump Cream hver morgen på nyrenset hud – gerne i kombination med Biotherms ikoniske serum, Life Plankton Elixir.

Et usynligt filter

Sommertid er soltid, og det betyder, det bliver særligt vigtigt at huske solbeskyttelsen. Hvis du synes, det er svært at huske solbeskyttelsen i det daglige, kan du med stor fordel bruge en dagcreme med SPF, som nærer og plejer huden og samtidig giver effektiv beskyttelse mod solens stråler.


Her er Kiehl’s Ultra Facial Cream SPF 30 en storfavorit blandt beautyelskere verden over. Den intet mindre end ikoniske dagcreme har nemlig gennem en lang årrække taget titlen som Kiehl’s bedst sælgende produkt. Det er ikke svært at forstå hvorfor. Cremen har nemlig en utroligt lækker konsistens, er sprængfyldt med gavnlige ingredienser til din hud, og så indeholder den SPF30, som beskytter din hud mod solens stråler.


Sidst, men ikke mindst kommer den til en ganske fornuftig pris.

Psst! Kiehl's Ultra Facial Cream findes også i en variant uden SPF, som er ideel til dig, der allerede har en ansigtssolcreme, du holder af.

It Cosmetics CC+ SPF50

Er du vild med et clean sommerfinish, der giver lidt kulør til kinderne, men samtidig holder huden naturlig og fremhæver dens særlige kendetegn? Så er It Cosmetics' helt fantastiske CC+ Your Skin But Better SPF 50 det perfekte produkt til dig.


Den farvede CC-cream fungerer lidt som en fusion mellem et plejeprodukt med fugtgivende ingredienser og en foundation med sin pæne farvepigmentering, der sikrer dig årets sommerglød (uanset om du har fået en tan eller ej!). Den udjævner hudtonen, korrigerer farveforskellen og fungerer generelt som et forfinende filter, skræddersyet til netop din hud. Den hedder jo ikke 'Your skin But Better' uden grund!


Ud over en forfinende effekt på hudens finish, indeholder den effektive CC-cream også SPF 50, som fungerer som et rigtig godt supplement til din solcreme.


It Cosmetics CC+ Your Skin But Better er udviklet med en særligt plejende formulering, som gør det til et alletiders multifunktionelt produkt. Faktisk er formlen så plejende, at du kan bruge din CC+ Cream som både primer, dagcreme og foundation, men du kan også sagtens bruge den sammen med din dagcreme og øvrige produkter. Prøv dig frem og find den rutine, der passer dig.

Duften af sommer

Den skal være let, men stadig have tyngde; passe til dagen, men holde hele aftenen – og så skal den emme af liv og glade dage. Vi har fundet en duft til hende og en duft til ham, der perfekt indkapsler sommerstemningen.

Til hende: YSL Libre Eau de Parfum

Lige siden sin lancering i 2019 har den aromatiske duft af YSL Libre erobret gader og stræder, kontorlandskaber og fortovscaféer med sin inspirerende, frihedssøgende filosofi.


Med sine karakteristiske frugtige og blomstrede noter og et budskab om at leve livet til fulde med alt, det indebærer af overraskelser, er duften også perfekt til den solrige sæson. YSL Libre er nøje sammensat af noter, der tilsammen skaber en fri duftsymfoni, der kan genkendes på lang afstand.


Duften åbner med noter af mandarinolie, petitgrain samt lavandin, som overtages af et sensuelt blomstret hjerte med lavendel, jasmin og orangeblomst. Sidenhen overtages duften af vaniljeekstrakt, cedarolie, ambergris og moskus, som danner den perfekte bund for en sen sommernat.


Duften er altså et sammensurium af det mørke og det lyse, en ubekymret frihed og en udefinerbar mystik. Selv beskriver YSL duften som ’et pust af frihed’ – perfekt til ferien sydpå.

Til ham: Polo Blue Eau de Parfum

Med sin frugtige friskhed og krydrede karakter er Ralph Laurens Polo Blue på mange måder indbegrebet af en moderne herreparfume, der passer til sydens sol og sommerstemningen.


Duften åbner med en skøn duft af sødmefuld melon, der snart overtages af en aromatisk symfoni af salvie, basilikum og verbena, der sætter scenen for den krydrede duft, der træder i kraft som en vigtig accessory til sommergarderoben. I bunden findes Ralph Laurens signaturnote, nemlig en særlige duft af ruskind, der fusioneres med patchouli i skabelsen af en distinkt akvatisk duft, der afrunder en moderne klassiker.


Pak duften i kufferten til ferien, bær den til middagsselskabet eller tag den på for at spice den helt almindelige hverdag op. For hvis der er en duft, der kan – så er det Ralph Laurens Polo Blue.

SPAR 120,-
Ralph Lauren Polo Blue Eau de Toilette 40 ml
299,95 kr.419,95 kr.Spar 120,-

Andre favoritprodukter, du vil kunne lide:

Relaterede artikler

5 populære dufte fra Lancôme 

Vi guider

5 populære dufte fra Lancôme 

Af Amalie Schiller

De ikoniske dufte fra Lancôme er pakket ind i vaskeægte fransk skønhed. Siden 1935 har deres palette af makeup- og hudplejeprodukter samt dufte været et hit blandt kvinder såvel som mænd. Særligt 5 dufte har vundet en plads i manges hjerter, og det er lige præcis dem, det skal handle her. 

Læs Mere
5 favoritter fra Biotherm

Vi guider

5 favoritter fra Biotherm

Af Anja Mille Blum

Hvis du oplever, at din hud føles stram, ru og skriger efter fugt lige for tiden, så er du langt fra den eneste. Vi er nemlig mange – jeg selv inklusiv – der kæmper med, at vores hud bliver mere sensitiv, når efteråret melder sin ankomst og den tørre radiatorluft får frit lejde indenfor. Derfor har vi samlet 5 favoritter fra Biotherm, der hjælper os med at give huden lidt ekstra kærlighed på denne tid af året.

Læs Mere
Alt du skal vide om Kiehl’s Ultra Facial Cream

Vi guider

Alt du skal vide om Kiehl’s Ultra Facial Cream

Af Anja Mille Blum

Du kan ikke sige Kiehl’s uden at sige “Ultra Facial Cream”; En hellig gral inden for hudpleje, vil nogen nok mene – og den er da også brandets bedst sælgende ansigtscreme, så mon der er noget om snakken? I dag dykker vi i hvert fald ned i Ultra Facial-serien og fortæller dig alt, du skal vide om den ikoniske creme.

Læs Mere
Oplev World of Polo duftfamilien fra Ralph Lauren

Nyhed

Oplev World of Polo duftfamilien fra Ralph Lauren

Af Matas

Ralph Lauren Polo Earth Eau de Toilette er den nye Polo duft til alle køn. Med 97% naturlig oprindelse hyldes naturens skønhed med syv ingredienser udvundet bæredygtigt fra lokalsamfund rundt omkring på jorden. Denne klare og luksuriøse duft balancerer bergamottens strålende citrusaroma og den grønne mandarins livlighed med salviens urteagtige fylde og diva-lavendlens friskhed.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.