• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Redaktionens store Black Friday ønskeliste

Lige rundt om hjørnet venter julen og én af årets største shoppingdage – i hvert fald hvis du spørger os fra redaktionen! Vi hentyder naturligvis til den årlige Black Friday - som vi i år har forvandlet til Black Week & Weekend - yay! I den anledning har vi lavet en liste over, hvilke beauty produkter vi skal holde ekstra godt øje med. På vores lister finder man mange produkter, som vi allerede har haft STOR succes med og produkter, der bare SKAL prøves.

Vi har justeret en smule på den traditionelle Black Friday, så i år holder vi både Black Week og Black Weekend (say whaaat!). Fra mit point-of-view er Black Friday den bedste undskyldning for at forkæle sig selv lidt ekstra, bare fordi… Det er jo Black Friday? Men det er bestemt også en oplagt dag til at tyvstarte julegaveshoppingen! På redaktionen har vi samlet vores ønskeliste til Black Friday, og det er netop denne, vi vil dele med jer i indlægget her! Mangler du inspiration til, hvad du skal shoppe på Black Friday, eller måske nogle ønsker, du eller dine nærmeste kan skrive på ønskelisten til jul? Så sæt dig godt til rette i sofaen, og læs med her!

Redaktionens Black Friday ønskeliste:

Den ultimative selvforkælelse til huden 

Maja fra redaktionen har et helt særligt produkt i kikkerten, som hun tidligere har shoppet på Black Friday. Der er tale om den award vindende ’’The Regenerating Serum’’ fra La Mer, som indeholder alt det, Majas hud hungrer efter. Særligt i den kolde vintertid, som vi har bevæget os ind i. La Mer Regenerating Serum har netop vundet en pris til Danish Beauty Award 2020 som ’’Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus’’. Og prisen er i den grad velfortjent, hvis du spørger os!  


Vi kan ikke komme uden om, at hudens naturlige kollagen-niveau med årene så småt daler. Det resulterer i, at huden begynder at vise tegn på fine linjer og rynker. Med The Regenerating Serum bliver din hud forkælet med aktive ingredienser, der booster hudens naturlige kollagen og gør sit bedste for at holde de fine linjer og rynker tilbage. Din hud fortjener at udstråle den bedste version af sig selv, og det kan man roligt sige, at The Regenerating Serum bidrager til.

La Mer The Regenerating Serum 30 ml
2.499,00
Optjen 250 point

Det vildeste øjenvippe-boost

Michelle har netop testet M2 Eyelash Activating Serum, og nu står den allerøverst på hendes Black Friday ønskeliste. På trods af, at produktet højst sandsynligt ikke er på tilbud til Black Friday, fordi den i forvejen er på en vanvittig ’’Fast lav pris’’, så kommer hun nok alligevel til at gentage succesen med M2 Eyelash Activating Serum:  

’’Jeg har netop testet serummet, og resultatet er CRAZY! Mine vipper begyndte sågar at kilde på mine øjenlåg efter kun fem ugers brug, så jeg stoppede faktisk testen før tid (normalt tester man i otte uger), og jeg gav vidunderet videre til Anja, der også gerne ville opleve den vilde effekt. Men nu har jeg altså fundet ud af, at jeg simpelthen ikke kan undvære serummet. M2 er formentlig ikke på tilbud BF, fordi det er ”Fast lav pris”, men det er bare et must, at jeg har et vippeserum i makeup-pungen, når mine vipper atter trænger til et vildt længde-boost! Måske jeg skal prøve Xlash eller Irinas? Har hørt, at de også ka’ noget!’’.

(60)
M2 Beauté Eyelash Activating Serum 4 ml
599,95
Optjen 60 point

Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du (også) om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs også

En god brynpen 

På redaktionen har vi flere gange talt om øjenbryn, og vi er blevet enige om, at en dårlig bryndag faktisk er lige så slemt som at have en dårlig hårdag.. Derfor er en god brynpen et must i vores makeuppunge, og hvorfor så ikke investere i en ny brynpen på den store dag, Black Friday? For det er jo en god investering, er det ikke?

Michelle fra redaktionen bruger normalt NYX’ Micro Brow Pencil i farven Espresso, og hendes brows får uden tvivl en ægte wow-effekt af netop dette vidunder (som er ganske budgetvenligt, om det er på tilbud eller ej). Men nu er hun blevet sulten efter at prøve andre alternativer. Derfor står hun med det svære valg, om hun skal gentage succesen med NYX eller udforske bryn-markedet med en ny partner-in-crime. Hun har særligt overvejet brynpennen fra Anastacia Beverly Hills (den skulle også gøre sit arbejde exceptionelt godt!) Men nu må vi se, hvad hun vælger…

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Perfekt formede og farvede øjenbryn er en af de få ting, der på en naturlig måde, kan løfte hele dit ansigt, åbne dine øjne og give din udstråling et positivt skub. Se med i vores videoguide, hvor vi detaljeret viser dig, hvordan du på den mest naturlige måde kan tegne dine bryn op.

Læs også

En life-saver for håret 

For nyligt fortalte frisøren Maj i en Matas LIVE ’’Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt’’ om et helt særligt produkt, der fangede Julies opmærksomhed. Produktet, hun er blevet fristet til at shoppe, er GHD’s Heat Protect Spray, der virker som en beskyttende hinde for håret under varmestyling og føntørring.

’’Den ser ud til at fordele sig virkelig let over håret. Jeg er ikke alt for god til at bruge heat spray i forvejen, og nogle gange går det lidt stærkt, så det skal jeg lige blive lidt bedre til for at passe på mit hår. Denne her darling fra GHD har jeg hørt, skulle dufte mega godt! Så jeg glæder mig til at prøve den i mit eget hår’’.

(8)
ghd Heat Protect Spray 120 ml
204,95
Optjen 21 point

En ægte Mellisa fan 

Et andet produkt, der står højt på Julies Black Fridag ønskeliste, er fra et af hendes yndlingsbrands – Mellisa. Hun er i forvejen tilhænger af de danske, plantebaserede hudplejeprodukter med naturlige ingredienser, og nu er tiden kommet til, at hun skal kaste sig ud i et produkt fra Mellisa, som hendes hud endnu ikke har haft glæde af.


’’Jeg eeelsker Mellisas produkter, og vil vildt gerne prøve denne her kemiske peeling! Jeg er nemlig ikke så god til det der med at skrubbe ansigtet, så en serumseksfoliering passer bedre ind i mine rutiner. Og så kan jeg godt lige, at produktet er økologisk og simpelt!’’.

(45)
Mellisa AHA Creme/Serum 50 ml
229,95
Optjen 23 point

Læbernes bedsteven 

Der er intet som et godt læbeprodukt! I hvert fald ikke hvis du spørger Julie, der er vild med Diors Lip Maximizer. Selvom denne darling for længst har vundet Julies hjerte, har hun også et andet læbeprodukt fra Dior på hendes ønskeliste, som hun endnu ikke har forkælet hendes læber med. Men det er blot et spørgsmål om tid, før de får glæde af produktet:  


’’Jeg er kæmpe fan af Dior Lip Maximizer, så deres Lip Glow er jeg sikker på heller ikke skuffer! Jeg kan godt lide, når jeg bare kan tage noget på læberne hurtigt uden at skulle tænke for meget over, om det lige sidder 100% skarpt. Og så er jeg fan af, at den plejer samtidig med at den giver en lille tint til læberne. Et perfekt produkt for mig at bruge i hverdagen. Og nu når det er Black Friday, hvorfor så ikke bruge det som en undskyldning til at prøve den…’’

Vi guider

Den store læbestiftsguide

En læbestift kan virkelig være prikken over i’et på dit look – hvis du altså mestrer den rette teknik og har styr på, hvilke teksturer og farver der klæder dig bedst. Trænger du til en opfriskning, er det her guiden, du ikke må gå glip af.

Læs også

Måske et lidt atypisk Black Friday must-have køb… eller ikke? 

Anja fra redaktionen har ikke gjort sig de helt store overvejelser til Black Friday. Alligevel har hun noteret sig ét produkt, der måske falder lidt uden for beautyområdet. Men Black Friday er jo også den perfekte anledning til at shoppe ’’need-to-have’’ produkter, selvom en god læbestift, foundation eller en smuk øjenskygge palette også er ’’need-to-have’’ – i hvert fald i min makeuppung, men altså… Anja har pt. alt, hvad hun har behov for på badeværelseshylden og i makeuptasken, men der er særligt ét produkt, hun overvejer at købe - igen:

’’Jeg har egentlig ikke gjort mig de store overvejelser om, hvad jeg skal købe på Black Friday, for hvis jeg skal være helt ærlig, så mangler jeg ikke rigtig noget. Men jeg går dog lidt og pønser på at skifte min mensturationskop ud til en ny en af slagsen. Den, jeg har nu, har været min tro følgesvend i mere end 7 år, og jeg kan simpelthen bare ikke undvære den. Selvom de vist egentlig nok kan holde i op til 10 år, så synes jeg nu alligevel, at min nuværende har tjent mig vel, og at tiden muligvis er kommet til et generationsskifte. Så hvem ved? Måske er det Organicup der ryger i min kurv på Black Friday’’.

OrganiCup Menstruationskop Str A
179,95
Optjen 18 point

En duft udover det sædvanlige 

Det kan være virkelig svært at finde en duft, som lige præcis falder i ens smag og udstråler den bedste version af en selv. Amalie fra redaktionen har længe været på udkig efter en ny duft, men for hende har jagten på den perfekte parfume været sværere, end hun troede. Indtil hun for nyligt trådte ind i Zadig & Voltaire butikken i København:


’’Jeg har bund ærligt været på jagt efter en duft, jeg synes, passer til min personlighed og dufter godt på min hud. Jeg var så tæt på at give op på at finde en ny duft og i stedet gå tilbage til en af de dufte, jeg tidligere har været glad for. Men så skete der noget utroligt! Zadig & Voltaire har i mange år været ét af mine yndlingsbrands, og forrige weekend trådte jeg ind i deres butik i København sammen med min kæreste. Hvad jeg ikke havde forventet, var den duft, der gik os i møde. ’’Wow, her duftet godt!’’, lød det fra både min kæreste og mig.


Dog var jeg en smule skeptisk, fordi selvom duften var god i butikken, kunne det jo være, at den duftede anderledes på min hud. Men jeg gav den en chance og tog en prøve med hjem – og WAUW, siger jeg bare! Den duftede lige præcis som dét, jeg havde gået og ledt efter. Jeg skyndte mig ind på matas.dk for at se, om det var en parfume, vi forhandlede (for det var jeg faktisk ikke klar over, om gjorde). Til min store lettelse kunne jeg heldigvis slå den op webshoppen! Så når vi kommer på den anden side af Black Friday, kan mine kollegaer, venner og familie allerede nu forbedre sig på en duftsky af ’’This Is Love Her’’, når jeg (nu meget velduftende) træder ind i lokalet…’’.

Et genialt stylingssæt 

For Karina er det helt klart styling til håret, der står højest på hendes prioriteringsliste. Hun har opdaget et helt særligt sæt, der netop er kommet online på shoppen! Dog er det en Special Edition, der er udkommet i forbindelse med Julen 2020, så hvis man har et godt øje til det helt nye gavesæt fra GHD, skal man være hurtig.


’’Jeg skal helt klart købe glattejern og føntørrer fra GHD. Det jeg har derhjemme er ved at være 10 år gammelt, så det er tid til fornyelse. I år kommer de nyeste versioner fra GHD i et super smukt Special Edition gavesæt i anledning af julen. Det er gode penge, jeg kan spare på det, så det er helt klart oplagt at købe det på Black Friday :D Og så er gavesættet altså bare så lækkert og eksklusivt at se på, samtidig med at kvaliteten er i top!’’.

Flere produkter fra The Ordinary, tak! 

Det er ikke længe siden, at de virkningsfulde produkter fra The Ordinary landede i Matas, og siden Karinas første møde med The Ordinary, har hendes hud svævet på en fin lyserød sky.


Et af produkterne Karina særligt har været glad for, er The Ordinary Niacinamide. Nu er tiden kommet, hvor hun gerne vil forkæle sin hud med flere The Ordinary produkter. Så hvem ved, måske sniger deres Squalane Cleanser med i indkøbskurven? Den har netop vundet en pris til Danish Beauty Award som ’’Årets renseprodukt’’, så helt tosset kan den jo ikke være!.

(137)
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml
59,95
Optjen 6 point
(25)
The Ordinary Squalane Cleanser 50 ml
79,95
Optjen 8 point

Vi guider

Danish Beauty Award 2020: and the award goes to…

Hvert år bliver danske skønhedsprodukter hyldet til Danish Beauty Award, og i år var bestemt ingen undtagelse. Selvom den famøse scene var skiftet ud med en virtuel én af slagsen – det er vel 2020 – blev aftenens vindere hyldet til den store guldmedalje, og hos Matas kunne vi – sammen med de andre vindere – danse en sejrsdans på den digitale scene. Vi kunne nemlig ”logge af” eventet med en eftertragtet statuette, der giver genlyd i den store beauty verden.

Læs også

Rensen, der reddet min hud 

I efteråret 2019 gik Amalies hud en svær tid i møde, hvor den som aldrig før gik i udbrud med utallige små talgknopper og generel tørhed. Tilfældigvis var det også i den periode, hvor Matas introducerede NaturalCell til deres sortiment. I den forbindelse testede redaktionen deres produkter, og med dét til Amalies fordel:


’’Jeg var virkelig ved at komme ned i et meget sort hul, fordi jeg normalt aldrig har haft problemer med min hud. Pludselig i en alder af snart 24 år begyndte min hud at opføre sig åndssvagt, hvis jeg må sige det sådan... Den begyndte nemlig at vise knopper, som ikke var bumser, men mere mindede om talgknopper og generel tørhed. Derfor var jeg også lidt skeptisk, da jeg skulle teste NaturalCell Cleansing Gel, for hvad nu, hvis min hud blev værre?”


Til min store overraskelse skete der det mirakuløse, at min hud kom i den vildeste balance og blev bedre, end hvad jeg husker, den nogensinde havde været! Jeg kunne kende mig selv igen, og siden den dag har jeg anbefalet NaturelCell Cleansing Gel til alle mine nærmeste. Hver gang jeg får spørgsmålet ’’hvad gør du for din hud?!’’, så er det naturligvis også denne rensegel, der får æren. Så SELVFØLGELIG skal den med på min ønskeliste til Black Friday. Jeg er typen, der godt kan lide at have ting på ’’lager’’ herhjemme, så det undre mig ikke, hvis jeg ender med at klikke 3 stk. hjem…’’.

(8)
NatureCell Denmark CBD Cleansing Gel 100 ml
299,95
Optjen 30 point

Relaterede produkter

(65)
The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30 ml
69,95
Optjen 7 point
(111)
Gosh Copenhagen Growth Serum The Secret of Longer Lashes
249,95
Optjen 25 point
(24)
Björn Axén Heat Styling Protective 220°C 150 ml
159,95
Førpris 199,95
Optjen 16 point
(31)
Mellisa Skintonic 200 ml
159,95
Optjen 16 point
NatureCell Denmark Multi Serum CBD 15 ml
369,95
Optjen 37 point

Relaterede artikler

Vi guider

3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Af Michelle Weis

”Hvilke tre beauty favoritter tager du med på en øde ø?” Sådan lød spørgsmålet, der var årsag til en lettere panisk stemning på Stories redaktionen; for hvem kan holde sig til tre skønhedsfavoritter, og lider flyet overlast, hvis vi sniger et par ekstra produkter med i kosmetikpungen? Den skinbarlige sandhed er nemlig, at vi har så meget ”guld” i vores skattekister aka makeuppunge, og derfor kan vi ikke holde os til tre treasures! Vi betaler hellere gebyret for overlasten…

Læs Mere

Nyhed

Matas pakkekalendere 2020

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. Pebernødderne kan snart spises god med samvittighed! For det må man vel godt i december, ikk'? I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs Mere

Vi guider

Matas anbefaler - tre sera med samme mission

Af Amalie Schiller

En klog kvinde fortalte mig en gang, at det aldrig er for tidligt at starte på anti-age produkter. Og jeg må nok erkende, at hun jo har ret. Anti-age produkter nemlig spækket med plejende ingredienser, der sætter en stopklods for de fine linjer, der ihærdigt prøver at møve sig op til overfladen af huden. Faktisk kan de første tegn på tidlig aldring - for nogle – allerede ses, når de kommer på den anden side af de 25. Heldigvis er der udviklet anti-age produkter, der forbygger rynker og linjer.

Læs Mere

Vi guider

Redaktionen tester: bedste selvbruner

Af Michelle Weis

Selvom efteråret har meldt sin ankomst, og landskabet omkring os har ændret farve, behøver du ikke vinke farvel til solkysset hud. Der findes nemlig en genvej til den kulørte charme, og hvis du er én af dem, der sender længselsfulde blikke mod sydens utilnærmelige solstråler, får du her præsenteret nogle glimrende bestseller-selvbrunere i alle prisklasser, der giver glød til dit smukke ansigt og din skønne krop.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage