Vi guider

Sådan får du smukke øjne og bryn med Xlash

Dine øjne og bryn kan gøre en verden til forskel, når det gælder dit overordnede udseende. Friske øjne, lange vipper og fyldige bryn er målet for mange, og nu har vi løsningen! I denne artikel dykker vi ned i fire produkter fra Xlash, lige fra øjen- og brynsera til opkvikkende og beroligende øjengelplastre, så du får den nødvendige viden om, hvordan du får det bedste ud af dine øjne og bryn.

Hvem ønsker ikke lange vipper, fyldigere bryn og et farvel til trætte øjne? Det gør jeg (Pernille fra redaktionen) i hvert fald. Og så er det jo heldigt, at vi kan få hele pakken med Xlash – et nyt brand i Matas, der har specialiseret sig inden for øjne og bryn, og hvordan vi kan få det bedste frem i dem.

Foryngende øjengel-plastre

Disse geniale øjengel-plastre fra Xlash er designet til at øge hydreringsniveauerne og mindske hævelser under øjnene ved hjælp af HA4 (4x hyaluronsyrer) og aminosyrer med koreansk hydro-gel-teknologi. HA4 hjælper med at øge hydreringsniveauerne og låser fugten inde, mens aminosyrer støtter kollagenproduktion og hudens elasticitet.


Men det er ikke alt! Der er nemlig også tilsat lavendel for at give en superberoligende effekt på det delikate område under øjnene.


Sådan bruger du dem korrekt:
Øjengel-plastrene kan bruges både om morgenen og om aftenen og er perfekte til din daglige rutine. Med regelmæssig brug forynger øjengel-plastre dybt det område under øjnene, der resulterer i mere beroliget hud, mindre hævelse og fastere hud.


1.    Påfør dem på nyrenset og tør hud, lad dem sidde i 15 minutter (eller længere, hvis ønsket).
2.    Fjern dem og dup eventuel tilbageværende serum ind i huden.
3.    Afslut med din daglige fugtighedscreme.
”Wow, der er ikke sparet på produktet her. Jeg vælger at bruge disse øjengel-plastre efter afrenset hud om aftenen for at få den beroligende og fugtgivende effekt, inden jeg smutter i seng. Da jeg vågnede op dagen efter, virkede mine øjenomgivelser dejligt gennemfugtede, spændstige og bløde” – Pernille fra redaktionen.

Vågn op med glow

Awakening Eye Gels er den nyeste tilføjelse i Xlash eyegel-plaster-familien. Hvis du leder efter et produkt, der kan hjælpe med at lysne og vække dine trætte øjne, skal du ikke lede længere. De kraftfulde ingredienser i disse øjengel-plastre giver nemlig dine øjne det boost, som du har brug for. Alle, uanset alder, kan opleve at have trætte øjne og mørke rande.
Hvis du især døjer med mørke rande, misfarvninger eller hyperpigmentering, bør du introducere dig selv for Awakening Eye Gels!


Gelen er nemlig fyldt med kraftfulde ingredienser som C-vitamin, koffein, niacinamid og ferskenblomstekstrakt, der kan lysne, vække og styrke din hud.  Derudover er der potente urte- og blomsterekstrakter, der genopretter elasticiteten i huden samt reducerer fugttab.
Ved regelmæssig brug kan du forvente en reduktion af mørke rande, misfarvninger og poser under øjnene. Du vil også opleve en opfrisket følelse og en mere ungdommelig, sund glød.


Den levende ferskenfarve passer perfekt til den friske ferskenduft, som er forfriskende og opkvikkende, mens selve hydrogelen giver en rig fugt og kølende effekt. Desuden er øjengel-plastrene veganske og fremstillet i Korea, et land, der er kendt for sine innovative hudplejeprodukter.


Sådan bruger du dem korrekt:
1.    Fjern først al makeup, og vask dit ansigt.
2.    Brug derefter den medfølgende spatel til at tage ét plaster ad gangen.
3.    Påfør hvert øjengel-plaster på renset og tør hud, og placér den tyndere side på den indre del af øjet (eller den tykkere del afhængigt af, hvilken del af øjenområdet du ønsker at tilføre mest fugt).
4.    Lad plastrene sidde på i 15 minutter eller længere tid, hvis det ønskes.
5.    Dup forsigtigt det resterende serum ind i huden for at absorbere alle fordelene.
6.    Afslut med din foretrukne øjencreme eller fugtighedscreme.


Obs! De kan bruges så ofte, du ønsker det, og kan også bruges som et serum, du påfører, før andre cremer. Øjengel-plastrene er velegnet til alle hudtyper og aldre – selv dem med følsom hud.

”Igen er der ikke sparet på produktet – man får virkelig meget for pengene, SÅ fedt! Jeg valgte at bruge øjengel-plastrene om morgenen, fordi jeg nogle gange vågner op med hævede øjne. Det er, når en ny dag starter, at jeg mest har brug for en opkvikkende og fugtgivende effekt i mine øjenomgivelser. Det føltes SÅ behageligt at påføre disse kølige øjengel-plastre på mine varme og hævede øjne.” – Pernille fra redaktionen.

Protip:

Opbevar øjengel-plastrene i køleskabet. Det giver en ekstra kølende og beroligende effekt, som jeg er sikker på, at du vil ELSKE!

Transformér dine vipper på bare 28 dage

Sig goddag til længere, fyldigere vipper med denne vippeserum fra Xlash. Serummet har en klinisk beviste formel, som kombinerer kraften fra biotin peptid, grøn te og hyaluronsyre for at give en sikker og effektiv løsning til at forbedre dine naturlige vipper.


Xlash Eyelash Serum er ikke kun vegansk og formuleret med milde ingredienser, så selv følsom hud kan tolerere det, det er også testet af dermatologer og er fri for olie og hormoner, hvilket gør det vippevenligt og velegnet til alle livsstile.


Hemmeligheden bag serummets effektivitet ligger i dens kraftfulde ingredienser. Biotin peptid øger keratinproduktionen for længere vipper, mens grøn te giver blide antioxidant-fordele, der beroliger. Hyaluronsyren fugter intensivt og låser fugten inde for sunde, stærke vipper.


Sådan bruger du serummet korrekt:
1.    Fjern først din makeup og rens huden.
2.    Påfør derefter serummet ved at stryge penslen over roden af dine øverste øjenvipper.
3.    Gentag dagligt i 28 dage eller længere for at opnå de bedste resultater.
4.    Når du har opnået dine ønskede resultater, skal du anvende serummet 2-3 gange om ugen for at bevare dine smukke, længere vipper.
I en 12-ugers uafhængig laboratorieundersøgelse blandt 30 testpersoner rapporterede 90 % tilbage, at de så mærkbare resultater efter daglig brug af Xlash Eyelash Serum.

Opnå dit ønskede øjenbrynslook

Xbrow Eyebrow Conditioner er et øjenbrynsserum, der giver tykkere, fyldigere øjenbryn på kun 28 dage.


Formlen er 100 % vegansk, dermatologisk testet og klinisk bevist til at virke. Den indeholder biotinpeptid, grøn te og hydrolyseret hvedeprotein, der arbejder sammen om at skabe en mild og pålidelig formel til huden, der bare virker! Den kan dermed også bruges af alle hudtyper.


Den tilpassede, lille børste-applikator gør det nemt at påføre, og den olie- og hormonfri formel gør den på samme tid egnet til bryn-laminering.


Sådan bruger du serummet korrekt:
1.    Fjern din makeup og rens huden.
2.    Påfør derefter summet ved at stryge børsten over brynhårene.


Anbefalet brug er én gang om dagen, helst om aftenen, inden du går i seng, i 28 dage eller længere for de bedste resultater. Når du har opnået det ønskede resultat, kan du reducere brugen til 2-3 gange om ugen.
”Jeg har nu testet øjenbrynserummet i 30 dage, og jeg synes, at mine bryn er meget stærkere og mere smidige og har måske også fået en smule mere fylde. Jeg koncentrerede brugen af serummet primært på de områder af mit bryn, hvor hårvæksten er sparsommelig. Jeg synes, jeg kan ane en smule fyldigere bryn, og jeg vil fortsat bruge serummet, for jeg er spændt på at se forskellen, når der er gået to måneder”. – Pernille fra redaktionen.

Andre produkter, du vil elske, fra Xlash:

3 artikler, vi anbefaler, du også læser:

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Af Trine Brøndsted

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs Mere
Hvilke vipper passer til din øjenform?

Vi guider

Hvilke vipper passer til din øjenform?

Af Matas

Når det kommer til kunstige vipper, er der et hav af forskellige typer, og det kan være svært at finde op og ned i, hvad der passer bedst til lige netop én selv. Derfor har vi her samlet nogle af de mest typiske øjenformer og vores bud på, hvilke vipper, der er særligt gode til at fremhæve de forskellige typer øjne.

Læs Mere
Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Af Amalie Schiller

Naturlige vs. optegnede bryn? Jeg må nok indrømme, at jeg bedst kan lide min bryn, når de har fået en omgang med min yndlings brynpen og gel. Formede og farvede øjenbryn er nemlig en af de få ting, der på en naturlig måde kan løfte hele ansigtet og give en god udstråling. I artiklen her har jeg lavet en lille videoguide, hvor jeg detaljeret viser, hvordan du kan skabe flotte og fyldige bryn med nogle helt særlige produkter. Let's get started!

Læs Mere