Bag om brandet

ZARKOPERFUME: Bliv klogere på parfumesuccesen

ZARKOPERFUME har taget det danske parfumemarked med storm. Manden bag brandet hedder Zarko Pavlov, og han er mester i at skabe helt unikke dufte. Det nyeste skud på stammen hedder Cloud no. 4. Læs mere om nyheden her, og bliv klogere på det populære brand.

Zarko Pavlov har skabt en række bestsellerdufte, som har fået stor opmærksomhed i Danmark og resten af verden. Alle parfumerne er veganske, og Zarkoperfume indeholder kun de reneste ingredienser. Få historien om hans mest ikoniske parfumer her, og bliv også klogere på det nye makeup-mærke, som han har skabt i samarbejde med sin datter, Olivia.

Nyhed: Cloud Collection no. 4

Den nyste duft i Cloud-familien er en hyldest til de gyldne solnedgange. Den smukke, varme farve på duften henleder tankerne på netop det – at nyde en smuk solnedgang ved vandet, og bare være til i nuet.


Cloud No. 4 er beriget med friske topnoter af brombær, pink peber, citron og mandarin. I hjertenoterne finder du jasmin, kokosnød og hvid orkidé, samt ocean key akkord, der er inspireret Nordens vidstrakte hav. Duften afrundes med basenoter af pudret musk, sandeltræ og vanilje. Ryst flakonen for at blande duftpartiklerne, inden du sprayer på huden.

Cloud No. 4 er den fjerde parfume i ZARKOPERFUMEs Cloud Collection. Lad dig inspirere til din nye duft i produkterne her til højre, hvor vi har samlet alle parfumerne i kollektionen.

100 ml
ZARKOPERFUMECloud Collection 4 Eau de Parfum
1.699 kr.
(8)
100 ml
ZARKOPERFUMECloud Collection Eau de Parfum
1.699 kr.
(20)
KUN ONLINE
100 ml
ZARKOPERFUMECloud Collection 2 Eau de Parfum
1.699 kr.
100 ml
ZARKOPERFUMECloud Collection 3 Eau de Parfum
1.699 kr.
(8)

Vidste du?

At den første Cloud-parfume blev til grundet en fejl. Zarko havde blandet to akkorder, som umiddelbart ikke kunne blandes. Men det gav den her effekt, som Cloud-parfumerne har, hvor det ser ud som om, de to konsistenser flyver som skyer over hinanden. Det tog Zarko 5 år at skabe den første Cloud-parfume, så intet er overladt til tilfældighederne.

Klassikere fra ZARKOPERFUME

Vi har lavet et overblik til dig, så du kan blive klogere på tre parfumer fra ZARKOPERFUME, du ikke må gå glip af:

Molécule 234.38
Denne parfume er baseret på ét stort molekyle som den dominerende ingrediens. Den smelter sammen med dine egne, personlige duftstoffer, hvilket gør den helt unik fra person til person. Sagt med andre ord, den kan ikke beskrives, den skal prøves!

Pink Molécule
Pink Molécule er inspireret af den lyse, nordiske kvindes sensualitet. Den er beriget med noter af hyldeblomst, abrikos og sort orkidé i toppen, samt bundnoter af mahogni, creme noter og sorte trænoter.

The Muse
The Muse har Zarko Pavlov dedikeret til sin kone. Den har ingen noter, men fremkalder en ren, varm og rolig fornemmelse. Det kan i virkeligheden siges at være kærlighed på flakon.

ZARKOPERFUMEMOLéCULE 234•38 Eau de Parfum
889,95 kr.
(120)
ZARKOPERFUMEPINK MOLéCULE 090•09 Eau de Parfum
889,95 kr.
(315)
ZARKOPERFUMEThe Muse Eau de Parfum
889,95 kr.
(107)Når en molekyleduft rammer huden, varmes molekylerne op af de 37 grader og bliver aktiveret, hvilket frigiver duften. Derfor skal ZARKOPERFUME altid prøves på huden.

Hvem er ZARKOPERFUME?

ZARKOPERFUME er molekyledufte inspireret af den nordiske ånd og natur. Alle dufte er skabt af Zarko Pavlov, og de er udviklet og håndlavet i Danmark.

Zarko finder sin største inspiration til sine dufte i de danske skove og kyststrækninger. Det er nemlig, når han går ture ved vandet eller i skoven, at han trækker vejret helt ned i maven, og så flyder inspirationen.

Molekyledufte er skabt med råvare produceret på et laboratorie. De nyeste generationer af molekyler kan have både top-, midte- og bundnoter i sig selv. Det giver et hav af muligheder for helt nye og anderledes kombinationer, hvilket gør ZARKOPERFUMEs dufte så unikke.

Mesterparfumør gæster Matas LIVE: Mød Zarko

Matas LIVE

Mesterparfumør gæster Matas LIVE: Mød Zarko

Zarko Pavlov er manden bag den danske parfumesucces Zarkoparfume. Hans dufte bliver solgt verden over, og har taget Danmark med storm. I dag har vi æren af at byde Zarko velkommen i Matas LIVE, hvor du har muligheden for at stille spørgsmål til en af landets skarpeste næser. Se med, og få svar på, hvordan man udvælger den rigtige duft og bruger den optimalt – og meget, meget mere. Vi har også sikret dig en helt særlig gave når du shopper i dag.

Læs også

Zarko Beauty by Oli

Zarko-familien er bogstaveligt talt blevet udvidet, da Zarko Pavlovs datter, Olivia, har lanceret et makeupbrand under navnet Zarko Beauty by Oli.

Her er tale om makeup af høj kvalitet, som er vegansk, parfumefri og dansk produceret. Produkterne indeholder kun nøje udvalgte ingredienser, som alle er kvalitetsgodkendt af Olivia.

Prøv for eksempel den eksklusive Highlight & Contour Palette, som giver en sund, solkysset glød, der varer ved hele dagen. Eller den intense Majestic & Volume Mascara, som giver de smukkeste, buede vipper med masser af længde og volumen. Du kan også gå på opdagelse i de smukke neglelakker, som har et udvalg af ni flotte farver, der alle er langtidsholdbare.

ZARKOPERFUMEZARKO BEAUTY BY OLI Highlight & Contour Palette
499,95 kr.
(2)
Black
ZARKOPERFUMEZARKO BEAUTY BY OLI Mascara
219,95 kr.
(2)
ZARKOPERFUMEZARKO BEAUTY BY OLI Nail Polish
189,95 kr.
Flere varianter
ZARKOPERFUMEZARKO BEAUTY BY OLI High Gloss
199,95 kr.
(6)
001 Clear
ZARKOPERFUMEZARKO BEAUTY BY OLI Brow Gel
199,95 kr.
ZARKOPERFUMEZARKO BEAUTY BY OLI Eyebrow Pencil
169,95 kr.
(1)

Andre favoritter fra ZARKOPERFUME:

100 ml
ZARKOPERFUMEMolécule C-19 The Beach Eau de Parfum
889,95 kr.
(8)
100 ml
ZARKOPERFUMEThe Lawyer Eau de Parfum
889,95 kr.
(12)
100 ml
ZARKOPERFUMEYOUTH
889,95 kr.
(41)
100 ml
ZARKOPERFUMEMOLéCULE N°8 Wooden Chips Eau de Parfum
889,95 kr.
(18)
100 ml
ZARKOPERFUMEPURPLE MOLéCULE 070•07 Eau de Parfum
889,95 kr.
(58)
100 ml
ZARKOPERFUMEMÉNAGE À TROIS Eau de Parfum
889,95 kr.
(35)
100 ml
ZARKOPERFUMEOUD´ISH Eau de Parfum
889,95 kr.
(20)

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Maria Bech-Jensen

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek