Veet

Veet

8 produkter
FAST LAV PRIS
1 stk
VeetCold Wax Strips
59,95 kr.
(19)
20 stk
VeetCold Wax Strips
109,95 kr.
(7)
16 stk
VeetCold Wax Strips
99,95 kr.
(5)
KUN ONLINE
VeetEasyWax Electrical Roll-On Kit
389,95 kr.
KUN ONLINE
50 ml +12 strips
VeetEasyWax Refill Ben & Arme
109,95 kr.
(11)
16 stk
VeetCold Wax Strips Face
99,95 kr.
(1)
FAST LAV PRIS
250 ml
VeetEssential Inspirations Sugaring
79,95 kr.
(38)
KUN ONLINE
250 ml
VeetSugaring Essential Oils & Vanilla
119,95 kr.
Sara
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Veet Voksstrips til nem hårfjerning

Veet er specialister i nem og effektiv hårfjerning, og en af deres mange muligheder er voksstrips. Hårfjerning med voks er en meget anerkendt metode, da det sikrer en helt glat og hårfri overflade på huden.

Når du fjerner uønsket hårvækst med voks sørger du nemlig for at hive hårene ud helt nede ved hårroden, hvilket gør, at resultatet bliver helt glat, men også at huden holdes hårfri i længere tid, faktisk helt op til 28 dage. Når man bruger voks, er det også nemmere at få fat i selv helt små, korte hår. Og så vokser hårene ud blødere, da det er et helt nyt fint hår, der vokser ud - på den måde føles det altså ikke så groft og stikkende, når hårene vokser ud igen.​​​​​​​

Vælg de rigtige voksstrips

Hos Veet finder du forskellige voksstrips alt efter, hvor på kroppen du skal fjerne hår. Vores hår har ofte forskellige tykkelser alt efter, hvor på kroppen de sidder, og det kan have betydning, når de skal fjernes. Der er også nogle steder på kroppen, hvor huden er lidt mere sart end andre, og så er det en god idé at vælge en variant lige præcis til det specifikke område.

Voksstrips til kroppen: De klassiske voksstrips er supergode til det meste af kroppen som ben, arme, ryg eller bryst. De er super nemme at bruge, selv hvis du er helt ny i at vokse.

Voksstrips til kroppen

De klassiske voksstrips er supergode til det meste af kroppen som ben, arme, ryg eller bryst. De er super nemme at bruge, selv hvis du er helt ny i at vokse.

Voksstrips til bikini og underarm

Til den sarte hud under armene og i bikinilinjen er der lavet særlige voksstrips. Hårene her er ofte lidt grovere og kan derfor være sværere at fjerne helt. Deres er Veets voksstrips lavet med EasyGrip-teknologi, så de griber godt fat i hårene, selv hvis de er helt ned til 1,5 mm.

Voksstrips til ansigtet

Til ansigtet kan de klassiske voksstrips være lidt uhåndige, så der er lavet nogle specielt til ansigtet, som er mindre i størrelse. De er derfor velegnede til steder som overlæbe, hage og kinder.

Varm voks og sugaring

Der findes også Easy wax, som er en elektrisk applikator med varm voks. Med den smarte applikator kan man nemt selv påføre voksen på det område, man ønsker. Efter voksen er påført, sætter man en strip på og hiver voksen af i én hurtig og bestemt bevægelse.

Hvis du allerede er øvet i at vokse, har Veet også udviklet en sugaring voks. Her får du en bøtte med voks, som du opvarmer, så den bliver helt flydende. Den varme voks påføres med en spatel, og en strip lægges over. Igen fjerner du strippen i én hurtig og bestemt bevægelse. Sugaring voks er lavet af 99% naturlige ingredienser og kan nemt vaskes af igen med varmt vand.

Sådan bruger du voksstrips

For at få det bedste resultat med din voksbehandling er der nogle forskellige ting, du kan gøre både inden og efter.

Det er en rigtig god idé at eksfoliere huden, du skal vokse, 48 timer inden du går i gang. Det kan du enten gøre med en skrubbehandske eller en bodyskrub. At eksfoliere huden sikrer, at du får fjernet døde hudceller og snavs, som sætter sig i hårsækkene. Når det er væk, vil voksstrippen kunne hæfte sig bedre fast, så alle hårene kommer med ud.

Så er du klar til at gå i gang med hårfjerningen, og det første, du gør, er at varme voksstrippen op mellem dine hænder. Huden skal være helt ren og tør, og efter du har opvarmet strippen i ca. 5 sekunder, er du klar til at skille den fra hinanden og påføre strippen på huden.

Voksstrippen skal påføres i hårenes groretning og trykkes forsigtigt på plads. Nu er du klar til at hive strippen af. Sørg for at holde fast i huden, så strippen er helt strammet ud. Hiv hurtigt og bestemt, i ét ryk imod hårets groretning, og undgå at vokse det samme sted mere end én gang.

Efterfølgende kan rester af voks fjernes med en vådserviet eller noget olie. Husk at pleje huden med en god bodylotion efterfølgende, for silkebløde og glatte ben.

Find den hårfjerningsmetode der passer dig

Matas LIVE

Find den hårfjerningsmetode der passer dig

Af Matas

Skal du vælge en skraber, voks eller måske sugaring? Og hvordan får du det bedste resultat af samtlige hårfjerningsmetoder? I dag guider kosmetikeren Zita - som er uddannet specifikt i hårfjerning - dig til at vælge og udføre den helt rigtige metode for dig.

Læs Mere
Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Af Matas

Voks, barbering eller hårfjerningscreme? Der kan være mange måder at fjerne sine hår på kroppen på, og måske det kan være svært at hitte ud af, hvilken metode der passer bedst til dig? I denne live guider vi dig til, hvilke produkter og metoder du kan bruge til er fjerne de ønskede hårstrå med, og vi giver vores bedste tips og tricks til den perfekte, knop-fri barbering!

Læs Mere