• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Bodyshampoo

Hudpleje Kropspleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/10
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

380 produkter
380 produkter
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Bodylotion
TAG TESTEN
Forrige
Gå til side
1
ud af 10
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvad er bodyshampoo?

Brusegel, badesæbe, showergel, douchesæbe, bodyshampoo, kropssæbe eller bodywash, alle er begreber, der dækker over det samme produkt, nemlig sæbe udviklet til at fjerne skidt, snavs og bakterier på kroppen. Bodyshampoo findes både til mænd, kvinder, børn og babyer og i mange naturlige udgaver. Du kan med fordel bruge en mild sæbe, som giver dig en følelse af renhed og plejer din hud med fugtgivende fedtstoffer – men uden alle kemikalierne.

Således finder du bodyshampooer med forskellige certificeringer: Svanemærket, Astma Allergi Danmarks Den Blå Krans, Vegan Certified, RSPO, Ecocert, Cruelty Free, BDIH (Natur-certificeret) og Fairtrade.

Er det hele kroppen der skal sæbes ind?

I intimzonen bør du aldrig bruge almindelig kropssæbe. Det forstyrrer nemlig den sensitive balance og øger risikoen for irritation og infektioner. Brug milde intimsæber, der er tilpasset de sarte slimhinder og det intime miljø. Til ansigtet bør du også kun bruge dem, der er egnet som ansigtsrens. Nogle sæber er lavet til både ansigt og krop.

Hvilken bodyshampoo skal jeg vælge?

Har du eksem og tør hud, har du sikkert hørt, at du ikke må bade for ofte, da vandet udtørrer din hud. Dette er en myte. Det er netop godt for den tørre og revnede hud at bade hver dag. Din tørre hudbarriere er ødelagt og har derfor små revner, hvor bakterier kan komme ind, og det er derfor vigtigt, at du hjælper til ved dagligt at vaske skadelige organismer væk. Vandet udtørrer ganske rigtigt din hud, og derfor er det vigtigt, at du bader korrekt. Brug en meget mild og parfumefri sæbe eller badeolie, der er med til at genoprette balancen i huden.

Har du normal hud, bør du vaske kroppen med en vilkårlig sæbe, for at fjerne bakterier. En bodywash opfrisker og blødgør din hud uden at udtørre den.

Har du derimod uren hud, vil en en antibakteriel sæbe til daglig pleje være at foretrække for dig. Køb gerne en, der f.eks. indholder tea tree oil, som vasker din hud ren uden at udtørre huden.

Husk pleje efter badet

Med daglig hudpleje genopbygger du hudens egen barriere, så den bliver modstandsdygtig, smuk og smidig. Når du kommer ud af badet, er din hud ekstra modtagelig over for cremer, og derfor er det er en god ide at smøre sig ind, umiddelbart efter badet.

Caroline
Materialist
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up