• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Fodmasker

Hudpleje Kropspleje Fodpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

15 produkter
15 produkter
Sorter efter: Mest populære

Fodmaske

Du kan let som en leg gøre dine fødder klar til sommersandaler, mens du sidder og slapper af derhjemme. Fodmasken fjerner hård hud, døde hudceller samt bakterier og efterlader dine fødder sunde og velplejede.

Alle fødder har godt af en fodmaske – både fødder, der tilhører kvinder, og fødder, der tilhører mænd. En fodmaske fjerner effektivt den hårde og tørre hud på fødderne – og det ser altså bare bedre ud.

Køb din næste fodmaske her på Matas.dk. Vi har alle de populære brands og produkter, der giver bløde, rene og glatte fødder. Kom hård hud, døde hudceller og ømme fødder til livs med effektive fodmasker, fodpeelings og fodbadesalte – alt dette finder du her på Matas.dk.

Plej dine fødder

Uanset hvordan du foretrækker at pleje dine fødder, og hvilken form for pleje, du har brug for, finder du de produkter, du måtte have brug for, her på Matas.dk. En fodmaske er fantastisk til at fjerne hård hud, men desværre kan andre problemer også ramme huden på fødderne. Fodvorter, hælrevner, hælsporer, ligtorne og vabler for bare at nævne et par gener. Heldigvis har vi et stort udvalg af produkter, der kan komme alt dette til livs.

Mette Line
Materialist
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...