Bodyspray

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Hudtype

Indhold

Køn

Duftfamilie

Størrelse

Form

Egenskaber

Sæson

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

40 produkter
40 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvad er en body mist?

En body mist er en let og luftig duft, som ikke er nær så koncentreret som en parfume. En body mist/body spray indeholder blot 1-3 procent duftolier, hvor en eau de parfum indeholder 10-20 procent. Derudover holder en body mist ikke duften lige så længe som en parfume, da den indeholder mere vand. Så hvis du ønsker en let duft i dagtimerne og gerne vil have muligheden for at ændre duft om aftenen, er en body mist en klar fordel.

En body mist indeholder ikke alkohol og er derfor mere skånsom mod huden. Derfor er body mists også særligt velegnede til brug om sommeren, da alkohol kan virke udtørrende på huden.

En body mist fungerer på mange måder som en parfume. Begge indeholder duftekstrakter fra urter, olier eller krydderier blandet med vand. Ligesom parfume kan body mists både bruges på huden og på tøjet.

Kan jeg bruge body mists som deodorant?

Det anbefales ikke at bruge en body mist som et alternativ til deodoranter. Huden under armene er ofte mere sensitiv end andre steder på kroppen, og det er deodoranter specielt udviklet til at tage hensyn til. Derudover indeholder en body spray ikke de samme antiperspirante egenskaber, som en deodorant gør.

Få det optimale ud af body mists

For at få det optimale ud af din duft bør du påføre den de steder, hvor din puls slår kraftigst, og din hud er varmest. Det gælder bl.a. på kravebenet, ved kavalergangen, på indersiden af albuerne eller på håndleddene.

Det er vigtigt, at du ikke gnider håndleddene sammen, da det ødelægger de små duftmolekyler, som den specifikke duft er opbygget af.

Body mists og body sprays i Matas

Vi har en lang række forskellige body mists og body sprays i vores sortiment. Om det er den sommerfriske, frugtagtige duft, du søger, eller en mere afrundet og ekstravagant duft, kan du finde den her hos os - enten i vores butikker eller på Matas.dk.

Vi har body mists og bodysprays fra bl.a. Origins, Tom Ford, Dior, Rituals, Elizabeth Arden, La Prairie samt Ralph Laurent og mange flere.

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje