• Afsendelse 1-2 hverdage
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Byt i 260 butikker
 • 30 dages fuld returret
 • Mere end 1000 brands
Menu
Bag om brandet

3 lækre drikke med Vild Nord kollagenpulver

Kollagen er en af hudens vigtigste byggesten og et relevant protein i jagten på en frisk, udglattet og velplejet hud. Heldigvis kan du nemt og hurtigt mikse kollagenpulverne fra Vild Nord på en måde, der passer lige netop til dig og din daglige rutine.

Hvis du endnu ikke har prøvet det danske Inner Beauty brand Vild Nord, skulle du virkelig tage et nærmere kig på deres populære kollagenprodukter. Vild Nords store kærlighed til den nordiske natur afspejles i den grad i deres produkter. Lad dig inspirere af tre simple og lækre opskrifter med Vild Nords kollagenpulver nedenfor.

Kollagenpulveret er smagsneutralt og kommer i syv forskellige varianter, som du kan bruge i alt lige fra din morgenkaffe eller friskpresset juice til i lækre smoothies og lemonader.Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser, men trænger du til inspiration, får du her tre velsmagende forslag til, hvordan du kan nyde dit daglige kollagentilskud fra det danskproducerede mærke.

Yellow nicecream


Hvordan lyder en kold, cremet drink med masser af frisked? Ret så godt ikke? Blend udskårne, friske appelsinbåde med lidt banan og tilsæt Collagen Yellow Blast – og voilá, sig goddag til din nye, uimodståelige og cremede favoritdrink. Perfekt både morgen og aften og som et lille, let mellemmåltid.


Ingrediensliste:

 • 2 appelsiner i både
 • ½-1 banan
 • 1 skefuld Vild Nord Collagen Yellow BlastLækker lemonade

Der er intet som en læskende lemonade på en varm sommerdag vel? Og hvorfor ikke spice den op med Vild Nord Collagen Beauty Remedy pulver, så du samtidig kan pleje din hud og reducere rynker og fine linjer?


Opskriften er helt simpel: Du mixer postevand med en teske sukrin og en skefuld Collagen Beauty Remedy pulver. Kollagenpulveret indeholder bl.a. pulveriserede bær, der giver en dejlig og naturlig bærmag til lemonaden. Tilsæt et par isterninger og server.

​​​​​​​

Ingrediensliste:

 • Et glas postevand
 • 1 skefuld Vild Nord Collagen Beauty Remedy pulver
 • 1 teske sukrin
 • Lidt isterningerInfused Water

Gør hver dag til en spa-dag. Lav den skønneste infused water ved ganske simpelt at mixe Collagen Gold i en kande med postevand og isterninger. Tilsæt skiveskåret appelsin, pomelo og blodappelsin og top med lidt friske ærteskud, der både pynter og giver smag.

​​​​​​​

Ingrediensliste:

 • 1 kande postevand
 • 1-2 skefulde Vild Nord Collagen Gold
 • Skiveskåret appelsin, pomelo og blodappelsin
 • Isterninger
 • Evt. ærteskud
Synlig bedre hud på 8-12 uger


Indtager du kollagenpulver fra Vild Nord dagligt, vil du typisk mærke en forskel efter 8-12 uger. Rynker og fine linjer vil opleves mindre synlige, ligesom huden vil føles blødere. Behovet af pulver kan variere efter alder, levevis og generel tilstand, men du kan tage 2 daglige serveringer de første 3 måneder og derefter nøjes med 1 servering om dagen.  


Enkle og gode råvarer

Vild Nords produkter er baseret på enkle og gode råvarer – og det giver en kort ingrediensliste. Den vigtigste ingrediens og mest fundamentale base i alle varianterne er marine kollagen, der er udvundet af nordatlantisk, vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i den nordlige del af Atlanterhavet.


Seks af varianterne har takket være ingredienser som pulveriseret tang, bær og grønkål også et højt niveau af C-vitamin, der understøtter normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud og knogler. Flere af varianterne indeholder også tang, der med sit indhold af jod ligeledes bidrager til at vedligeholde en normal hud.


Du finder alle Vild Nords produkter på matas.dk lige her.


Relaterede artikler

Vild Nord kollagen bidrager til smuk hud indefra

Nyhed

Vild Nord kollagen bidrager til smuk hud indefra

Af Matas

Vidste du, at huden kan plejes indefra? Vild Nord er kollagenpulver, som bidrager til at give din hud ekstra fugt og mindske rynker indefra. Du kan bruge pulveret som en del af din daglige skønhedsrutine ved at tage det som et tilskud til en varieret kost og sund livsstil for at holde huden smuk.

Læs mere
Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Af Mai Hvass

Kollagen er på alles læber som den "nye" hotte hjælper, når huden skal holde sig ungdommelig, glat og fast. Vi kigger på kollagen-boostende hudpleje, redskaber og ikke mindst kosttilskud.

Læs mere
Alt du skal vide om kollagen til huden

Matas LIVE

Alt du skal vide om kollagen til huden

Af Matas

Kollagen er på alles læber som den nye mirakelkur mod rynker og andre alderstegn. Men hvad er egentlig op og ned i alle løfterne? I dag dykker kemiingeniør Cecilia Demant ned i det spændende protein og deler alt, der er værd at vide om emnet.

Læs mere