Bag om brandet
3 lækre drikke med Vild Nord kollagenpulver
Kollagen er en af hudens vigtigste byggesten og et relevant protein i jagten på en frisk, udglattet og velplejet hud. Heldigvis kan du nemt og hurtigt mikse kollagenpulverne fra Vild Nord på en måde, der passer lige netop til dig og din daglige rutine.

Hvis du endnu ikke har prøvet det danske Inner Beauty brand Vild Nord, skulle du virkelig tage et nærmere kig på deres populære kollagenprodukter. Vild Nords store kærlighed til den nordiske natur afspejles i den grad i deres produkter. Lad dig inspirere af tre simple og lækre opskrifter med Vild Nords kollagenpulver nedenfor.

Kollagenpulveret er smagsneutralt og kommer i syv forskellige varianter, som du kan bruge i alt lige fra din morgenkaffe eller friskpresset juice til i lækre smoothies og lemonader.Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser, men trænger du til inspiration, får du her tre velsmagende forslag til, hvordan du kan nyde dit daglige kollagentilskud fra det danskproducerede mærke.

Yellow nicecream


Hvordan lyder en kold, cremet drink med masser af frisked? Ret så godt ikke? Blend udskårne, friske appelsinbåde med lidt banan og tilsæt Collagen Yellow Blast – og voilá, sig goddag til din nye, uimodståelige og cremede favoritdrink. Perfekt både morgen og aften og som et lille, let mellemmåltid.


Ingrediensliste:

 • 2 appelsiner i både
 • ½-1 banan
 • 1 skefuld Vild Nord Collagen Yellow Blast
SPAR 30%KØB FOR 400,-
Vild Nord Collagen YELLOW BLAST 315 g
384,96 kr.549,95 kr.Spar 165,-Lækker lemonade

Der er intet som en læskende lemonade på en varm sommerdag vel? Og hvorfor ikke spice den op med Vild Nord Collagen Beauty Remedy pulver, så du samtidig kan pleje din hud og reducere rynker og fine linjer?


Opskriften er helt simpel: Du mixer postevand med en teske sukrin og en skefuld Collagen Beauty Remedy pulver. Kollagenpulveret indeholder bl.a. pulveriserede bær, der giver en dejlig og naturlig bærmag til lemonaden. Tilsæt et par isterninger og server.

​​​​​​​

Ingrediensliste:

 • Et glas postevand
 • 1 skefuld Vild Nord Collagen Beauty Remedy pulver
 • 1 teske sukrin
 • Lidt isterninger
SPAR 30%KØB FOR 400,-
Vild Nord Collagen BEAUTY REMEDY 315 g
454,96 kr.649,95 kr.Spar 195,-Infused Water

Gør hver dag til en spa-dag. Lav den skønneste infused water ved ganske simpelt at mixe Collagen Gold i en kande med postevand og isterninger. Tilsæt skiveskåret appelsin, pomelo og blodappelsin og top med lidt friske ærteskud, der både pynter og giver smag.

​​​​​​​

Ingrediensliste:

 • 1 kande postevand
 • 1-2 skefulde Vild Nord Collagen Gold
 • Skiveskåret appelsin, pomelo og blodappelsin
 • Isterninger
 • Evt. ærteskud
Synlig bedre hud på 8-12 uger


Indtager du kollagenpulver fra Vild Nord dagligt, vil du typisk mærke en forskel efter 8-12 uger. Rynker og fine linjer vil opleves mindre synlige, ligesom huden vil føles blødere. Behovet af pulver kan variere efter alder, levevis og generel tilstand, men du kan tage 2 daglige serveringer de første 3 måneder og derefter nøjes med 1 servering om dagen.  


Enkle og gode råvarer

Vild Nords produkter er baseret på enkle og gode råvarer – og det giver en kort ingrediensliste. Den vigtigste ingrediens og mest fundamentale base i alle varianterne er marine kollagen, der er udvundet af nordatlantisk, vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i den nordlige del af Atlanterhavet.


Seks af varianterne har takket være ingredienser som pulveriseret tang, bær og grønkål også et højt niveau af C-vitamin, der understøtter normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud og knogler. Flere af varianterne indeholder også tang, der med sit indhold af jod ligeledes bidrager til at vedligeholde en normal hud.


Du finder alle Vild Nords produkter på matas.dk lige her.


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hvilken kollagen fra Vild Nord skal du vælge?

Vi guider

Hvilken kollagen fra Vild Nord skal du vælge?

Af Ida Hinchely Kyhn

Vild Nord er nogle af de førende på markedet, når det gælder kollagenpulver. De har en lang række produkter skræddersyet til et hvert behov og enhver smag. I denne artikel guider vi til tre af de mest populære kollagenpulver fra Vild Nord, så du kan blive klogere på, hvilket du skal vælge.

Læs Mere
Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Af Mai Hvass

Kollagen er på alles læber som en rigtig god hjælper, når huden skal holde sig spændstig, glat og fast. I denne artikel dykker vi ned i en håndfuld populære kollagenpulver, samt svarer på de mest stillede spørgsmål om kollagen.

Læs Mere
Alt du skal vide om kollagen til huden

Matas LIVE

Alt du skal vide om kollagen til huden

Af Matas

Kollagen er på alles læber som den nye mirakelkur mod rynker og andre alderstegn. Men hvad er egentlig op og ned i alle løfterne? I dag dykker kemiingeniør Cecilia Demant ned i det spændende protein og deler alt, der er værd at vide om emnet.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.