Veet

Veet

12 produkter
FAST LAV PRIS
20 stk
VeetCold Wax Strips Sensitive Face
59,95 kr.
(33)
FAST LAV PRIS
200 ml
VeetHårfjerningscreme Tør Hud
59,95 kr.
(86)
VeetHair Removal Kit
124,95 kr.
(9)
FAST LAV PRIS
150 ml
VeetIn Shower Hårfjerningscreme Tør Hud
69,95 kr.
(61)
200 ml
VeetHair Removal Cream
109,95 kr.
(14)
KUN ONLINE
150 ml
VeetSpray-on hårfjerningscreme
99,95 kr.
(8)
FAST LAV PRIS
200 ml
VeetFor Men Creme Normal
64,95 kr.
(16)
100 ml
VeetMulti-benefit Oil
99,95 kr.
(4)
FAST LAV PRIS
150 ml
VeetFor Men in Shower
64,95 kr.
FAST LAV PRIS
200 ml
VeetHårfjerningscreme Normal Hud
59,95 kr.
(58)
FAST LAV PRIS
100 ml
VeetHair Removal Cream
59,95 kr.
(16)
FAST LAV PRIS
KUN ONLINE
200 ml
VeetEssentials Creme
64,95 kr.
(10)
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Veet hårfjerningscreme

Ønsker du hårfjerning på en nem og smertefri måde? Så er en hårfjerningscreme det oplagte valg for dig. Hårfjerningscremen skiller sig ud fra de andre hårfjerningsmetoder, da det er helt smertefrit. Her er det nemlig cremen, som opløser hårene lige under hudoverfladen, i stedet for at hårene rykkes ud, som med voks. Hårene vokser ud igen med runde ender, hvilket gør at hårene ikke stikker så meget, når de vokser ud igen.

Fordelen ved at vælge en hårfjerningscreme til at fjerne uønsket hårvækst er, at metoden er helt smertefri. Cremen opløser hårene, og der er derfor ingen smerte ved at bruge denne metode. Man kan altså få huden silkeblød på omkring 5 minutter, helt nemt og simpelt.

Typer af hårfjerningscreme

Hos Veet er der forskellige hårfjerningscremer, alt efter hvilket behov og hvilken hudtype du har.

Hårfjerningscreme til normal hud

Til den almindelige hud findes der den klassiske hårfjerningscreme som kan bruges på ben, arme, bikinilinje og armhuler. Produktet skal sidde på i et par minutter og fjernes igen med den tilhørende spatel.

Hårfjerningscreme til tør hud

Hvis du har en mere tør hud, skal du gå efter hårfjerningscremen specielt til det. Denne hårfjerningscreme bruges på samme måde som den klassiske, men indeholder ingredienser, som giver huden ekstra pleje, sådan at huden føles blød og gennemfugtet efter brug.

Hårfjerningscreme til sensitiv hud

Til armhuler og bikinilinje er der lavet en sensitiv udgave, da huden her ofte er lidt mere sart. Cremen kommes på en rund applikator, som er tilpasset hudens konturer og gør, at man nemmere får dækket hele området.

Hårfjerningscreme til Intime områder

I intimområdet er hårene ofte lidt grovere og tykkere og kan være sværere at fjerne. Derfor er der lavet en hårfjerningscreme specielt til dette område. Cremen virker hurtigt og fjerner hårene effektivt, men blødgør samtidig også huden.

Hårfjerningscreme til mænd

Til mænd er der en hårfjerningscreme, der har en mere geleagtig konsistens, som er oplagt at bruge på områder som ryg, bryst, ben og arme.

Hårfjerningscremen fås også som en spray-on, eller som en in-shower udgave, hvis du synes det er nemmere at håndtere end den klassiske creme. Spray-on udgaven fjernes med en spatel, hvor in-shower fjernes med en svamp under bruseren.

Sådan bruger du en hårfjerningscreme

Når du skal påbegynde hårfjerningen skal det være på ren, tør hud (med undtagelse af in-shower). Du påfører cremen i et jævnt lag på det ønskede område, så hårene er helt dækket. Efter 2-3 minutter skraber du forsigtigt cremen af med spatlen på et lille testområde. Hvis hårene nemt fjernes, bruger du spatlen til at fjerne resten af cremen og skyller huden efterfølgende. Hvis hårene ikke er helt væk, kan du lade cremen sidde i et par minutter mere. Husk at læse indlægsseddelen for hvert enkelt produkt, da der kan være forskel på, hvor længe de hver især skal sidde.

​​​​​​​Du er nu helt klar til at bruge Veet hårfjerningscreme og nyde et perfekt, silkeblødt og hårfrit resultat!

Find den hårfjerningsmetode der passer dig

Matas LIVE

Find den hårfjerningsmetode der passer dig

Af Matas

Skal du vælge en skraber, voks eller måske sugaring? Og hvordan får du det bedste resultat af samtlige hårfjerningsmetoder? I dag guider kosmetikeren Zita - som er uddannet specifikt i hårfjerning - dig til at vælge og udføre den helt rigtige metode for dig.

Læs Mere
Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Af Matas

Voks, barbering eller hårfjerningscreme? Der kan være mange måder at fjerne sine hår på kroppen på, og måske det kan være svært at hitte ud af, hvilken metode der passer bedst til dig? I denne live guider vi dig til, hvilke produkter og metoder du kan bruge til er fjerne de ønskede hårstrå med, og vi giver vores bedste tips og tricks til den perfekte, knop-fri barbering!

Læs Mere