Energi

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

Pris

Alder

Form

Certificeringer

Indhold

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

76 produkter
76 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 62,-
Solaray All Energy 120 tabl.
247,95 kr.309,95 kr.Spar 62,-
Gerimax Everyday Energy 150 stk.
199,95 kr.
Nani Acerola Vitamin C 90 kaps.
299,95 kr.
SPAR 66,-
Solaray Rosenrod 60 veg. kaps.
263,95 kr.329,95 kr.Spar 66,-
Solgar Koreansk Ginseng 50 kaps.
199,95 kr.
Solgar Biotin 1000 ug 50 kaps.
109,95 kr.
Nani Rosenrod 60 kaps.
229,95 kr.
Mezina Ènaxin 90 tabl.
199,95 kr.
Gerimax Energy To Go Kiwi Combava
149,95 kr.
Gerimax Energy To Go Ginger Lemon
149,95 kr.
Nani Russisk Rod 90 kaps.
169,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Alice
Farmakonom
Alice er farmakonom og for hende spiller sundhed en stor rolle. Hun elsker den velvære det giver at dyrke motion, spise sundt og lækkert og supplere med vitaminer, mineraler og urter. Alice lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse i butikken ved at dele ud af sin viden og ekspertise, så kunden får gode råd med hjem indenfor kosttilskud, medicin og pleje.
Min ekspertise er:
Helse

​​​​​​​Går du gennem hverdagen og sukker efter et ekstra skud energi? Har du svært ved at klare hverdagens arbejde, fritidsinteresser og ærinder på grund af manglende energi? Så kan det være, at vores kosttilskud på Matas.dk, kan hjælpe dig!

Vær opmærksom på, at kosttilskud ikke er en mirakelkur, men kan bidrage til en normal funktion af kroppens systemer.

Kosttilskud og livsstil

Sund og varieret kost, søvn, motion, frisk luft, et godt humør og en positiv indstilling er opskriften på at få energien tilbage i kroppen. Men det er langtfra os alle, der har mulighed for at opfylde alle disse kriterier. Hvis du er en af dem, som har for få timer i døgnet, så kan du prøve om et kosttilskud er sagen.

Noget, der er vigtigt at overveje, før du begiver dig ud i energiboostende kosttilskud, er formålet med dem. Skal du bruge energi nu og her, eller prøver du over tid at vinde mere overskud i hverdagen? Hvis du har brug for et fast fix, fordi du skal klare en opgave her-og-nu, skal du gå efter hurtigtvirkende kosttilskud.

Er du træt og desperat efter mere energi sådan generelt, er et dagligt kosttilskud over en længere periode vejen frem for dig. Det kan nemlig over tid hjælpe dig til en mindre træt og udmattet hverdag.

Multivitaminer

En sund og varieret kost kan for nogen være et svært punkt at overholde – særligt, hvis du i forvejen er træt og ofte trænger til et sukkerfix for at holde øjnene åbne. Derfor kan det være en fordel at supplere med en multivitamin, så du er sikker på, at du er dækket ind. Vitaminer og mineraler er essentielle for mange vigtige processer i din krop, og er der nogen af dem, du mangler i din daglige kost, så har du din multivitamin som backup.

Mangel på de daglige vitaminer og mineraler kan vise sig i form af konsekvenser for dit energiniveau.

Ingredienser der kan give energi

Energigivende kosttilskud kan indeholde mange ting. Det kan både være urter, vitaminer, koffein og meget mere. De fleste tænker på kaffe som et hurtigt energifix, og derfor bliver kaffemaskinen i mange hjem sat over som det første om morgenen. Kaffe er også et godt wakeup call, men der findes også alternativer til den sorte drik.

Rosenrod

Rosenrod bidrager til mental og fysisk ydeevne

Russisk rod

Russisk rod bidrager til mental og fysisk ydeevne

Ginseng

Ginseng siges at kunne hjælpe med at vedligeholde fysisk og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse og træthed

C-vitamin

Vitamin C bidrager til at mindske træthed og udmattelse

B-vitamin

Bidrager til et normalt energistofskifte samt til at mindske træthed og udmattelse.

Guarana

Guarana er et kosttilskud med et naturligt indhold af guaranin (koffein) og fungerer derfor som en mental opkvikker.

Jern

Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Det er dog vigtigt, at du ikke tager jern, hvis ikk du mangler det. Gå derfor til lægen og få undersøgt, om du har jernmangel, inden du benyttter dig af det som kosttilskud. Mænd bør ikke tage jern, da de ikke mister blod på samme måde som en menstruerende kvinde gør.

D-vitamin

D-vitamin er særligt godt at tage i vinterhalvåret, da disse måneder er mørke. Derfor får vi sjældent nok gennem solens stråler. Underskud af D-vitamin kan bl.a. føre til træthed og udmattelse – så husk et ekstra skud D-vitamin om vinteren!

Magnesium

Magnesium bidrager bl.a. til en normal muskelfunktion samt til at mindske træthed og udmattelse.