Hælpleje

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Form

Specialbehov

Indhold

Størrelse

Egenskaber

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

12 produkter
12 produkter
Sorter efter: Mest populære
Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hælerevner

Hælrevner kan opstå i meget tør eller hård hud på hælene. Hælrevnerne kan blive så dybe, at de går helt ned i den sunde hud, og sker det, kan det blive ganske smertefuldt.

Hælrevner skyldes som regel uhensigtsmæssig belastning og stød på hælene. Hælene bliver eksempelvis udsat for ekstra stød, når du går i sko uden hælkappe. Det er også hårdt for huden på hælene, hvis du træder meget hårdt ned på dine hæle, når du går.

Du kan afhjælpe sprukne hæle og mindske risikoen for hælerevner ved at pleje huden med hælcreme eller hælstift. Hælcreme virker helende og gennemfugter huden. Hælstiften plejer, fugter og blødgør huden. Denne er perfekt, hvis du har tendens til at få hælrevner, fordi en hælstift virker forebyggende.

Når skaden er sket

Har du allerede en hælrevne, er vores bedste anbefaling at tage et fodbad, gerne med fodbadesalt, da det renser revnerne. Tør derefter dine fødder med et rent håndklæde, så du undgår bakterier. Påfør derefter en god hælcreme, som heler, fugter og nærer huden. Smør gerne fødderne ind både morgen og aften.

Plej dine fødder

Alle har behov for god fodpleje og for at vaske, rense og fugte huden med fodplejeprodukter, der passer til dine fødder og hudens tilstand. Det vigtigste er at finde de produkter, der passer lige netop til dig og dine fødder.

Køb dine hælplejeprodukter hos Matas.dk eller gå i din lokale Matas og få råd og vejledning.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.