Fodmasker

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

13 produkter
13 produkter
Sorter efter: Mest populære
Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Fodmaske

Du kan let som en leg gøre dine fødder klar til sommersandaler, mens du sidder og slapper af derhjemme. Fodmasken fjerner hård hud, døde hudceller samt bakterier og efterlader dine fødder sunde og velplejede.

Alle fødder har godt af en fodmaske – både fødder, der tilhører kvinder, og fødder, der tilhører mænd. En fodmaske fjerner effektivt den hårde og tørre hud på fødderne – og det ser altså bare bedre ud.

Køb din næste fodmaske her på Matas.dk. Vi har alle de populære brands og produkter, der giver bløde, rene og glatte fødder. Kom hård hud, døde hudceller og ømme fødder til livs med effektive fodmasker, fodpeelings og fodbadesalte – alt dette finder du her på Matas.dk.

Plej dine fødder med fodmaske

Uanset hvordan du foretrækker at pleje dine fødder, og hvilken form for pleje, du har brug for, finder du de produkter, du måtte have brug for, her på Matas.dk. En fodmaske er fantastisk til at fjerne hård hud, men desværre kan andre problemer også ramme huden på fødderne. Fodvorter, hælrevner, hælsporer, ligtorne og vabler for bare at nævne et par gener. Heldigvis har vi et stort udvalg af produkter, der kan komme alt dette til livs.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.