• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Silver shampoo

Hår Shampoo & Hårpleje Shampoo
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Egenskaber

Form

Bedømmelser

Aktuelt

32 produkter
32 produkter
Sorter efter: Mest populære
VI GUIDER
Michelle fra redaktionen tester silver shampoo
LÆS MERE
FIND DIN FAVORIT
Hårshampoo
TAG TESTEN
Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Silver shampoo

Er du blond eller gråhåret, har du muligvis oplevet, at din hårfarve pludselig kan få et kedeligt gulligt skær. Heldigvis findes der en nem løsning på problemet – nemlig en silver shampoo. Men hvad er en silver shampoo egentlig? Få svarene på dette og meget mere her.

Hvad er silver shampoo?

Silver shampoo er en shampoo, som, ud over at indeholde rensende og plejende ingredienser, har lilla farvepigmenter. Netop den lilla farve er nøglen til at fjerne uønskede gule toner i dit hår, fordi lilla er komplementærfarve til gul. Lilla er altså den modsatte farve til gul og kan derfor neutralisere de gullige farver og give dit hår den rette tone tilbage.

Kan jeg bruge silver shampoo?

Uanset om du er gråhåret, blond fra naturens side eller får lavet lyse striber, kan du opleve, at dit hår får et gulligt skær. Det sker typisk, hvis du har opholdt dig direkte i solen, og håret har fået for meget UV. Klor- og saltvand samt rygning kan også misfarve dine lokker, ligesom vandet fra din bruser og vandhane kan have et højt mineralindhold, der giver håret en gullig tone.

Vil du gerne undgå dyre frisørbesøg for at rette op på skaderne, og vil du gerne have din normale hårfarve tilbage, er det her, silver shampoo kommer ind i billedet.

Hvordan bruger jeg en silver shampoo?

Du kan både bruge en silver shampoo til at dæmpe gullige toner i håret nu og her, men den kan også være god at bruge en gang imellem til at opfriske eller holde hårfarven ved lige. Hvordan du bedst bruger din silver shampoo, afhænger lidt af, hvilken variant du anvender og den effekt, du ønsker. Som udgangspunkt bør du altid følge anvisningen på produktet. Nogle er nemlig udviklet til dagligt brug, mens andre er bedst kun at bruge 1-2 gange om ugen. Desuden er det også lidt forskelligt fra produkt til produkt, hvor længe det skal sidde i håret.

Anvendelse

  • Fordel din silver shampoo i det våde hår.
  • Massér shampooen grundigt ind i håret, indtil det skummer.
  • Lad det sidde og virke i et par minutter.
  • Skyl shampooen grundigt ud af håret.
  • Afslut altid med en silver balsam for optimal effekt. Det forsegler hårstrået og giver pleje og næring til håret. Lad balsammen sidde i et par minutter, og skyl den grundigt ud.

Brug din silver shampoo et par gange om ugen eller efter behov.

Vær forsigtig med at bruge silver shampoo i tørt hår. Når produktet kommes i tørt hår, er farvemolekylerne væsentligt mere koncentrerede, end de ville være i det våde hår. Du kan derfor risikere, at du får blålige og lilla nuancer i dit hår, og det kan være svært at komme af med dem igen.

Ønsker du en mere intens farvepåvirkning, kan du bruge en farvebombe eller en skyllefarve og efterfølgende supplere med en silver shampoo.

Silver shampoo til brunetter - findes det?

Hvor silver shampoo primært er målrettet gråt og lyst hår, så kan brunetter, der farver håret, faktisk også opleve, at de får uønskede varme undertoner. I det mørke hår er disse undertoner mere orange og rødlige, og her kan løsningen være en blå shampoo. Blå shampoo er slet ikke ligeså efterspurgt som silver shampoo, men har du brug for en, finder du en variant hos Antonio Axu, som fjerner varme, orange toner i mørkt hår.

Shampooens farvekorrigerende formel afhjælper mathed og tilføjer skinnende glans og blødhed til håret. Shampooen kan også bruges i lyst hår med orange undertoner.