• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Alt du skal vide om Kiehl’s Ultra Facial Cream

Du kan ikke sige Kiehl’s uden at sige “Ultra Facial Cream”; En hellig gral inden for hudpleje, vil nogen nok mene – og den er da også brandets bedst sælgende ansigtscreme, så mon der er noget om snakken? I dag dykker vi i hvert fald ned i Ultra Facial-serien og fortæller dig alt, du skal vide om den ikoniske creme.

Mange af jer, der har klikket ind på denne artikel, har nok allerede hørt om Kiehl’s ultimative hero-produkt, der med god grund har fundet vej til en del badeværelseshylder verden over. Men faktisk giver det mening at kigge længere end bare ansigtscremen, for Ultra Facial-serien tæller flere musthave-produkter til alle trin i din hudplejerutine. 

Kultmærket Kiehl’s

Der ligger mange års historie bag det populære amerikanske brand Kiehl’s, der har baggrund inden for apotekterverden. Helt tilbage i 1851 åbnede Brunswick Pharmacy i New York, og senere blev det opkøbt af lærlingen John Kiehl, som omdøbte det “Kiehl’s Pharmacy”.  


Inden for de sidste 170 år har Kiehl’s brandet udviklet sig og fået kultstatus inden for beauty-verdenen, hvilket nok i høj grad skyldes deres virkelig effektive produkter, som er udviklet med de nyeste teknologier, men også fordi de purenægter at gå på kompromis med kvaliteten.


Hverdagsfavoritter er der nok af i Kiehl’s brede sortiment af lækre skønhedsprodukter inden for hårpleje, kropspleje og selvfølgelig ansigtspleje. Og en af dem er selvfølgelig den ultra-populære Ultra Facial ansigtscreme.  

Badeværelseshyldens svar på den hvide t-shirt

På samme måde som en basic hvid t-shirt er musthave i din garderobe, er Ultra Facial Cream en musthave på din badeværelseshylde. Du ved, det der klassiske item, som der altid bare holder, aldrig går af mode og redder enhver tøjkrise.  


En simpel Google-søgning bekræfter også denne metafor, hvor forbrugere på tværs af alder og køn praiser fugtighedscremen. 4,5 stjerne ud af 5 mulige er det blevet til i brugeranmeldelserne på matas.dk, og det er da også en god sjat.  


Men hvad er det så, der gør Ultra Facial til en lifesaver for så mange mennesker?  

Den ultimative guide til ansigtsmasker

Vi guider

Den ultimative guide til ansigtsmasker

Sheet masker, kulmasker, lermasker og peel off masker… Det kan være svært at vælge den helt rigtige ansigtsmaske til netop din huds behov (og måske føler du endda, at du har brug for mere end én?) Følg guiden her og få et overblik over de forskellige masker og deres funktion.

Læs også

Dobbelt op på fugt

Vi har sikkert allerede tudet dine ører fulde med, hvor vigtigt fugt er for din hud – og vi kan fortsætte i en uendelighed, for det er altså bare et essentielt step i din hudplejerutine.  


Kiehl’s har selvfølgelig hørt efter og gjort sit hjemmearbejde: Ultra Facial Cream er nemlig særligt kendt og elsket for sine ultrafugtgivende egenskaber, som efterlader huden 2,3 gange mere fugtet. Ja, selv de områder, som normalt har tendens til at være ekstra tørre, får et fugtboost i op til 24 timer.  


Tager vi et kig på ingredienslisten, jamen, så er det ikke så underligt. Den har nemlig en helt særlig formel med olivenudvundet squalane, som simpelthen er guf for tør hud.  


Og nu tænker du måske, at det må være sådan en fed, rig creme i konsistens – men nej, teksturen er silkeblød og fjerlet at smøre på huden, helt uden at den fedter, samtidig med den absorberes hurtigt og gør huden blød som en barnenumse (okay, men tæt på da!).

Til alle hudtyper

Kiehl’s har altså ramt noget helt særligt med den her ansigtscreme. For du har nok hørt rigeligt om, at du skal målrette din hudtype og pleje den derefter – og det er altså heller ikke helt løgn – men Ultra Facial Cream er simpelthen en vild all around-creme, som er god til alle hudtyper.


Nogle gange skal man bare gå efter det, der virker, og det gør den her creme! Uanset om du har olieret, tør eller sensitiv hud, så kan du altså drage fordel af dens egenskaber. Man begynder næsten at forstå, hvorfor den er blevet kaldt den hellige gral.

Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs også

Hudplejerutine med Kiehl’s Ultra Facial  

Ultra Facial Cream er selvfølgelig det fugtgivende trin i din hudplejerutine og kan sagtens kombineres med dine hudplejefavoritter. Men når nu vi er ved Ultra Facial, så er det bestemt værd at tage et kig på nogle af de andre lækre produkter i serien.  

Ultra Facial Cleanser

Start din hudplejerutine med at rense ansigtet med Kiehl’s milde ansigtssæbe.  


Ultra Facial Cleanser fjerner makeup og renser huden i dybden, men respekterer samtidig fugtbalancen, så huden ikke bliver udtørret.  


Ansigtsrensen indeholder – ligesom cremen – olivenudvundet squalane, som netop hjælper med at blødgøre huden.

Ultra Facial Toner

Næste step i din hudplejerutine er en toner. Ultra Facial Toner er en skintonic, der fjerner overskydende olie fra huden, men som samtidig passer godt på de naturlige olier i huden.  


Den fjerner desuden snavs og hjælper med at forfine hudens overflade.  


Midnight Recovery Concentrate  

Vil du forkæle din hud lidt ekstra, er der rig mulighed for at finde en masse lækre produkter i nogle af Kiehl’s andre hudplejeserier.  


Nu vi er ved ikoniske produkter, så finder vi også Midnight Recovery Concentrate i den kategori. Det er et serum, som regenerer, nærer og plejer huden ved hjælp af squalane, natlys og nærende olier.


Resultatet er en mere frisk og ensartet hud med en superfin glød.

Creamy Eye Treatment with Avocado

Sidst, men ikke mindst, så er en øjencreme også et produkt, der kan være en fordel at anvende i din hudplejerutine.  


Denne fra Kiehl’s har en lækker, cremet konsistens, som giver et fugtboost til det sarte område omkring øjnene. Den indeholder avocadoolie og sheasmør, som efterlader huden godt fugtet og blød.

Er du blevet inspireret til at tilføje Ultra Facial Cream eller et af de andre ikoniske produkter fra Kiehl’s i din hudplejerutine, kan du finde hele sortimentet på matas.dk.

Relaterede artikler

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
Squalane – hudens naturlige smørelse

Vi guider

Squalane – hudens naturlige smørelse

Af Cathrine Park

Når huden tørster og er ude af balance, vil den elske noget ekstra fedtstof, som den genkender. Og derfor bør du kende superfugtgiveren squalane.

Læs Mere
Renseolie – Find den bedste renseolie til din hud

Spot Trenden

Renseolie – Find den bedste renseolie til din hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du tør eller dehydreret hud, vil du med garanti have glæde af renseolie. En oliebaseret rens sørger for at din hud ikke ”strippes” for de naturlige olier samtidig med, at den tilfører næring til huden. Se alt du skal vide om renseolie og find den bedste til din hud her.

Læs Mere
Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Læs Mere