Xlash

Mest populære
Vælg filtre

Indhold

Form

Egenskaber

Bedømmelser

1 produkt
1 produkt
Sorter efter: Mest populære
KUN ONLINE
6 ml
XlashPro Eyelash Serum
459,95 kr.
(35)
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

XLash Vippeserum

XLash er et svensk brand, der har taget skønhedsverdenen med storm siden 2011, da de lancerede deres første produkt, XLash vippeserum i Skandinavien. Med XLash vippeserum har brandet fundet frem til en unik kombination af naturlige ekstrakter og vigtige mineraler, som virker stimulerende på hårene og får dem til at vokse sig længere og stærkere. Biotin, også kendt som vitamin B7, er den vigtigste ingrediens i XLash vippeserum, som ikke indeholder skadelige hormoner eller kemikalier, og er 100% vegansk og Crueltyfree.

Skandinaviens bedst sælgende vippeserum

XLash har mere end 3,6 millioner tilfredse kunder verden over og er kendt for at give synlige og imponerende resultater på kort tid. Giv dine vipper en velfortjent behandling med XLash vippeserum og få smukke, misundelsesværdige resultater!

Kvinde der holder Xlash vippeserum

Hvad opnår man ved brug af Xlash vippeserum

På 28 dage kan du opnå dokumenterede resultater, som indebære mere længde og fyldige vipper. Med en kombination af naturlige ingredienser som planteekstrakter og vigtige mineraler, øger XLash vippeserum vippernes vækst og styrke, så du kan få flotte, tætte og flirtende vipper på kort tid.

  • Dokumenterede resultater på blot 28 dage
  • Naturlige lange vipper uden kemi
  • Skandinaviens bedst sælgende vippeserum
  • 70% længere vipper
  • 33% mere fylde
  • 22% tykkere vipper

XLash Eyelash Serum (3 ml) er nok til 2-3 måneders daglig brug, mens XLash Pro (6 ml) er tilstrækkelig til 5-6 måneders regelmæssig brug.

Der er ikke udført undersøgelser af gravide eller ammende kvinder med øjenvippeserum på markedet. Der er intet videnskabeligt grundlag for at tro, at Xlash udgør en sikkerhedsrisiko for gravide eller ammende kvinder, dog anbefaler man  altid, at du taler med din læge eller jordemoder, inden du bruger Xlash Eyelash Serum.​​​​​​​

Før efter billede med Xlash

Sådan bruger du XLash

XLash vippeserum skal påføres direkte på den øvre vippelinje på renset hud med den tynde, børstelignende applikator, der følger med produktet. Det anbefales kun at bruge øjenvippeserum på den øvre vippelinje og undgå det indre øjenkrog. Påføring af serummet på den nedre vippelinje og øjenkrogen bør undgås, da det let kan sprede sig, når man blinker helt naturligt.

Det anbefales at bruge XLash én gang om dagen, helst om aftenen på helt nyrenset hud. Der er ikke beviser for, at to daglige anvendelser vil give større resultater. Serummet kan bruges sammen med eyelash extensions, da det ikke indeholder olier.​​​​​​​

Sådan får du smukke øjne og bryn med Xlash

Vi guider

Sådan får du smukke øjne og bryn med Xlash

Af Pernille Witt Kirkegaard

Dine øjne og bryn kan gøre en verden til forskel, når det gælder dit overordnede udseende. Friske øjne, lange vipper og fyldige bryn er målet for mange, og nu har vi løsningen! I denne artikel dykker vi ned i fire produkter fra Xlash, lige fra øjen- og brynsera til opkvikkende og beroligende øjengelplastre, så du får den nødvendige viden om, hvordan du får det bedste ud af dine øjne og bryn.

Læs Mere