Menu

VITA LIBERATA

Vita Liberata er et luksus selvbruner brand, som ikke går på kompromis med ingredienserne i produkterne. Deres filosofi er, at naturlige ingredienser, giver naturlige resultater. Derfor anvender Vita Liberata kun de fineste af de fineste økologiske ekstrakter i formuleringer, som nærer og beskytter huden samtidig med, at den bliver brun. I serien er også en række lækre makeup produkter, som giver huden øjeblikkelig farve og glød.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

16 produkter
16 produkter
Sorter efter: Mest populære

Vita Liberata

Hvis du ikke kender mærket, Vita Liberata, så kommer du til det ved at læse denne tekst. Vita Liberata er nemlig ind indbegrebet af luksus selvbrunere. De har b.la. vundet årets serie til Danish Beauty Award i 2012 - Kollektionerne de har designet hedder The Fabolous Collection og The Suncare Collection.

Vita Liberata betyder frigjort/et frit liv. Betydningen bag brandets navn kommer af, at starte på ny, eller starte på en ny retning i sit liv.

Produktet alle bør kende

Vita Liberata Body Blur
Hvis du ikke genkender navnet, så lad os fortælle dig - det her produkt er over alle stadier en kæmpe succes for Vita Liberata. Produktet er banebrydende og ikke set før på det danske marked!

Body Blur er et banebrydende produkt, men hvorfor?Body Blur er kroppens 'foundation', med dette produkt opnår du nemlig en fejlfri finish og glød til huden. Du kan bruge det på hele kroppen, lige dér hvor du mangler lidt farve. Det er nemlig sådan, at produktet dækker små ujævnheder, kar sprængninger, ar, blå mærker osv.

Produktet er faktisk godt beskrevet ved "Det er som at have et par super lækre, usynlige nylon strømper på, bare på hele kroppen" - Alyson Hogg, stifter af Vita Liberata

Historie

Vita Liberata ligger i Nord Irland i en by kaldet Ballyclare og blev etableret tilbage i 2003 af Alyson Hogg. Og idag bliver Vita Liberata forhandlet i hele verden, og findes i de største kæder og stormagasiner verden over. Men mærket findes faktisk også i de små hudplejeklinikker, kosmetologer og spa/wellness. Idet missionen bag Vita Liberata er, at hjælpe enhver med at få en sund, glødende og naturlig hud vha. af verdens førende selvbrunerserie fra Vita Liberata.

Produkternes egenskaber

Vita Liberatas produkter er alle fyldt med økologiske ekstrakter, som gavner huden og hjælper huden med at skabe en unik og naturlig fejlfri glød! Dertil skal det siges, at Vita Liberatas produkter dufter naturlige og har ikke den trælse selvbruner lugt! Dertil skal det også nævnes, at de ingredienser som findes i produkterne er kun økologiske og det resulterer  bla. i, at produkterne ikke lugter.

DHA er det naturlige sukkerstof fra sukkerroer, og det er den, der giver huden dens flotte brune farve i en selvbruner som denne fra Vita Liberata.

Ingredienserne der smelter sammen i Vita Liberatas produkter samt deres unikke moisture-lock system trækker hudens fugt og vand op til hudoverfladen og 'låser det fast' i op til 72 timer, hvilket giver resultatet af en blød hud og sikrer dermed en naturlig aftagning af farven fra produktet hver gang.

Grundet denne enestående sammensætning er alle produkterne fra Vita Liberata nemme af bruge samt at påføre. Dertil skal det nævnes, at alle produkterne er hurtigtørrende, så du undgår den klistrede følelse og du kan derfor tage tøj på hurtigt efter påføring af Vita Liberatas produkter. Du skal ikke engang påføre bodylotionen inden brug af Vita Liberatas produkter/selvbrunere, idet teknologien i produkterne gør, at huden er gennemfugtet imens at den bliver farvet.

Hvordan virker Vita Liberatas selvbrunere?

Når du benytter dig af en selvbruner, ved vi alle, at det er en midlertidig farve. Det er grundet, at det faktisk kun er det øverste hudlag der bliver farvet, og det er de døde hudceller der får farve. Når de falder af, så mister vi naturligvis vores farve fra selvbruneren. Det sker oftest mellem 4-6 dage, at vores hudceller bliver slidt eller afstødt, så det er MAX tid at forvente af en selvbruner, uanset mærke.

Da Vita Liberata benytter DHA'en i sukkerroerne i deres selvbrunerprodukter, sker der det, at når proteinet derfra rammer de døde hudceller, så farver DHA'en hudcellen. Det som har skabt Vita Liberatas succes er, at de har fundet ud af at udvikle en type DHA, der IKKE lugter som den karakteristiske selvbruner, når farven udvikler sig på huden. Samtidig opnår du IKKE den gule undertone ved at bruge Vita Liberatas produkter.

Mere om Vita Liberata

 • Økologisk
 • Selvbruner lugtfri
 • Alkoholfri
 • Parabenefri
 • Dermatologisk testede
 • Baseret på et moisture-lock system
 • Non-toxic

Udvalgte kvalitetsmæssige ingredienser i Vita Liberata

 • Kokosolie
 • Gingko biloba
 • Palmeolie
 • Hyaluron
 • Aloe vera
 • Granatæble
 • Ylang ylang


Find alle Vita Liberatas produkter her på Matas.dk eller i vores butikker.

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Make-up