Tilbage
Se alt i
  • Levering 2-3 hverdage
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • 30 dages returret
  • Mere end 900 brands


BLACK FRIDAY 23. NOVEMBER 2018


Derfor skal du handle hos Matas på Black Friday

Hvis du er typen, der elsker et godt tilbud, er Black Friday helt sikkert din fest. Det er nemlig intet mindre end en dag i de gode tilbuds tegn, hvor Matas inviterer til et brag af et udsalg for hele familien. Skønt, men hvornår er Black Friday? Udsalgsfesten løber af stablen den 23. november 2018, hvor du kan shoppe løs blandt alle dine yndlingsprodukter. Med andre ord: Husk at handle hos Matas den sidste fredag i november - det vil du ikke fortryde!


Du kan roligt glæde dig til Black Friday den 23. november i Matas!


Forkæl dig selv og dem du holder af med gode tilbud 

Black Friday falder præcis en måned før juleaften, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at være på forkant med nogle af julegaverne, eller få styr på pakkekalenderen og adventsgaverne. Vi har masser af små, skønne produkter, som du kan forkæle dine nærmeste med i december, men også mange gode tilbud på oplagte julegaver, som f.eks. en rigtig god parfume, en lækker ansigtscreme eller efterårets flotteste makeup. Skulle der ryge noget ned i kurven, som er en gave fra dig til dig, forstår vi dig godt! Vi lover nemlig rigtig gode Black Friday priser på vores produkter, og tilbud du ikke kan sige nej til.  Indtil den 23. november, kan du lade dig inspirere på vores blog, hvor du finder de 10 mest populære duft-nyheder.

Du kan få fingre i vores udsalg både online og i butikkerne

Nu tænker du måske, at din nærmeste Matas-butik er alt for langt væk, og at du slet ikke ved, om du kan nå at få fingre i de gode Black Friday tilbud grundet arbejde, børnehentning, rengøring, osv. i en travl hverdag. Men ved du hvad? Den gode nyhed er, at alle vores tilbud er lige så skarpe i vores webshop på Matas.dk, som i de fysiske butikker, så du behøver slet ikke at bekymre dig om at gå glip af noget. Du kan i ro og mag shoppe dine yndlingsprodukter fra sofaen, og skulle du have tid, kan du jo kigge forbi udsalget i vores butikker. Vores kompetente personale gør sig altid umage, når de hjælper dig med at finde de helt rigtige produkter.

Det helt store spørgsmål: Hvad er Black Friday?

Det lyder alt sammen meget godt, tænker du måske, men hvad er i grunden Black Friday? Godt spørgsmål. Black Friday er et amerikansk fænomen, som for alvor bed sig fast i 80’erne. Traditionen stammer helt tilbage fra 1960’ernes USA, og hænger sammen med en anden amerikansk tradition, nemlig Thanksgiving (fjerde torsdag i november). Her skydes julehandlen traditionelt set igang med forlængede åbningstider og stærkt nedsatte varer. Det siges, at navnet Black Friday oprindeligt refererede til den voldsomme kø af fodgængere og biler, som opstod dagen efter Thanksgiving. Black Friday kom til Danmark omkring 2011-2012, men fik ikke sit officielle gennembrud i Danmark før 2015, hvor det virkelig tog fart. Idag er fænomenet synligt både offline og online, hos storcentre, kæder og forretninger landet over.[1][1] Kilde: http://politiken.dk/forbrugogliv/forbrug/art5715653/Her-er-historien-om-Black-Friday

Black Friday-udsalg: Forkæl dig selv

Black Friday i Matas giver dig rig mulighed for at forkæle dig selv. Måske har du brug for at få indholdet i din makeup-pung fornyet, måske har du længe ønsket dig en ny og lækker læbestift, en mascara, der giver dig flotte og forførende vipper, en ny parfume eller måske en ny foundation? Vi lover et bredt udsalg på mange af vores populære varer, og hvem ved, måske er netop dit yndlingsprodukt på udsalg.  Det kan også være din mand eller bare manden i dit liv har brug for en ny barbermaskine, tandbørste eller løbeur. Mens du venter, kan du tjekke vores guide til hvordan du finder din hudtype og finder den helt rigtige creme.

Vi ses til Black Friday

Vi glæder os til at forkæle dig med gode Black Friday-tilbud den 23. november 2018 i din lokale matas-butik eller på matas.dk. Vi giver 20% på alt i hele Matas - så kom frisk til den store shoppingfest!


  • Levering 2-3 hverdage
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • 30 dages returret
  • Mere end 900 brands