Voltaren

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Pris

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
Lægemiddel
15+
150 g
VoltarenForte Gel 23,2 mg/g
219,95 kr.
Lægemiddel
15+
100 g
VoltarenForte Gel 23,2 mg/g
162,95 kr.
Lægemiddel
15+
50 g
VoltarenForte Gel 23,2 mg/g
95,95 kr.
Lægemiddel
15+
100 g
VoltarenGel 11,6 mg/g
142,95 kr.
Lægemiddel
15+
150 g
VoltarenGel 11,6 mg/g
197,95 kr.
Lægemiddel
15+
50 g
VoltarenGel 11,6 mg/g
82,95 kr.

Smertelindrende gel fra Voltaren Gel

Voltaren gel er en smertestillende gel i gruppen NSAID (non-steroide antiinflammatoriske stoffer) og virker smertestillende og betændelsesdæmpende (inflammationsdæmpende)

Hvordan anvendes Volteren Gel?

Voltaren Gel kan anvendes ved smerter, hævelse i muskler og led på grund af betændelse (inflammation) og ømhed. Voltaren Gel må kun anvendes på ubrudt hud og kun udvortes, det må ikke indtages.

For voksne og børn over 14 år er den anbefalede daglige dosering, at smøre gel, i en mængde der svarer til et kirsebær (2-4 g), på det angrebne område 3-4 gange dagligt. Gelen kan have en let kølende effekt når den smørres på. Sørg for altid at vaske hænder efter brug og undgå at bade, indtil gelen er trængt helt ind. Voltaren Gel findes også med en applikator, så du slipper for at få gelen på fingrene.

Du må ikke bruge tætomsluttende forbindinger over de områder, hvor du har smurt med Voltaren Gel.

Hvor længe må jeg bruge voltaren?

Du må ikke bruge Voltaren Gel i mere end 7 dage, uden at snakke med lægen. Du skal altid kontakte lægen, hvis symptomerne eller smerterne bliver værre, mens du bruger Voltaren Gel.

Er der bivirkninger ved Voltaren Gel?

Da Voltaren Gel er et lægemiddel, kan det som alle andre lægemidler, give bivirkninger. Det er dog ikke alle der oplever det. De mest almindelige bivirkning ved Voltaren Gel er reaktioner i huden såsom udslæt, kløe og rødme, hvor gelen er blevet brugt

Hvis du oplever alvorlige bivirkninger, skal du altid kontakte din læge.

Hvornår må jeg ikke bruge Voltaren Gel?

Du må ikke bruge Voltaren hvis

  • Du er allergisk overfor diclofenac eller andre lægemidler i gruppen NSAID
  • Du tidligere har fået alvorlige reaktioner, såsom astma efter brug af NSAID
  • Du er gravid i 7-9. måneder
  • Du er under 14 år gammel

Voltaren Gel må ydermere ikke anvendes på beskadiget hud, såsom på rifter, skader eller eksem. Det må ikke komme i øjnene eller på slimhinder, og det anbefales ikke at solbade, mens du anvender Voltaren Gel, da huden i sjældne tilfælde kan blive mere følsom overfor sollys.

Det er vigtigt altid at læse indlægssedlen før du går i gang med at bruge Voltaren Gel. Søg altid lægehjælp ved utilpashed eller forværring a