Tilbehør til Ansigtsrens

Mest populære

Pris

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold (1)

Vegansk

Egenskaber

2 produkter ud af 72
2 produkter ud af 72
Sorter efter: Mest populære
Mikaka Skincare Face Brush 1 stk
284,95 kr.
Organyc Vatpinde 200 stk
26,95 kr.
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Tilbehør til din ansigtsrens

Vatrondeller, rensebørster, vaskeklude, svampe mm. Der findes et utal af tilbehør til at opgradere din renserutine, men hvad kan de forskellige ting og hvornår skal du bruge hvad?

Vatrondeller

Det mest brugte indenfor tilbehør til ansigtsrens er vatrondeller. Vatrondeller er et musthave, når det gælder den daglige renserutine. De kan bruges til mange forskellige ting, men bruges typisk, til at fjerne øjenmakeup, og til at bruge sammen med skintonic eller miccelar water.

Rensebørste

Ligesom med vatrondeller, kommer rensebørster i mange forskellige udgaver, men fælles for dem er, at de er udviklet til at optimere effekten af din ansigtsrens. En rensebørste renser huden mere i dybden, samtidig med at den giver en let massage af huden. Det hjæper med at øge blodcirkulationen i huden, hvilket øger cellefornyelsen og fremmer hudens glød. e ansigtsrens.

Svampe og klude

Hvis du er en af dem der ikke bryder dig om bare at klaske vand i ansigtet, eller følelsen af vand der triller ned af armene, så vil du have stor glæde af at bruge en rensesvamp eller en vaskeklud til at fjerne dit renseprodukt med. Om du bruger en klud eller en svamp er lidt et temperament spørgsmål, men fælles for dem er, at de er super gode til at vaske din ansigtsrens af med.

Hvorfor skal man rense sin hud?

Vores hud bliver dagligt udsat for en masse skidt, snavs, forurening, makeup osv. Det er derfor super vigtigt at få renset huden grundigt inden sengetid og selvfølgelig også om morgenen når vi vågner. Huden udskiller nemlig affaldstoffer i løbet af natten, samtidig med at vi sveder. Alt det sætter sig på vores hud og kan tilstoppe hudens porer. Det kan give bumser og hudorme, men huden kan faktisk også blive irriteret og tør af ikke at blive renset. Så en god rens morgen og aften holder din hud ren, i bedre balance og sikrer samtidig, at din hud optager dine skønne hudplejeprodukter bedre.

På hudens overflade ligger også et lag af døde hudceller. Vores hudcellers cyklus varer ca. 28 dage før cellen dør. Disse døde hudceller vil afstødes automatisk, men der vil også være nogle som bliver liggende tilbage på hudens overflade, hvis ikke huden renses. De døde hudceller kan give tilstopninger, men vil også give huden en mere kedelig udstråling. Så en daglig rens vil også hjælpe med at din hud for en langt flottere glød.

De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Vi guider

De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Gode og konsekvente renserutiner morgen og aften er alfa omega, hvis huden skal stråle smukt og fremstå sund. Har du tendens til tør hud, er det vigtigt at finde en rutine, der giver optimal fugt og pleje. Følg guiden nedenfor og find en skræddersyet renserutine til netop dit behov.

Læs Mere
De ideelle renserutiner til dig med normal hud

Nyhed

De ideelle renserutiner til dig med normal hud

Kilden til sund og smuk hud er gode og konsekvente renserutiner morgen og aften. Nogle elsker at bruge lang tid på hudpleje, andre vil have det overstået i en fart. Vi guider til forskellige renserutiner til normal hud, uanset om du er den grundige eller utålmodige type.

Læs Mere
De ideelle renserutiner til dig med sensitiv hud

Nyhed

De ideelle renserutiner til dig med sensitiv hud

Det er altafgørende med gode og konsekvente renserutiner, hvis huden skal holdes smuk og sund gennem hele livet. Har du ovenikøbet sensitiv hud, kræver det ekstra skånsom pleje. Vi guider dig til de ideelle renserutiner med Striberne, der passer ekstra godt på huden.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.