• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Bestsellers fra Kiehl’s – nu i smart duo-sæt

Er du vild med Kiehl’s og vild med en lækker rabat? Så kan det godt betale sig at læse med her, når vi gør dig klogere på deres helt nye duo-sæt.

Du kender måske allerede nogle af de bedst sælgende hudplejeprodukter fra Kiehl’s. Måske har du endda en eller flere favoritter iblandt dem selv? I så fald har du nu mulighed for at få en række af dem i et smart duo-sæt, hvor du kan spare helt op til 30% i forhold til, hvis du skulle købe begge produkterne hver for sig. 

Hydration Starter Set

Er der to produkter, du bare må have i din hudplejerutine, er det selvfølgelig rens og fugt. Så Kiehl’s har samlet to af favoritterne inden for de to kategorier i deres Hydration Starter Set.  


Ultra Facial Cleanser er Kiehl’s bedst sælgende ansigtsrens, som skånsomt renser huden i dybden uden at udtørre, mens Ultra Facial Cream er Kiehl’s ultimative hero-produkt, som er elsket for sine ultrafugtgivende egenskaber.  


Med disse to produkter har du altså et godt udgangspunkt for din daglige rutine, som både sørger for en ren og fugtet hud. Du kan sagtens kombinere dette sæt med dine andre hudplejefavoritter.  

Kiehl’s Hydration Start Sæt
139,95
Optjen 14 point

Hydration Duo Set  

Kan du heller ikke få fugt nok i din rutine, så er det værd at prøve dette Hydration Duo Set.  


Igen er det bestselleren Ultra Facial Creme, som er en af hovedrollerne i dette sæt - og med god grund, for det er simpelthen en af Kiehl’s darlings.  


Kombineret med den bedst sælgende øjencreme, Creamy Eye Treatment, der indeholder avokado, er du altså sikret godt med fugt og næring både i hele ansigtet og i det sarte område omkring øjnene.

Kiehl’s Hydration Duo Sæt
324,95
Optjen 33 point

Hand Salve Duo Set

Det seneste år har vores hænder fået ekstra meget opmærksomhed, særligt pga. storforbruget af håndsprit. Og derfor er det vigtigt at huske at give dem den pleje, de har brug for og fortjener.  


I Hand Salve Duo Set er der dobbelt op på fugt til hænderne med hele 2 x Kiehl’s lækre Ultimate Strenght Hand Salve. Den fyldige håndcreme trænger hurtigt ind i huden, fugter og plejer i dybden hele dagen, helt uden at hænderne føles fedtede.  


Hvis du også får brugt din håndcreme hurtigt op, er der altså en god besparelse at hente med dette sæt.  

Kiehl’s Hand Salve Duo Sæt
249,95
Optjen 25 point

Kombiner duo-settene med...

Et regenererende boost

Inden du hopper under dynen, kan du påføre et par dråber af Kiehl’s favoritten Midnight Recovery Concentrate.  


Serummet skal bruges før din natcreme og vil i løbet af natten gøre sit for at regenerere og nære din hud, så du kan vågne op med en mere fast og blød hud med den fineste glød.

Superserummet med superkræfter

Kiehl’s Vital Skin-Strengthening Super Serum er et serum, der trænger dybt ind i huden og giver nyt liv til mat, træt og stresset hud.


Det er særligt kendt for sine styrkende egenskaber, samtidig med det hjælper til at mindske fine linjer, forbedre hudens elasticitet og efterlade huden med en smuk glød.  


Brug Super Serummet før din fugtighedscreme både morgen og aften som en ekstra styrkende boost i din daglige hudplejerutine.  

Anti-age fugtighedscreme  

Vil du gerne have mere fokus på anti-age i din hudplejerutine, er Kiehl’s Super Multi Corrective Cream med SPF 30 et effektivt alternativ til Ultra Facial Cream.

Denne anti-age fugtighedscreme er nemlig formuleret på en måde, så den målretter et bredt spektrum af de faktorer, der er særligt kendt for at skabe aldersforandringer i huden – hvilket også er grunden til indholdet af SPF.  


Super Multi-Corrective Cream har med andre ord flere anti-aging egenskaber såsom at reducere fine linjer, forbedre elasticiteten, definere ansigtskonturerne, gøre huden mere fast og give huden en mere jævn struktur.  


Du kan eksempelvis bruge denne ansigtscreme som dagcreme og holde fast i Ultra Facial som natcreme.  

(10)
Kiehl’s Super Multi-Corrective Cream SPF 30 50 ml
499,95
Optjen 50 point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Alt du skal vide om Kiehl’s Ultra Facial Cream

Vi guider

Alt du skal vide om Kiehl’s Ultra Facial Cream

Af Anja Mille Blum

Du kan ikke sige Kiehl’s uden at sige “Ultra Facial Cream”; En hellig gral inden for hudpleje, vil nogen nok mene – og den er da også brandets bedst sælgende ansigtscreme, så mon der er noget om snakken? I dag dykker vi i hvert fald ned i Ultra Facial-serien og fortæller dig alt, du skal vide om den ikoniske creme.

Læs Mere
Renseolie – Find den bedste renseolie til din hud

Spot Trenden

Renseolie – Find den bedste renseolie til din hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du tør eller dehydreret hud, vil du med garanti have glæde af renseolie. En oliebaseret rens sørger for at din hud ikke ”strippes” for de naturlige olier samtidig med, at den tilfører næring til huden. Se alt du skal vide om renseolie og find den bedste til din hud her.

Læs Mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
Den ultimative guide til ansigtsmasker

Vi guider

Den ultimative guide til ansigtsmasker

Af Isabel Marschall Thostrup

Sheet masker, kulmasker, lermasker og peel off masker… Det kan være svært at vælge den helt rigtige ansigtsmaske til netop din huds behov (og måske føler du endda, at du har brug for mere end én?) Følg guiden her og få et overblik over de forskellige masker og deres funktion.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage