• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage

Kosttilskud til Hår

Hvis du læser dette, er det højest sandsynligt fordi, du er interesseret i at høre noget mere om kosttilskud til håret. Det lader til, at der hele tiden popper nye former for kosttilskud til håret op i butikker og online. Men hvad er et kosttilskud til håret egentlig, og virker det overhovedet? Læs videre nederst på denne side.

Hår
23 produkter
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Hårtype

Egenskaber

Indhold

Certificeringer

Aktuelt

23 produkter
Sortér efter: Mest populære
Smuuk smuuk SKIN HairBooster 180 tabl.
329,95
Optjen 33 point
Bidro Bidro Hud, Hår og Negle 60 kaps.
299,95
Optjen 30 point
Natur Drogeriet Hair plus 90 kap
139,95
Optjen 14 point
Medic Wiotech Arcon Tisane Plus 180 kaps.
819,95
Optjen 82 point
Medic Wiotech Arcon Tisane Plus 60 kaps.
299,95
Optjen 30 point
Vitabalans Oy Biotin Strong 60 tab
159,95
Optjen 16 point

Hvad er et kosttilskud til håret?

De fleste kosttilskud til håret lover dig et tykkere, stærkere og sundere hår. Håret er det væv på menneskekroppen, der vokser hurtigst, og det har brug for rigtig meget næring til væksten. Kosttilskud til hår, hud og negle er udviklet på baggrund af en række vitaminer og mineraler, som dine hårfollikler har behov for, så de er i stand til at opretholde en normal hårvækst.

Hvilke vitaminer og mineraler styrker dit hår?

Så hvilke vitaminer og mineraler er egentlig vigtige i et vitamintilskud til hår-, hud- og negle? De bedste kosttilskud til håret indeholder altid disse sunde næringsstoffer til håret:

Vitamin A/B/C/D/E, biotin, jern, zink, silica og aminosyrer er de vigtigste vitaminer/mineraler, du skal holde øje med. De har hver deres funktion og hjælper hinanden til at styrke håret.

Hvornår kan jeg se en effekt?

Håret vokser i gennemsnit med en hastighed på 1,0 til 1,2 cm. om måneden, så der går adskillige måneder, før du oplever en forskel. Et kosttilskud til håret skal du se som en langtidsinvestering i dit hår. Men hvis du er konsekvent og får taget produktet hver dag, vil dit fremtidige jeg blive glad for din vedholdenhed!

Hjælp til kosttilskuddet

Det nytter ikke noget at tage et kosttilskud til hår uden at tænke over, hvordan du behandler håret ellers. Derfor er disse råd vigtige:

 • Husk den ydre pleje. Brug den rette shampoo, balsam og hårmaske til dit hår, som kan hjælpe til at styrke håret.
 • Husk varmebeskyttelse når krølle/glattejernet tages frem. Har du meget skadet hår, så tag eventuelt en pause fra diverse varmeapparater, så håret får en pause

Altså; kosttilskud til håret kan være en god hjælp til at nå din målsætning om bedre hårvækst – især hvis din kost er lidt mangelfuld, for hvad vitaminer angår. Matas.dk har hårvitaminer til enhver smag. Bogstaveligt talt. Er du ikke til kapsler, så findes de i vingummiform med lækker smag.

 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage