Vi guider
Vi guider: Giv vintertrætheden kamp til stregen!
Vinteren er over os, og det betyder mindre sollys, svingende temperaturer og et generelt lavere blus på overskuds-kontoen. Men det skal ikke betyde, at vi ikke kan få mere energi ind i vores hverdag alligevel! Vi har her samlet en håndfuld produkter, som giver vintertrætheden kamp til stregen, så du kan blive inspireret til, hvordan du kan mindske trætheden i denne kolde tid – fra inderst til yderst.

I vintertiden er det ikke kun vores energi og overskud, der kan svinge. Det kan vores huds tilstand også. De lave temperaturer og ikke mindst det tørre indeklima fra radiatorerne kan påvirke huden negativt og kan få den ud af balance. Men det er der heldigvis råd for! Med lidt ekstra aktive ingredienser i vores dagligdag, kan vi komme godt gennem den kolde tid. Lad os dykke ned i hvilke produkter du kan investere i her til vinter. Vi starter med et kosttilskud.

Matas C-vitamin Brus

Du har muligvis hørt det før – C-vitamin kan være et godt kosttilskud at tage om vinteren, da det bidrager til normal vedligeholdelse af immunforsvaret. Dette C-vitamin fra Matas er en brusetablet, som kommer i et praktisk rør, som du nemt kan have med i tasken. ​​​​​​​

​​​​​​​Kom en enkelt tablet i et glas vand, lad den bruse færdigt og nyd et glas med en dejlig smag af citrus, som gør det nemt at huske at få sit daglige kosttilskud af C-vitamin.​​​​​​​


Den indeholder 500 mg vitamin C, som også bidrager til at mindske træthed og udmattelse – og let’s face it. Det er der en del af os, der godt kunne have brug for her i vintertiden!


TIP: Kom gerne ud og gå en tur i de timer, der er dagslys midt på dagen. Det er dejligt at gå en tur og få lidt frisk luft og sol i ansigtet. Det kan være med til at give dig lidt mere energi at få rørt sig.

Giv huden fornyet energi med Origins

Mangler huden glød? Så kan det være en god idé at sætte ind med nogle aktive ingredienser i din hudpleje – og ikke mindst sørge for at have en god rutine. Origins populære GingZing-serie indeholder blandt andet ingredienser som ginseng og koffein, som giver huden fornyet glød, energi og vitalitet. Det er effektiv hudpleje, som i den grad er med til at give din hud et much needed energi-boost her til vinter.

​​​​​​​Brug Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser morgen og aften. Den renser huden effektivt og efterlader den ren og med en dejlig frisk følelse. Brug efterfølgende Origins Ultra-Hydrating Energy Boosting Cream, som er en fantastisk lækker dagcreme, der øjeblikkeligt giver huden en frisk og strålende glød. Derudover dufter den lækkert af citrusfrugter, hvilket vækker sanserne og gør dig klar til en ny dag.
​​​​​​​

Før dag- og natcreme kommer som bekendt serum. Her er lidt af en bestseller Origins Plantscription Multi-Powered Youth Serum, som booster huden og mindsker fine linjer, rynker og porer. Det smarte ved det her serum er, at det både kan bruges til ansigt, hals og øjenområde. Påfør det efter din rens og før din ansigtscreme. ​​​​​​​Et tiltrængt fugtboost

Bidende kulde, ruskende vejr og ikke mindst det tørre indeklima er lig med tør hud for en stor del af os. Derfor kan det være en rigtig god idé at sørge for at give din hud et tiltrængt fugtboost indimellem.

Origins Drink Up Intensive Mask er en klassiker på de fleste badeværelseshylder - og det med god grund. Den indeholder blandt andet hyaluronsyre og avocadosmør, som giver intens fugt og efterlader huden utrolig blød og lækker og med masser af fornyet glød.

Brug den om aftenen inden du går i seng, efter du har gennemført din almindelige hudplejerutine. Du sover med den natten over og skyller den af morgenen efter. Brug den 1-2 gange i ugen for at opretholde den gode fugt i huden. En sand life saver til vinter, kan man vist roligt sige!

Til kamp mod mørke rande med Origins

Vi guider

Til kamp mod mørke rande med Origins

Med Origins GinZing Refreshing Eye Cream kommer du ret tæt på en kur mod mørke rande. Det er en let og forfriskende øjencreme, der både mindsker hævelser og gør dine øjenomgivelser mere klare og strålende. Vi dykker ned i det lille vidunder på krukke her.

Læs også

Lidt kærlighed til hænderne

Det er ofte kroppen og huden i ansigtet, vi har fokus på, når vi taler hudpleje. Men kulden og det barske vejr sætter også sine spor på hænderne. Jeg ved ikke med dig, men jeg oplever stort set hver vinter at have tørre, sprukne hænder, hvis ikke jeg plejer dem. Derfor er det alfa omega at have en god håndcreme med sig på farten, hvis man vil undgå det.

Et rigtig godt bud på en makker til de vintertørre hænder er Origins Make A Difference Hand Treatment. Det er en plejende håndcreme, som fugter og blødgør de tørre hænder. Den efterlader huden silkeblød og med en styrket fugtbarriere. Som bonus har den en skøn og let duft, som gør den endnu mere lækker at bruge, hvis du spørger mig.

Brug den så ofte som du har behov for. Sørg også for at få masseret den ind på neglebåndene, hvis du vil undgå tørre og sprukne negle.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Sådan undgår du vintertræt hud

Vi guider

Sådan undgår du vintertræt hud

Af Cathrine Park

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, temperaturen falder, og huden begynder snart at skrige efter næring. Men hvilke produkter skal du kigge efter for at undgå vintertræt hud, og hvordan bibeholder du en sund glød? Bliv klogere på det hele – og mere til – ved at læse med her.

Læs Mere
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere
Til kamp mod mørke rande med Origins

Vi guider

Til kamp mod mørke rande med Origins

Af Ida Hinchely Kyhn

Med Origins GinZing Refreshing Eye Cream kommer du ret tæt på en kur mod mørke rande. Det er en let og forfriskende øjencreme, der både mindsker hævelser og gør dine øjenomgivelser mere klare og strålende. Vi dykker ned i det lille vidunder på krukke her.

Læs Mere
Bliv klogere på C-vitamin

Din sundhed

Bliv klogere på C-vitamin

Af Matas

Hvad er C-vitamin, hvad bruger kroppen det til – og har vi brug for det? Måske er du allerede stødt på vitamin C, enten som tilskud til din kost eller i din hudplejerutine. Men har du nogensinde tænkt over, hvad dette vitamin gør for din krop, og hvad det gør for din hud, hvis du bruger det i din hudpleje? Læs med her, og bliv klogere på C-vitamin.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.