• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Anti-Age

Anti-age er et begreb, der er vel anvendt i skønhedsbranchen. Der er ikke kun tale om enkelte produkter, men en hel vifte af hudpleje, håndcremer, masker, kosttilskud, makeup og ansigtsmassager. I bund og grund handler anti-age om nærende og genopbyggende plejeprodukter, der styrker hudens elasticitet i dybden, og som får produktionen af kollagen og elastin til at stige. På Matas.dk kan du finde et stort udvalg af anti-age produkter.

Hudpleje Ansigtspleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 6
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Solbeskyttelse

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

218 produkter
218 produkter
Sortér efter: Mest populære
(107)
Ecooking A-vitamin Kapsler 60 stk.
262,95
Førpris 349,95
Du optjener 27 point
(583)
Beauté Pacifique Paradoxe Anti-Age Dagcreme 50 ml
469,95
Du optjener 47 point
Imedeen Prime Renewal 120 Tabletter
499,95
Førpris 599,95
Du optjener 50 point
(97)
Pudderdåserne.dk Anti-age Ansigtscreme 50 ml
199,95
Du optjener 20 point
Hverdagsluksus på budgetHverdagsluksus på budget
Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudplejeVi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje
Matas HudtestMatas Hudtest
Vores materialister analyserer din hud og giver dig en skræddersyet hudplejerutineVores materialister analyserer din hud og giver dig en skræddersyet hudplejerutine indenfor 48 timer
(480)
L'Oréal Paris Age Perfect Golden Age Dagcreme Rosy 50 ml
129,95
Du optjener 13 point
(41)
Plaisir Intensive Anti-Ageing Eye Cream 15 ml
119,95
Førpris 159,95
Du optjener 12 point
(18)
Ecooking Hals-& Decolleté Creme 50 ml
292,95
Førpris 389,95
Du optjener 30 point
(95)
Beauté Pacifique A-Vitamin Creme 50 ml
399,95
Du optjener 40 point
(58)
Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Day Cream 50 ml
149,95
Du optjener 15 point
(68)
Dr. Scheller Arganolie/Amarant Antirynke Dagcreme
139,95
Du optjener 14 point
(302)
Beauté Pacifique Super3 Booster 100 ml
599,95
Du optjener 60 point
(134)
L'Oréal Paris Age Perfect Golden Age Natcreme 50 ml
129,95
Du optjener 13 point
Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Night Cream 50 ml
2.749,00
Du optjener 275 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 6
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Den spæde start med anti-age produkter

Som tommelfingerregel er det en god idé at starte så småt med anti-age produkter kan starte fra du er omkring 25 år. Den stille, men mest effektive start, er at supplere din daglige plejerutine med et anti-age serum og eventuelt en øjencreme. Serummet arbejder nemlig i de nederste hudlag og er et koncentrat, der arbejder målrettet på at forøge produktion af kollagen i huden, som er det, der giver elasticitet.

Man kan som sådan ikke starte med anti-age for tidligt i voksenalderen, for så snart, du kommer op i 20'erne, begynder kollagen og elastin-produktionen i huden at blive dårligere – en udvikling, der kun går én vej. Det er altså en god idé at begynde på anti-age, når du er i midten af dine 20'ere, for så har du god mulighed for at komme hudens aldring i forkøbet. Det er dog ikke nødvendigt at gøre brug af de meget kraftige og dyre anti-age produkter i starten, da huden vil tilvænne sig en form for aktivitet i huden fra de produkter, du vælger. Derfor er det en god idé at bygge anti-age effekten op over tid, og bruge de serummer og cremer, der er tilpasset din alder. På den måde tilføjer du ikke huden unødigt meget anti-age. Start stille og roligt ud. Huden ældes hver dag, men så hurtigt går det dog ikke!

Her og nu-effekt med masker

Ansigtsmasker med anti-age-egenskaber er helt uundværlige for dig, der gerne vil have en her og nu-effekt eller et stort fugtboost. De bærende ingredienser i anti-age masker er ofte masser af vitaminer og olier, der har en mættende og opstrammende effekt på huden.

Specialpleje til den tynde hud

Huden omkring dine øjne, på dine læber og på din hals kræver særlig opmærksomhed, når det drejer sig om anti-age. Huden i disse områder er væsentligt tyndere end i resten af ansigtet, og derfor bliver linjer og rynker hurtigere synlige. Det er især fugtmangel, der er kilde til synlige linjer. Invester i en god anti-age eye cream og lip balm, så huden kan arbejde optimalt om natten, mens du sover.

Solbeskyttelse er et must

En fornuftig investering, når der er tale om anti-age, er at investere i en god ansigtssolcreme. Vælg en, der både indeholder UVA- og UVB-filtre, for så er du både dækket ind mod solskoldning og ældning af huden. Solcremen skal på efter din normale hudplejerutine, men selvfølgelig før makeup. Hvis du vil helgardere dig, så vælg en dagcreme eller BB-cream, der indeholder en høj solfaktor. Så er du sikker på, at du er beskyttet i løbet af dagen. Det anbefales dog, at man bruger en decideret solcreme, hvis man har et job eller bruger en hel dag udenfor. Det skyldes, at solfilterene i cremer og makeup er en del svagere end i en egentlig solcreme.

Plejende makeup

Du kan få det meste ud af din anti-age hudpleje ved at investere i foundation og concealer, der indholder anti-age ingredienser. De er ofte lidt rigere i konsistensen, og de vil derfor tilføre næring og fugt til den modne hud. Derudover vil de i de fleste tilfælde også have en bedre dækkeevne, således at eventuelle solskader og røde pletter i huden vil blive udjævnet.

Håndgribelige værktøjer

Stimulér huden ved at bruge en face roller, også kendt som en dermaroller, bestående af 540 små nåle. Den reducerer fine linjer og rynker ved at stimulere spændstigheden og elasticiteten i huden. Det kan også være en såkaldt guasha, som indeholder krystaller, der hver for sig frigiver energi til huden og masserer bindevævet for at stimulere muskulaturen.

Det helt basale til mændene

Brug på daglig basis en god anti age day cream og night cream og supplér et par gange om ugen med en peeling. Din ansigtscreme skal altid påføres ren hud, så hvis ikke du har en face wash, bør du anskaffe dig en. Ansigtscreme kan nemlig ikke trænge igennem den talg, der naturligt ligger på huden, og derfor skal du rense det af først.

På natarbejde

Natcremer og ansigtsolier er spækket med næring og lækre ingredienser, der rigtig kan komme til sin ret, når der er ro til det om natten. Disse trænger oftest meget dybere ned i huden og giver fylde og elasticitet. Hvis du beriger din hud med et af disse plejeprodukter, vil du vågne med en smuk, blød og fugtmættet hud.

Anti-age halscreme

Mange finder oftest for sent ud af, at hals og décolleté er et super sart område, som får rynker, når vi bliver ældre. Dette område bliver oftest kun fugtet med en normal bodylotion, som giver ren fugt. Men når vi bliver ældre, er det faktisk et sted, som er super udsat for solens stråler, og huden her er en del tyndere, end du tror. Derfor er det super vigtigt, at du påfører din serum, dag- og natcreme helt ned på disse områder. Så mindsker du nemlig risikoen for at få et mere rynket udseende på hals og décolleté, når du bliver ældre.

Hvis du vil gøre noget ekstragodt for huden, findes der produkter, som er specielt lavet til hals og décolleté. De er ofte lidt mere drøje i brug, hvilket kun er godt.

Julie M.
Matas LIVE Support
"Skønhed er for mig vigtigt at føle indeni og udenpå. Dette gør vi alle på forskellig vis, men én ting er sikkert - man kommer rigtig langt med de korrekte produkter".
Julie blev i 2013 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...