• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Vi tester: Simpel hudpleje fra Woods Copenhagen

Behøver man have en lang række af produkter i sin hudplejerutine, for at få de bedste resultater? Det spørgsmål stillede jeg mig selv, da jeg for et par uger siden blev spurgt, om jeg var frisk på at cutte min rutine ned til fire produkter fra danske Woods Copenhagen. Deres filosofi er nemlig, at less is more, og at man sagtens kan få sin hud til at shine med få, effektive produkter. Jeg var en smule skeptisk - men klar på at lade det komme an på en prøve. Læs med, og hør hvordan det gik.

Jeg havde godt hørt om det danske hudplejebrand Woods Copenhagen og set deres lækre og æstetisk smukke produkter overalt på min Instagram. Selvom jeg var spændt på at skulle cutte min (muligvis lidt for lange) hudplejerutine ned til færre produkter, og gå all in på skinminimalisme, så var jeg helt klar på at teste – for udover at være superflotte, så indeholder produkterne fra Woods Copenhagen også nogle ret spændende og innovative ingredienser, som jeg var spændt på at prøve på min hud.

På daglig basis har jeg testet deres Daily Foaming Cleanser, Skin Perfecter og Daily Hydra Cream. Én gang om ugen har jeg brugt deres Intense Peel Mask for at give min hud lidt ekstra kærlighed. Lad os dykke ned i produkterne!

Step 1: Daily Cleanser

Det første, der slår mig, når jeg skal teste den her på 1. dagen, er, at den dufter virkelig dejligt. Og det undrer mig, for jeg kan se, at den står som værende parfumefri – men det er den økologiske agurk, den indeholder, man kan dufte helt mildt. Virkelig lækkert!

Woods Copenhagen Daily Cleanser er en skånsom og skummende rens, som indeholder 100% naturlige renseaktiver. Det betyder, at du undgår at afrense de naturlige olier, som du har på huden, når du bruger den – og det er altså ret vigtigt, da de olier beskytter og styrker vores hud, så dem skal vi helst undgå at rense helt af. Den er formuleret på en sådan måde, at den ikke indeholder skrappe sæber og tilsætningsstoffer, så hudens naturlige forsvar og bakterieflora bevares.

Jeg bruger den morgen og aften, og masserer den rundt på hele mit ansigt og halsen med fokus på de områder, hvor jeg ved, jeg har mest brug for det – fx omkring næsen og på hagen. Når jeg har skyllet den af igen, kan jeg mærke, at jeg ikke får den her stramme følelse i huden, som jeg indimellem oplever med andre renseprodukter. Huden føles beroliget og fugtet – og det er ret fedt! Den køler også let bagefter, hvilket føles meget behageligt. Det skyldes, at den indeholder økologisk aloe vera, som er rig på antioxidanter, enzymer og vitaminer, og som samtidig beroliger og køler huden. En stor anbefaling herfra!Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Vi guider

Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Følsom hud kræver helt særlig pleje – vidste du eksempelvis, at det kan være en god idé at undgå planteekstrakter og skrubbekorn, hvis din hud er til den sensitive side? I dag fortæller vi dig alt du skal vide, inden du går på jagt efter produkter særligt til følsom hud.

Læs også

Step 2: Skin Perfector 2% BHA

Nu skal vi til et produkt, som jeg virkelig har luret længe på, inden jeg skulle teste det – for det er altså ret unikt! Det drejer sig om Woods Copenhagen Skin Perfector, som er en mild men meget effektfuld eksfoliering, som du kan bruge på daglig basis. Det er dog vigtigt, at du vænner din hud til at bruge den – så start eventuelt med at bruge den hver anden dag og se, hvordan din hud reagerer.

Huden bliver hurtigt mere jævn i tonen og stråler – jeg blev faktisk virkelig overrasket over at se mig selv i spejlet allerede på dag 2, for jeg kunne se, at min hud havde fået en glød, som den ikke havde haft før. Det skyldes de ret fede ingredienser, som denne lille sag indeholder:

2% BHA afrenser de døde hudceller og fjerner overflødig olie fra huden. Derudover sørger den for, at dine porer ikke tilstoppes og forhindrer altså fremtidige udbrud og urenheder. Perfekt til dig med en mere uren og olieret hud.  

Vitamin C er det, der er med til at give den her fantastiske glød – det giver udstråling til huden og booster samtidig hudens produktion af kollagen.

Hyaluronsyre giver masser af god fugt til huden og minimerer samtidig fine linjer og rynker.

Alt i alt lidt af et mirakelprodukt, som nok er flyttet ind på min badeværelseshylde for good. Og så er den i øvrigt parfumefri og vegansk – ikke dårligt!Step 3: Daily Hydra Cream

Først og fremmest let’s talk about den flotte indpakning – jeg synes, den her creme har så fin og simpel en emballage, som virkelig pynter på mit badeværelse! Point for det!

Og så gør det jo ikke noget, at indholdet virkelig også holder. Vi har at gøre med en meget let og lækker ansigtscreme, som med det samme giver masser af fugt til huden. Jeg kommer den på efter min Skin Perfector, så huden kan få en masse god næring og blødgørende ingredienser. Den indeholder blandt andet naturligt havtorn, som afrenser døde hudceller og fjerner overflødig olie på huden. Hyaluronsyre fugter og lysner mørke pletter, samtidig med at det gør hudtonen mere jævn. Actibiome fugter huden og mindsker fine linjer og rynker, og så er det altså også en ingrediens, som er med til at skabe balance i mikrofloraen og pH niveauerne i huden. Det hjælper også med at dulme rødme og irritation og styrker også hudens barriere.


Cremen har en utrolig lækker konsistens og føles silkeblød at komme på huden – og så dufter den mildt og lækkert at rose. Men du kan også få den i en parfumefri version, hvis du ønsker det. Jeg kan mærke, allerede efter kort tid, at min hud føles markant mere blød og jævn i overfladen – og så er den altså helt eminent at lægge sin makeup på, da den har en hel primer-agtig effekt på huden. Virkelig en skøn og lækker dagcreme!5 hurtige om Woods Copenhagen


​​​​​​​1. Woods Copenhagen er et dansk hudplejemærke, som blev stiftet i 2016 af Martin Lyne og Jannick Lindberg.

2. De kommer begge fra en baggrund i modebranchen, da de også er stiftere af modelbureauet Le Management. Her har de hørt modellerne fortælle om deres udfordringer med deres hud, så det er blandt andet her, de har hentet inspiration til deres hudpleje.

3. Motivationen til at skabe hudpleje startede med, at deres ene datter led af atopisk eksem, som startede en lang og sej rejse ind og ud af hospitaler. Her oplevede de på nærmeste hold, hvor lidt gennemsigtighed der var med produkter til en sart hud. Det kickstartede lysten til selv at producere hudpleje, som man kan stole på.

4. Det var faktisk slet ikke meningen, at Woods Copenhagen skulle blive et brand, der skulle stå på hylderne i butikkerne. Ifølge Martin Lyne, er produkterne skabt af rent egoistiske årsager, som han kalder det – men der var pludselig mange, der fik øjnene op for deres produkter og tog fat i dem for at høre, om ikke de måtte sælge deres produkter. Og her startede Woods Copenhagens eventyr.

5. En del af filosofien bag Woods Copenhagen er, at ’less is more’ – det er vigtigt for dem at skabe højeffektive produkter, som indeholder kun de bedste ingredienser, som kan hjælpe folk med de hudproblemer, de måtte have.

Den store guide til ansigtsmasker

Matas LIVE

Den store guide til ansigtsmasker

Ansigtsmasker er effektiv hudpleje og en ren selvforkælelse i hverdagen. Men hvilke masker er egentlig de bedste at have i sin samling? Hvorfor er de så effektive? Og hvordan får man mest muligt ud af dem? Alt det – og mere til – guider Randi dig til. Hun hjælper dig også med at udvælge den rigtige ansigtsmaske på baggrund af din hudtype og din huds tilstand, hvis du har brug for individuelle anbefalinger.

Læs også

Weekend-treat: Intense peel mask

Nu har vi gennemgået de tre steps, som jeg har brugt hver dag de sidste uger i min hudplejerutine. Lad os vende det produkt, som Woods Copenhagen selv kalder deres ”weekend-treat” – nemlig Intense Peel Mask.

Det her er altså endnu et af de der ret unikke produkter, som jeg har haft mine øjne på længe – det er en opstrammende gel peel maske, som er formuleret med mælkesyre og glykolsyre, og som effektivt eksfolierer huden og opløser de døde hudceller, så huden fremstår jævn og fornyet. Den er også eminent til at bekæmpe de fine linjer og rynker i huden – så altså en perfekt maske at forkæle huden med en gang i ugen.

Jeg har tendens til sensitiv hud, så jeg var lidt spændt, første gang jeg skulle prøve den. Jeg smører et jævnt lag på hele mit ansigt og lader den sidde på i 2 minutter. Du kan lade den sidde længere, alt afhængigt at hvor meget din hud kan tåle. Men har du en sensitiv hud som mig, så passer 2 minutter meget fint. Du kan mærke, det prikker i huden, men lad dig ikke afskrække – det skal den gøre, for det betyder, at masken arbejder i din hud. Skyl masken af, og kom din ansigtscreme på. Jeg oplevede, at min hud blev lidt rød efterfølgende, men det er altså en normal reaktion, da huden reagerer på de aktive ingredienser – og bare rolig, det forsvinder hurtigt igen.

En superlækker og effektiv maske, som virkelig kickstarter den gode glød og udstråling til huden.Min overordnede vurdering af min minimalistiske hudplejerutine

Udover at Woods Copenhagens produkter pynter rigtig fint på mit badeværelse, så har vi altså at gøre med nogle supereffektive og meget unikke produkter, som indeholder gode og gennemarbejdede ingredienser til huden. Min hud nød i hvert fald godt af den her mere simple rutine, og jeg oplever at have fået en mere jævn hudtone med markant mere glød. Superlækkert, simpelt og effektivt – det kan jeg klart anbefale!

Derudover er jeg meget inspireret af Woods Copenhagens tilgang til hudpleje, for det handler om at passe på sin hud og arbejde med det, vi allerede har – og det behøver man altså ikke en lang række produkter for at komme godt i mål med, så længe de produkter, man bruger, er effektive.Relaterede produkter

Relaterede artikler

Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Vi guider

Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Af Cecilia Demant

Følsom hud kræver helt særlig pleje – vidste du eksempelvis, at det kan være en god idé at undgå planteekstrakter og skrubbekorn, hvis din hud er til den sensitive side? I dag fortæller vi dig alt du skal vide, inden du går på jagt efter produkter særligt til følsom hud.

Læs mere
Makeup-produkter til et simpelt look

Vi guider

Makeup-produkter til et simpelt look

Af Anja Mille Blum

Lige så meget som jeg elsker at skeje ud med farver og glimmer, når det kommer til min makeup, lige så meget elsker jeg også, når makeup er nemt, simpelt og ikke mindst ser naturligt ud. Hvis du også er vild med sidstnævnte, så kommer jeg her med en række makeupprodukter, som er alt, du behøver, for at skabe et let makeuplook.

Læs mere
Pleje, rens og fugt til den unge og sarte hud

Nyhed

Pleje, rens og fugt til den unge og sarte hud

Af Matas

Alle med ung eller sart hud er sikret god og mild hudpleje fra danske Beauté Pacifique. Den prisvindende hudplejeserie SuperFruit Skin Enforcement indeholder med den seneste nyhed hele fem effektive produkter: Micellar rensevand, dagcreme til både tør og alle hudtyper, natcreme og face mist.

Læs mere
Den optimale hudplejerutine til følsom hud

Vi guider

Den optimale hudplejerutine til følsom hud

Af Cecilia Demant

Følsom hud kræver helt særlig pleje. I dag gennemgår vi trin for trin, hvordan en optimal hudplejerutine kunne se ud, hvis du har tendens til sensitiv hud, samt deler ud af vores bedste tips til at tage dig af følsom og reaktiv hud generelt.

Læs mere