• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Xlash

Xlash er et next generation beauty brand der er lavet ud af kærlighed til øjenvipper, øjenpleje og mere. Et brand, der udfordrer skønhedsidealer – med klinisk beviste formler og pålidelige produkter som du vil elske (og stole på).

Xlash er et next generation beauty brand der er lavet ud af kærlighed til øjenvipper, øjenpleje og mere. Et brand, der udfordrer skønhedsidealer – med klinisk beviste formler og pålidelige produkter som du vil elske (og stole på).

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Mest populære

Om Xlash

Brandet XLash er et svensk mærke der blev etableret tilbage i 2001, hvor deres rejse startede med lancering af deres første produkt, XLash vippeserum.

Med dette produkt fandt XLash bla. frem til at ingrediensen biotin også kaldet vitamin B7 virkede stimulerende på hårene, og som derfor fik dem til at vokse sig længere og stærkere. Biotin er derfor den vigtigste ingrediens i XLash vippeserum, som derudover er suppleret med en række naturlige ekstrakter som ligeledes også  har en positiv effekt på hårets vækst. Efter lancering af XLash produkterne er det kun gået en vej for brandet -og det er fremad. I dag sælger de deres produkter i 15 lande. XLash benytter en kombination af planteekstrakter og urter i deres produktion, som tilmed er høstet under bæredygtige forhold.

Xlash Cosmetics produkter er fremstillet på en unik formel, der indeholder vigtige mineraler, som har en styrkende effekt på cellefornyelse og vækst. XLashs vippeserum og brynserum består af skandinaviske og naturlige planteekstrakter. Xlash Cosmetics anvender ikke skadelige hormoner eller kemikalier, er 100% vegansk  og er Crueltyfree. Kombinationen af de naturlige planteekstrakter og kemi-frie komponenter bidrager på kort tid til misundelsesværdige vipper og bryn. Xlash bliver brugt af mere end 3.6 millioner tilfredse kunder verdenover.

Xlash Bestseller

Nogle af deres bestsellere er blandt andet:

Xlash Øjenvippe serum

Nogle af de ting, den blandt andet står for er:

Dokumenteret resultat på blot 28 dage
Naturlige lange vipper uden kemi
Skandinaviens bedst sælgende vippeserum

Xlashs resultater ses indenfor kun 28 dage:

  • 70% længere
  • 33% mere fylde
  • 22% tykkere
  • Øger vippernes vækst og sundhed
  • Bidrager med mere volume, længde og tykkelse
  • Giver flotte, tætte og flirtende vipper.


I gennemsnit er Xlash Eyelash Serum (3 ml) nok til 2-3 måneders daglig brug. Xlash Pro indeholder 6 ml og er tilstrækkelig til 5-6 måneders regelmæssig brug.

Forskellen på Xlash og Xlash pro er udelukkende mængden.

Der er ikke udført undersøgelser af gravide eller ammende kvinder med øjenvippeserum på markedet. Der er intet videnskabeligt grundlag for at tro, at Xlash udgør en sikkerhedsrisiko for gravide eller ammende kvinder, dog anbefaler man  altid, at du taler med din læge eller jordemoder, inden du bruger Xlash Eyelash Serum.


XBrow Serum

Xbrow Eyebrow Serum er et produkt, der hjælper dig med at få fyldige og definerede øjenbryn.

Xbrow indeholder de samme effektive ingredienser som  Xlash vippeserum. Fordi huden er tykkere ved øjenbrynene end øjenvipperne, har serummet sværere ved at trænge igennem og absorberes af rødderne og derfor vil du opleve at det kan tage længere tid at se resultater på øjenbrynene end dine øjenvipperne. En Xbrow Eyebrow Serum holder i cirka tre måneder ved normal og regelmæssig brug.


Xlips EGF Intensive Care Lip Balm

Xlips EGF er nærende, let, og fugtgivende læbepomade.

Den har unikke ingredienser til meget tør og beskadiget læbehud, Xlips EGF indeholder en desuden en intensiv og koncentreret formel, der øger beskyttelsesbarrieren for sensitiv læbehud. Det hjælper huden med at modstå negative miljøfaktorer og ældningsprocesser takket være dens unikke anti-aging komponent - EGF (Epidermal Growth Factor). Desuden er den perfekt base inden yderligere læbemakeup.

Hvordan bruges xlash?

Xlash skal påføres direkte på den øvre vippelinje på renset hud. Xlash har en tynd, børstelignende applikator, som gør den let at bruge. Vi anbefaler, at du kun bruger øjenvippeserum på den øvre vippelinje og undgår det indre øjenkrog. Påføring af produktet på den nedre vippelinje og øjenkrogen bør undgås, da serummet let spredes, når man blinker helt naturligt.

1 gang om dagen er det man anbefaler, og der er ikke beviser for at 2 gange, vil give større resultater, vi anbefaler derfor at bruge den om aftenen på helt nyrenset hud. Den kan bruges sammen med eyelashextensions, da den ikke indeholder olier.

Malene
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...