• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

Luseshampoo

Hår Hårpleje Shampoo
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Form

Aktuelt

6 produkter
6 produkter
Sortér efter: Mest populære
Paranix Shampoo 200 ml
124,95
Du optjener 13 point
Licener Luseshampoo 100 ml
124,95
Du optjener 13 point
Linicin Plus Shampoo 100 ml
134,95
Førpris 149,95
Du optjener 14 point
Hedrin All In One Shampoo 200 ml
289,95
Du optjener 29 point
Hedrin All In One Shampoo 100 ml
189,95
Du optjener 19 point
Paranix Sensitive Shampoo 150 ml
199,95
Du optjener 20 point

Hvordan ser lus ud?

Hovedlus er små insekter uden vinger. De er flade, ovale og aflange. De lever i menneskehår, hvor de suger blod fra hovedbunden. En hovedlus er 1-3 mm lang. Farven kan skifte fra gennemsigtig til mørk, hvis den lige har suget blod. Er der lus i dit eller dit barns hår, er det nødvendigt med en lusebehandling, da de små kryb ikke forsvinder af sig selv.

Hvad er forskellen på luseshampoo og lusekur?

Fordelen ved en luseshampoo frem for en lusekur er, at det er en både hurtig og effektiv lusebehandling. En luseshampoo er nem at skumme op i håret, så shampooen ikke løber ned i øjnene og irriterer. En lusekur er mere tyktflydende og olieret. Vælg det produkt, der er nemmest for dig, og som passer din families behov.

Hvad er der i en luseshampoo?
En luseshampoo indeholder et stof, som virker som gift på lusene, mens andre lusekure indeholder silikoneolie, fedtsyrer, plante- eller mineralske olier.

Hvordan virker luseshampoo?
Vi har en lang række effektive lusemidler, som kvæler eller udtørrer hovedlusene. De fleste går ind og ”kvæler” lusene ved, at olierne "indkapsler" lusene. Nogle andre luseshampooer dræber lusene kemisk. Det er vigtigt, at du følger brugsanvisningen nøje for det produkt, du vælger at anvende, da det varierer fra produkt til produkt. Du bør kontrollere, om lusene er væk dagen efter behandlingen. Er de væk, er behandlingen lykkedes.

Hvordan bruger man luseshampoo?

De fleste luseshampooer dræber både lus og luseæg.

Sådan bruger du en luseshampoo:

  • Skyl håret grundigt igennem, og dup let med et håndklæde.
  • Masser shampooen grundigt i hovedbunden og håret helt ud til spidserne.
  • Lad shampooen virke i 10-15 minutter.
  • Skyl derefter håret, og red håret igennem med en tættekam for at fjerne de døde lus. Husk, at du bør kæmme effektivt for at sikre, at lusene og æggene kommer væk fra håret.
  • Gentag evt processen igen efter 7 dage, eller kæm grundigt 8-10 dage efter for at tjekke, om der alligevel skulle sidde æg.

Du bør også kontrollere, om lusene er væk dagen efter behandlingen.

Hvor ofte bruger man en luseshampoo?
Hvis du behandler efter produktets anvisning, bliver du lusefri på max 2 uger.

Forebyg mod lus

Hvis der er lus i dit barns klasse, kan du med fordel bruge et produkt som LINICIN Prevent Spray. Den sprayes i tørt, lusefrit hår og holder lusene på afstand i mindst 7 timer – perfekt til en skoledag. Har dit barn langt hår, kan du med fordel sætte det op i en knold, fletning eller hestehale.

Maj D.
Frisør
"Når det kommer til styling af håret, så er det kun fantasien der sætter grænser! Med den rette pleje og de rigtige tools, kan du komme rigtig langt med stylingen derhjemme. Mange ser hårstyling som noget uoverskueligt og svært, men med mine tips og tricks kan du ikke gå helt galt i byen".
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje