Vatpinde & Vatrondeller

Hudpleje Ansigtspleje Renseprodukter Tilbehør til Ansigtsrens
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Indhold

Certificeringer

Alder

Bedømmelser

32 produkter
32 produkter
Sorter efter: Mest populære
Bocoton Vatpinde Ø 200 stk.
19,95 kr.
Simply Cotton Buds 200 stk.
14,95 kr.
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Vatrondeller

Vatrondeller lyder simpelt, og umiddelbart tænker man måske at det blot er et stykke vat, men der findes forskellige former for vantrondeller, og vatrondeller findes nu i forskellige materialer og størrelser.

Den helt klassiske vatrondel, er den du typisk vil bruge i din hudplejerutine til f.eks. skintonic eller makeupfjerner. En klassisk vatrondel er enten lavet af 100% bomuld eller syntetisk materiale og bruges også til medicinske formål. Hos matas findes der to forskellige størrelser, en mindre der er perfekt til små områder, som f.eks. øjenomgivelserne, eller til en skintonic. De større, er super gode til dig der ønsker at fjerne på et lidt større område, f.eks. Foundation, men det er en smagssag.

Tiltaler tanken om genanvendelighed dig? ja så er der heldigvis mange muligheder. Genanvendelige vatrondeller, er super nemme at bruge, de skal blot bruges som almindelige vatrondeller, men i stedet for at smide dem ud efter brug, så skal de efter brug vaskes i en blid sæbe, ellers skal kan de smides til vask. Genanvendelige vatrondeller, produceres typisk i bambus og er 100% fri for kemi. Noget makeup kan sætte pletter, men det kan nemt fjernes med en skånsom pletfjerner.

Gå på opdagelse i vores sortiment i vatrondeller her på Matas.dk