• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Energi

Helse & Sundhed Kosttilskud Shop efter behov
Mest populære
Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Aktuelt

56 produkter
56 produkter
Sortér efter: Mest populære
Biosym OmniVital 120 kaps.
245,95
Du optjener 25 point
Nordic Premium L-Lysin aminosyre 500 mg 50 kap
92,95
Du optjener 10 point
Bodylab Caffeine 200 tabl
99,95
Du optjener 10 point
Nani Nani Acerola Vitamin C 90 kaps.
299,95
Du optjener 30 point
Gerimax Gerimax® Instant Energy
89,95
Du optjener 9 point
Mezina Ènaxin 400 ml
199,95
Du optjener 20 point
Solaray Rød ris & Q10 60 kap
299,95
Du optjener 30 point
KAL Brain Support 60 tabletter
279,95
Du optjener 28 point
Natur Drogeriet Rød Ginseng 400 mg 90 kap
177,95
Du optjener 18 point
Livol Livol Keep going 20 brusetabletter
29,95
Du optjener 3 point
Medic Wiotech ImmuForte 100 kaps.
349,95
Du optjener 35 point
Nani Nani Rosenrod 60 kaps.
229,95
Du optjener 23 point
Gerimax Instant Energy 400 ml
89,95
Du optjener 9 point
Bidro Bidro plus Xtra 60 kap
219,95
Du optjener 22 point
Natur Drogeriet Ginseng G 1000 2x300 ml Panax 600 ml
239,95
Du optjener 24 point
VitaCare VitaCare Tempeltræ 120 kaps.
159,95
Du optjener 16 point
Solgar Ginseng Siberisk (russisk rod) 520 mg 100 kap
179,95
Du optjener 18 point
Nani Nani Jern 60 kaps.
199,95
Du optjener 20 point
Nani Nani Russisk Rod 90 kaps.
169,95
Du optjener 17 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

​​​​​​​Går du også gennem hverdagen og sukker efter et ekstra skud energi? Har du svært ved at klare hverdagens arbejde, fritidsinteresser og ærinder påå grund af manglende energi? Så kan det være, at vores kosttilskud på Matas.dk, kan hjælpe dig!

Vær opmærksom på, at selvom mange mennesker oplever, at naturlægemidler giver dem bedre energi og overskud, har de fleste af af disse ikke en videnskabeligt bevist effekt. Derfor er kosttilskud ikke en mirakelkur, men kan bidrage til en normal funktion af kroppens systemer.

Kosttilskud og livsstil

Sund og varieret kost, søvn, motion, frisk luft, et godt humør og en positiv indstilling er opskriften på at få energien tilbage i kroppen. Men det er langtfra os alle, der har mulighed for at opfylde alle disse kriterier. Hvis du er en af dem, som har for få timer i døgnet, så kan du måske få gavn af naturens medicin.

Noget, der er vigtigt at overveje, før du begiver dig ud i energiboostende kosttilskud, er formålet med dem. Skal du bruge energi nu og her, eller prøver du over tid at vinde mere overskud i hverdagen? Hvis du har brug for et fast fix, fordi du skal klare en opgave her-og-nu, skal du gå efter hurtigtvirkende naturmedicin. Er du træt og desperat efter mere energi sådan generelt, er et dagligt kosttilskud vejen frem for dig. Det kan nemlig over tid hjælpe dig til en mindre træt og udmattet hverdag.

Multivitaminer

En sund og varieret kost kan for nogen være et svært punkt at overholde – særligt, hvis du i forvejen er træt og ofte trænger til et sukkerfix for at holde øjnene åbne. Derfor kan det være en fordel at supplere med en multivitamin, så du er sikker på, at du er dækket ind. Vitaminer og mineraler er essentielle for mange vigtige processer i din krop, og er der nogen af dem, du mangler i din daglige kost, så har du din multivitamin som backup.

Mangel på de daglige vitaminer og mineraler kan vise sig i form af konsekvenser for dit energiniveau. Især mangel på B-vitamin svækker kroppen og resulterer i træthed.

Virksomme ingredienser

Energigivende kosttilskud kan indeholde mange ting. Det kan både være urter, vitaminer, koffein og meget mere. De fleste tænker på kaffe som et hurtigt energifix, og derfor bliver kaffemaskinen i mange hjem sat over som det første om morgenen. Kaffe er også et godt wakeup call, men der findes også alternativer til den sorte drik.

Rosenrod

Undersøgelser har vist, at rosenrod er en fantastisk plante for dig, der kæmper i hverdagen. Det kan nemlig være med til at lette stressede eller nedtrykte perioder og give ny energi – men husk, det er ikke videnskabeligt bevist, så virkningen kan ikke garanteres.  

Ginseng

Ginseng siges at have en effektiv virkning mod træthed, og derudover kan det Mod træthed styrke immunforsvaret og kroppens modstandskraft. Desuden menes ginseng at have en effekt på både den fysiske og psykiske ydeevne.

C-vitamin

Bidrager til et normalt fungerende immunsystem.

B-vitamin

Bidrager til et normalt energistofskifte samt til at mindske træthed og udmattelse.

L-Arginin

L-Arginin spiller en rolle for at vedligeholde immunfunktion, højne energiniveauet og regulere hormonerne.

Guarana

Guarana er et kosttilskud med et naturligt indhold af guaranin (koffein) og fungerer derfor som en mental opkvikker.

JernJern bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Det er dog vigtigt, at du ikke tager jern, hvis ikk du mangler det. Gå derfor til lægen og få undersøgt, om du har jernmangel, inden du benyttter dig af det som kosttilskud. Mænd bør ikke tage jern, da de ikke mister blod på samme måde som en menstruerende kvinde gør.

D-vitamin

D-vitamin er særligt godt at tage i vinterhalvåret, da disse måneder er mørke. Derfor får vi sjældent nok gennem solens stråler. Underskud af D-vitamin kan bl.a. føre til træthed og udmattelse – så husk et ekstra skud D-vitamin om vinteren!

Magnesium

Magnesium bidrager bl.a. til en normal muskelfunktion samt til at mindske træthed og udmattelse.

Q10

Q10 understøtter cellernes energiproduktion.

Små tips til mere energi

​​​​​​​

  • Positiv tænkning. Det betyder ikke, at du skal have et stort smil på læben konstant, men blot at du skal prøve at se muligheder i stedet for ulemper. Tag ansvar i dagligdagen, og præg den med dit positive syn på sagerne.


  • Kom ud af de dårlige vaner. Find ud af, hvad det er, der dræner dig i hverdagen, og kom ud af rutinen. Gør tingene lidt anderledes og i andre rækkefølger. Måske en løbetur eller en tur i fitness vil give dig et energiboost i hverdagen?


  • Hele hjernen skal bruges. Hvis din arbejdsdag består i at tænke analytisk, er det vigtigt, at du finder tid til pauser, hvor du laver noget andet. Gå en tur, begynd at løbe eller mal et maleri. Det vigtigste er, at du giver hjernen en pause. Motion er ekstragodt, fordi det i forvejen vil hjælpe dit energiniveau på vej.


  • Spis rigtigt og godt. Det mad, du spiser, har en kæmpe betydning for energiniveauet. Indtager du for mange af de unødvendige og "usunde" kalorier, vil det hurtigt give din krop træthed og irritation til gengæld – og det bliver hurtigt en ond spiral. Husk også at få de sunde omega-fedtsyrer, der b.la. findes i fisk, hørfrø, olier og diverse nødder. Tag eventuelt fiskeoliekapsler, så du er sikker på dit indtag.
Stephanie B.
Farmakonom
"For mig er skønhed en følelse der omhandler velvære, sundhed og selvforkælelse. Det at føle sig både smuk og glad i krop og sind, hvad enten det er en lækker makeup, en sund kost eller en god ansigtsmaske når dagen er omme. Det handler om balance."
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse