• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Energi

Helse & Sundhed Kosttilskud Shop efter behov
Mest populære
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Certificeringer

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

85 produkter
85 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

​​​​​​​Går du gennem hverdagen og sukker efter et ekstra skud energi? Har du svært ved at klare hverdagens arbejde, fritidsinteresser og ærinder på grund af manglende energi? Så kan det være, at vores kosttilskud på Matas.dk, kan hjælpe dig!

Vær opmærksom på, at kosttilskud ikke er en mirakelkur, men kan bidrage til en normal funktion af kroppens systemer.

Kosttilskud og livsstil

Sund og varieret kost, søvn, motion, frisk luft, et godt humør og en positiv indstilling er opskriften på at få energien tilbage i kroppen. Men det er langtfra os alle, der har mulighed for at opfylde alle disse kriterier. Hvis du er en af dem, som har for få timer i døgnet, så kan du prøve om et kosttilskud er sagen.

Noget, der er vigtigt at overveje, før du begiver dig ud i energiboostende kosttilskud, er formålet med dem. Skal du bruge energi nu og her, eller prøver du over tid at vinde mere overskud i hverdagen? Hvis du har brug for et fast fix, fordi du skal klare en opgave her-og-nu, skal du gå efter hurtigtvirkende kosttilskud.

Er du træt og desperat efter mere energi sådan generelt, er et dagligt kosttilskud over en længere periode vejen frem for dig. Det kan nemlig over tid hjælpe dig til en mindre træt og udmattet hverdag.

Multivitaminer

En sund og varieret kost kan for nogen være et svært punkt at overholde – særligt, hvis du i forvejen er træt og ofte trænger til et sukkerfix for at holde øjnene åbne. Derfor kan det være en fordel at supplere med en multivitamin, så du er sikker på, at du er dækket ind. Vitaminer og mineraler er essentielle for mange vigtige processer i din krop, og er der nogen af dem, du mangler i din daglige kost, så har du din multivitamin som backup.

Mangel på de daglige vitaminer og mineraler kan vise sig i form af konsekvenser for dit energiniveau.

Ingredienser der kan give energi

Energigivende kosttilskud kan indeholde mange ting. Det kan både være urter, vitaminer, koffein og meget mere. De fleste tænker på kaffe som et hurtigt energifix, og derfor bliver kaffemaskinen i mange hjem sat over som det første om morgenen. Kaffe er også et godt wakeup call, men der findes også alternativer til den sorte drik.

Rosenrod

Rosenrod bidrager til mental og fysisk ydeevne

Russisk rod

Russisk rod bidrager til mental og fysisk ydeevne

Ginseng

Ginseng siges at kunne hjælpe med at vedligeholde fysisk og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse og træthed

C-vitamin

Vitamin C bidrager til at mindske træthed og udmattelse

B-vitamin

- Bidrager til et normalt energistofskifte samt til at mindske træthed og udmattelse.

Guarana

Guarana er et kosttilskud med et naturligt indhold af guaranin (koffein) og fungerer derfor som en mental opkvikker.

Jern

Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Det er dog vigtigt, at du ikke tager jern, hvis ikk du mangler det. Gå derfor til lægen og få undersøgt, om du har jernmangel, inden du benyttter dig af det som kosttilskud. Mænd bør ikke tage jern, da de ikke mister blod på samme måde som en menstruerende kvinde gør.

D-vitamin

D-vitamin er særligt godt at tage i vinterhalvåret, da disse måneder er mørke. Derfor får vi sjældent nok gennem solens stråler. Underskud af D-vitamin kan bl.a. føre til træthed og udmattelse – så husk et ekstra skud D-vitamin om vinteren!

Magnesium

Magnesium bidrager bl.a. til en normal muskelfunktion samt til at mindske træthed og udmattelse.


Små tips til mere energi

​​​​​​​

  • Positiv tænkning. Det betyder ikke, at du skal have et stort smil på læben konstant, men blot at du skal prøve at se muligheder i stedet for ulemper. Tag ansvar i dagligdagen, og præg den med dit positive syn på sagerne.


  • Kom ud af de dårlige vaner. Find ud af, hvad det er, der dræner dig i hverdagen, og kom ud af rutinen. Gør tingene lidt anderledes og i andre rækkefølger. Måske en løbetur eller en tur i fitness vil give dig et energiboost i hverdagen?


  • Hele hjernen skal bruges. Hvis din arbejdsdag består i at tænke analytisk, er det vigtigt, at du finder tid til pauser, hvor du laver noget andet. Gå en tur, begynd at løbe eller mal et maleri. Det vigtigste er, at du giver hjernen en pause. Motion er ekstragodt, fordi det i forvejen vil hjælpe dit energiniveau på vej.


  • Spis rigtigt og godt. Det mad, du spiser, har en kæmpe betydning for energiniveauet. Indtager du for mange af de unødvendige og "usunde" kalorier, vil det hurtigt give din krop træthed og irritation til gengæld – og det bliver hurtigt en ond spiral. Husk også at få omega-fedtsyrer, der b.la. findes i fisk, hørfrø, olier og diverse nødder. 
Mathilde
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.
Min ekspertise er:
Hudpleje