Anti-Age

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/6
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Solfaktor

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

Alder

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

Dermatologisk

190 produkter
190 produkter
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Hvilken kollagen passer til dig?
TAG TESTEN
NYHED
Filorga Anti-Ageing Gaveæske
524,95 kr.
GRATIS HUDTEST
Få anbefalet produkter som passer til din hud
TAG TESTEN
SPAR 67,-
L'Oréal Paris Age Perfect Day Cream 50 ml
100,95 kr.167,95 kr.Spar 67,-
SPAR 83,-
L'Oréal Paris Laser Dagcreme 50 ml
124,95 kr.207,95 kr.Spar 83,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 6
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Den spæde start med anti-age produkter

Som tommelfingerregel er det en god idé at starte så småt med anti-age produkter kan starte fra du er omkring 25 år. Den stille, men mest effektive start, er at supplere din daglige plejerutine med et anti-age serum og eventuelt en øjencreme. Serummet arbejder nemlig i de nederste hudlag og er et koncentrat, der arbejder målrettet på at forøge produktion af kollagen i huden, som er det, der giver elasticitet.

Man kan som sådan ikke starte med anti-age for tidligt i voksenalderen, for så snart, du kommer op i 20'erne, begynder kollagen og elastin-produktionen i huden at blive dårligere – en udvikling, der kun går én vej. Det er altså en god idé at begynde på anti-age, når du er i midten af dine 20'ere, for så har du god mulighed for at komme hudens aldring i forkøbet. Det er dog ikke nødvendigt at gøre brug af de meget kraftige og dyre anti-age produkter i starten, da huden vil tilvænne sig en form for aktivitet i huden fra de produkter, du vælger. Derfor er det en god idé at bygge anti-age effekten op over tid, og bruge de serummer og cremer, der er tilpasset din alder. På den måde tilføjer du ikke huden unødigt meget anti-age. Start stille og roligt ud. Huden ældes hver dag, men så hurtigt går det dog ikke!

Her og nu-effekt med masker

Ansigtsmasker med anti-age-egenskaber er helt uundværlige for dig, der gerne vil have en her og nu-effekt eller et stort fugtboost. De bærende ingredienser i anti-age masker er ofte masser af vitaminer og olier, der har en mættende og opstrammende effekt på huden.

Specialpleje til den tynde hud

Huden omkring dine øjne, på dine læber og på din hals kræver særlig opmærksomhed, når det drejer sig om anti-age. Huden i disse områder er væsentligt tyndere end i resten af ansigtet, og derfor bliver linjer og rynker hurtigere synlige. Det er især fugtmangel, der er kilde til synlige linjer. Invester i en god anti-age eye cream og lip balm, så huden kan arbejde optimalt om natten, mens du sover.

Solbeskyttelse er et must

En fornuftig investering, når der er tale om anti-age, er at investere i en god ansigtssolcreme. Vælg en, der både indeholder UVA- og UVB-filtre, for så er du både dækket ind mod solskoldning og ældning af huden. Solcremen skal på efter din normale hudplejerutine, men selvfølgelig før makeup. Hvis du vil helgardere dig, så vælg en dagcreme eller BB-cream, der indeholder en høj solfaktor. Så er du sikker på, at du er beskyttet i løbet af dagen. Det anbefales dog, at man bruger en decideret solcreme, hvis man har et job eller bruger en hel dag udenfor. Det skyldes, at solfilterene i cremer og makeup er en del svagere end i en egentlig solcreme.

Plejende makeup

Du kan få det meste ud af din anti-age hudpleje ved at investere i foundation og concealer, der indholder anti-age ingredienser. De er ofte lidt rigere i konsistensen, og de vil derfor tilføre næring og fugt til den modne hud. Derudover vil de i de fleste tilfælde også have en bedre dækkeevne, således at eventuelle solskader og røde pletter i huden vil blive udjævnet.

Håndgribelige værktøjer

Stimulér huden ved at bruge en face roller, også kendt som en dermaroller, bestående af 540 små nåle. Den reducerer fine linjer og rynker ved at stimulere spændstigheden og elasticiteten i huden. Det kan også være en såkaldt guasha, som indeholder krystaller, der hver for sig frigiver energi til huden og masserer bindevævet for at stimulere muskulaturen.

Det helt basale til mændene

Brug på daglig basis en god anti age day cream og night cream og supplér et par gange om ugen med en peeling. Din ansigtscreme skal altid påføres ren hud, så hvis ikke du har en face wash, bør du anskaffe dig en. Ansigtscreme kan nemlig ikke trænge igennem den talg, der naturligt ligger på huden, og derfor skal du rense det af først.

På natarbejde

Natcremer og ansigtsolier er spækket med næring og lækre ingredienser, der rigtig kan komme til sin ret, når der er ro til det om natten. Disse trænger oftest meget dybere ned i huden og giver fylde og elasticitet. Hvis du beriger din hud med et af disse plejeprodukter, vil du vågne med en smuk, blød og fugtmættet hud.

Anti-age halscreme

Mange finder oftest for sent ud af, at hals og décolleté er et super sart område, som får rynker, når vi bliver ældre. Dette område bliver oftest kun fugtet med en normal bodylotion, som giver ren fugt. Men når vi bliver ældre, er det faktisk et sted, som er super udsat for solens stråler, og huden her er en del tyndere, end du tror. Derfor er det super vigtigt, at du påfører din serum, dag- og natcreme helt ned på disse områder. Så mindsker du nemlig risikoen for at få et mere rynket udseende på hals og décolleté, når du bliver ældre.

Hvis du vil gøre noget ekstragodt for huden, findes der produkter, som er specielt lavet til hals og décolleté. De er ofte lidt mere drøje i brug, hvilket kun er godt.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.