• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Fodcreme

Hudpleje Kropspleje Fodpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

55 produkter
55 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvorfor skal jeg bruge fodcreme?

Når huden er gennemfugtet, er den også mere smidig og stærk. En huden tør, er den meget lidt fleksibel og vil nemmere revne. Er huden derimod gennemfugtet og smidig, vil den være stærk nok til at modstå belastningen, når vi går og løber.

Vær opmærksom på, at fodcremen kan have svært ved at trænge ordentligt igennem, hvis huden har et 'skjold' af hård hud omkring sig. Har du hård hud, kan det være en god idé at få fjernet det, før du tager creme på. Tag et fodbad og gå i gang med fodfilen – efter en kærlig omgang bør huden igen kunne tage imod fugten fra en fodcreme.

Hvilken fodcreme skal jeg bruge?

Vi har alle vores favorit, og der findes cremer, der er målrettet forskellige behov. Men først og fremmest er det vigtigt, at du bare kommer i gang med at pleje fødderne. På Matas.dk har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige slags fodcremer.

Carbamidcreme
Carbamid bruges til at blødgøre huden, til at bevare dens naturlige struktur og tilføre den masser af fugt. Carbamid dannes naturligt i kroppen i forbindelse med nedbrydning af proteiner, men det er muligt at give kroppen lidt ekstra ved brug af en god creme. Cremer, der indeholder carbamid, kan være gode til ru, tør og hård hud. Det er på grund af den opløsende og blødgørende effekt, som carbamid har.

Gode råd

  • God fodpleje er lige så vigtig som plejen, du giver resten af kroppen. Husk at pleje fødderne regelmæssigt, gerne hver aften lige inden sengetid.
  • Husk at blødgøre eller fjerne den hårde hud, inden du bruger din fodcreme. Dette vil gøre, at du får bedre effekt af fodcremen.
  • Smør gerne ekstra fodcreme på fødderne, inden at du skal i seng. Brug gerne et par tykke sokker ud over de smurte fødder. Dette indkapsler fugten og vil efterlade fødderne silkebløde og gennemfugtede dagen efter.​​​​​​​
Mette Line S.
Mette Line S.
Materialist
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...