• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Nyhed: Zarkoperfume udvider med vegansk makeup

Her er en nyhed, du ikke vil gå glip af. Mange kender Zarkoperfumes eksklusive parfumeunivers – og nu udvider brandet med makeup skabt af grundlæggeren, Zarko Ahlmanns datter, Olivia Ahlmann. Læs med her, hvor vi dykker ned i de spændende makeup-nyheder fra Zarko Beauty By Oli.

Fra lækker, solkysset glød til uimodståelige, fyldige læber og fortryllende, lange vipper! Jeg (Pernille fra redaktionen) har glædet mig til at præsentere jer for det nye makeupmærke, Zarko Beauty By Oli. Det er et vegansk, high-quality og clean beauty brand, der ikke tester på dyr, og som netop har lanceret de smukkeste makeupprodukter. I denne artikel får du et sneak-peek til tre lækre nyheder fra Zarko Beauty by Oli!Om Zarko Beauty By Oli

Zarko Beauty By Oli er stiftet af Olivia Ahlmann og er et dattermærke til hendes fars firma, Zarkoperfume.


Olivias passion for makeup startede i hendes tidlige teenageår, da hun fik alvorlig cystisk akne. Hun fik udskrevet hård aknemedicin, som gjorde, at hun fik det endnu værre med sin hud. En lang kamp, der gav psykiske ar på sjælen i form af et knust selvværd.

Men kampen gjorde også, at hun langsomt blev introduceret for hudpleje og makeup. Skønhedens verden tog hende hurtigt med storm. Det, at lægge makeup, blev som en slags terapi, og selvtilliden begyndte langsomt at vokse igen.


Nu er Olivias mission at finde de bedste produkter. De reneste. De virkelig magiske. For at hjælpe andre, som hende selv, med at få selvtilliden tilbage. Sammen med sin far, Zarko Ahlmann, har de skabt Zarko Beauty By Oli, som er et rent, vegansk, parfumefrit, cruelty-free makeup-brand af høj kvalitet.


I dag er Olivias akne væk. Det har efterladt hende med nogle ar på huden. Nogle gange dækker hun dem, andre gange gør hun ikke.


”Du skal ikke skamme dig, hvis du har problemhud. Skønhed ligger dybere end det. Og med skønhed følger selvtillid. Dine ufuldkommenheder gør dig til dig selv. De gør dig til noget særligt,” siger hun og fortsætter:


”For mig fremhæver makeup min skønhed. Den får mig til at føle mig selvsikker. Ligesom skønhed skaber selvtillid, skaber selvtillid også skønhed. Den smukkeste ting, du kan bære, er din selvtillid,” siger Olivia.


Smukke, fyldige læber

”High Gloss” er et godt navn at give disse smukke lip glosser for her får du øjeblikkelig shine for alle pengene! Det er tre yderst velformulerede glosser, som giver dine læber masser af næring, fugt og fylde takket være moringa- og macadamiaolie.

Jeg (Pernille fra redaktionen) elsker, når jeg kan påføre en gloss, som jeg ved, ikke blot tilfører et smukt ydre look, men som også tilfører næring til mine læber, der ellers har tendens til hurtigt at udtørre!


Og så synes jeg også lige, at I skal lægge mærke til de smukke farver ’Nudity’ og ’Liquid Gold’! Superfine både til dagligdagen og til aftenarrangementer! Og hvis du allerede har en yndlingslæbefarve, så er der heldigvis også en ”ren gloss” i form af ”Crystal Clear” glossen.


Og som prikken over i’et er glosserne også velegnet til parfumeallergikere og veganere!

Uimodståelige vipper

Hvis du drømmer om lange, fyldige og buede vipper, så er Majestic & Volume Mascara din nye go-to mascara, som giver masser af længde, bue, volumen og en intens sort farve!


Mascaraen kan let bygges op, så du kan få præcis det look, du går efter, og så er den oven i købet vandafvisende.
Også mascaraen er parfumefri og vegansk!


Anvendelse:
Start med at påføre mascaraen fra vipperødderne, og arbejd dig ud i zig-zag-bevægelser.
Påfør igen efter det første lag er semi-tørt, hvis du ønsker mere intensitet! ​​​​

ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Bag om brandet

ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Zarko Pavlov er manden bag det danske parfumebrand, Zarkoperfume, og han er igen aktuel med sin nyeste duft, Cloud no. 2. Vi mødte ham på Nimb hotel til en snak om duftenes baggrund og Zarkos egen idealistiske tilgang til duftverdenen.

Læs også

Makeupelskerens nye must-have

Hvis du leder efter én pallette, der både indeholder din nye favorit-bronzer- og highlighter, så er Zarko Beauty Highlight & Contour Palette et rigtig godt bud!


Her får du nemlig guddommelig, solkysset glød samt en højpigmenteret highlighter i smukke bronze og gyldne nuancer!

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vil bruge paletten, da det er noget af et multitasking-produkt, der også sagtens kan bruges som en smuk øjenskygge eller som ekstra shine på læberne.


Paletten er naturligvis også parfumefri og vegansk!Nyhed: Tag din Zarko-parfume med overalt!

Nu kan du tage din yndlingsparfume fra Zarkoperfume med på farten!

Få de tre vidunderlige molekyledufte ”Pink Molécule”, ”The Muse” og ”Molécule” fra Zarkoperfume i en ny 50 ml størrelse!


Kort og godt om Zarkoperfume
Zarkoperfume er kendt for at bruge unikke molekyledufte, der reagerer på kroppens egne duftstoffer. Derudover er alle parfumerne inspireret af den nordiske ånd og natur, og så er de alle udviklet og håndlavet i Danmark af Danmarks eneste parfumør, Zarko Ahlmann Pavlov!


Pink Molécule er vores absolut bestseller og er en yderst unik og feminin molekyleduft, der indfanger de helt særlige nuancer af den skandinaviske natur med et strejf af pink champagne. Den har søde og friske topnoter af hyldeblomst, abrikos, sort orkidé og lyserøde molekyler og cremede basisnoter af mahogni og sorte trænoter.


The Muse har ingen top-, hjerte- eller bundnoter – den fremkalder blot en uskyldig, ren og varm fornemmelse. Parfumen er dedikeret til Zarkos kone og har været under udvikling i mange år, for som Zarko Ahlmann selv siger, er det ”svært at indkapsle 30 års forelskelse i en flakon”. Intentionen med parfumen er at dele det reneste og mest ægte i verden –nemlig kærlighed.


Molécule 234.38 er en klassiker fra Zarkoperfume, der er baseret på ét enkelt stort molekyle, der interagerer med dine egne duftstoffer! Ret vildt! Det vil også sige, at duften udvikler sig helt unikt fra person til person. Derfor kan duften også bæres af både mænd og kvinder, og som bonusinfo har den en ret lang levetid! Med denne parfume kan du forvente at blive konstant overrasket, når den time for time udvikler sig efter din egen huds duftstoffer!

Limited edition: Pink bestseller-gaveæske

Ej, hvor ville jeg (Pernille fra redaktionen) blive glad, hvis jeg fandt denne gaveæske under mit juletræ! Jeg elsker pink – og det gælder især den lyserøde bestseller duft fra Zarkoperfume, Pink Molecule, og den supersøde tyggegummi-lyserøde lipgloss fra Zarko Beauty by Oli.


Gaveæsken består af det perfekte, lyserøde makkerpar:
Zarkoperfume’s bestseller Pink Molécule-parfume i en 100 ml version – en superunik og feminin molekyleduft, der indfanger de helt særlige nuancer af den skandinaviske natur med et strejf af pink champagne.


Og Zarko Beauty by Oli’s Pink High Gloss i fuld størrelse. Denne smukke, lyserøde farve er Limited Edition, så det vil sige, at du ikke normalt kan finde den blandt Olivias smukke lipglosser endnu, men man har jo lov at håbe, at det en dag bliver en fast del af lipgloss-udvalget (fingers crossed)!


At det er Limited Edition vil også sige, at vi sælger, så længe lager haves, og ikke kan bestille flere hjem, så skynd dig at klik gaveæsken i kurven, hvis du vil have fingrene i denne lyserøde drøm!


Værdi: 1.025 kroner

3 Zarko-artikler, vi anbefaler, du også læser:

ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Bag om brandet

ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Af Isabel Marschall Thostrup

Zarko Pavlov er manden bag det danske parfumebrand, Zarkoperfume, og han er igen aktuel med sin nyeste duft, Cloud no. 2. Vi mødte ham på Nimb hotel til en snak om duftenes baggrund og Zarkos egen idealistiske tilgang til duftverdenen.

Læs Mere
Ny duft fra ZARKOPERFUME

Nyhed

Ny duft fra ZARKOPERFUME

Af Matas

Danmarks eneste parfumeur og manden bag ZARKOPERFUME, Zarko Ahlmann Pavlov, har siden 2012 inviteret os ind i en fortryllende og banebrydende verden af rene molekyledufte med inspiration fra den nordiske natur. Nu kan du opleve hans nyeste mesterværk, Quantum Molécule.

Læs Mere
Mesterparfumør gæster Matas LIVE: Mød Zarko

Matas LIVE

Mesterparfumør gæster Matas LIVE: Mød Zarko

Af Matas

Zarko Pavlov er manden bag den danske parfumesucces Zarkoparfume. Hans dufte bliver solgt verden over, og har taget Danmark med storm. I dag har vi æren af at byde Zarko velkommen i Matas LIVE, hvor du har muligheden for at stille spørgsmål til en af landets skarpeste næser. Se med, og få svar på, hvordan man udvælger den rigtige duft og bruger den optimalt – og meget, meget mere. Vi har også sikret dig en helt særlig gave når du shopper i dag.

Læs Mere