Vild Nord

Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Form

Indhold

På abonnement

Aktuelt

8 produkter
8 produkter
Sorter efter: Mest populære
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Vild Nords Kollagen: Naturens Skønhedsboost

Vild Nords kollagen er i dag en dansk/norsk ejet virksomhed. Brandet blev oprindeligt etableret i Danmark i 2019. De første varianter af Hydro Lab blev baseret på en base af marine kollagen, som er den samme råvare, brandet bruger i den fra den norske producent, Seagarden.

Vild Nord udspringer sig af en dyb tillid til, at man igennem naturlige fødevarer kan føle sig bedre tilpas og se smukkere ud, uanset hvor man er i livet. De hylder den rene skønhed og ved, at den starter indefra. Vild Nord bruger altså nogle af de fineste og reneste råvarer - nemlig dem, du kender fra den nordiske natur.

Vild Nord kombinerer kollagen fra vildfanget nordatlantisk torsk med Nordens rene råvarer. Kollagen kan nemlig noget helt særligt i sammensætning med andre aktive ingredienser. Med Vild Nords produkter får du et dagligt Beauty-ritual, som er nemt og nydelsesfuldt - uanset om dit skønhedsideal er et smukt ydre, en stærk krop eller din sundhed.

Hvad er kollagen?

Kollagen er det naturlige protein, der findes mest i vores hud. Da op mod 80 procent af huden består af kollagen. Vi kan finde proteinet i kroppen i blandt andet brusk, sener, muskler, hår, hud og negle. Dette protein omtales også som "kroppens lim", fordi det er hele fundamentet for, at kroppen hænger sammen. Desværre sker der nemlig en reduktion af produktionen af kroppens kollagen allerede fra 25 års alderen. Her oplever man, at huden bliver mere tør og mister sin elasticitet. Vi kan mærke det i vores led og muskler, samt vi begynder at få linjer og rynker.​​​​​​​

Skønhed fra Naturen

Vild Nord kombinerer marine kollagen med funktionelle fødevarer, vigtige vitaminer og stærke mineraler. Dette sikrer, at du får det bedste ud af naturens egne virkemidler. Med produkter som hydro lab, der indeholder nordiske bær, tørret buletang og dansk økologisk grønkål, får du et optimalt kollagen supplement til en varieret kost og en sund livsstil.​​​​​​​

Hvilken kollagen fra Vild Nord skal du vælge?

Vi guider

Hvilken kollagen fra Vild Nord skal du vælge?

Af Ida Hinchely Kyhn

Vild Nord er nogle af de førende på markedet, når det gælder kollagenpulver. De har en lang række produkter skræddersyet til et hvert behov og enhver smag. I denne artikel guider vi til tre af de mest populære kollagenpulver fra Vild Nord, så du kan blive klogere på, hvilket du skal vælge.

Læs Mere
Vild Nord er en livsstil

Bag om brandet

Vild Nord er en livsstil

Lige meget, hvilke daglige rutiner du har, og hvordan din livsstil ser ud, kan du nemt gøre Vild Nord kollagenpulver til en del af din hverdag – hvad end den er super hektisk eller i roligt tempo. Læs med, når vi giver dig inspiration og et kig ind i en aktiv livsstil med havet som omdrejningspunkt, hvor Vild Nord er et godt supplement ved siden af en varieret og afbalanceret kost.

Læs Mere
3 lækre drikke med Vild Nord kollagenpulver

Bag om brandet

3 lækre drikke med Vild Nord kollagenpulver

Kollagen er en af hudens vigtigste byggesten og et relevant protein i jagten på en frisk, udglattet og velplejet hud. Heldigvis kan du nemt og hurtigt mikse kollagenpulverne fra Vild Nord på en måde, der passer lige netop til dig og din daglige rutine.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.