Menu

Hælpleje

Hudpleje Kropspleje Fodpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Form

Specialbehov

Indhold

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

13 produkter
13 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hælerevner

Hælrevner kan opstå i meget tør eller hård hud på hælene. Hælrevnerne kan blive så dybe, at de går helt ned i den sunde hud, og sker det, kan det blive ganske smertefuldt.

Hælrevner skyldes som regel uhensigtsmæssig belastning og stød på hælene. Hælene bliver eksempelvis udsat for ekstra stød, når du går i sko uden hælkappe. Det er også hårdt for huden på hælene, hvis du træder meget hårdt ned på dine hæle, når du går.

Du kan afhjælpe sprukne hæle og mindske risikoen for hælerevner ved at pleje huden med hælcreme eller hælstift. Hælcreme virker helende og gennemfugter huden. Hælstiften plejer, fugter og blødgør huden. Denne er perfekt, hvis du har tendens til at få hælrevner, fordi en hælstift virker forebyggende.

Når skaden er sket

Har du allerede en hælrevne, er vores bedste anbefaling at tage et fodbad, gerne med fodbadesalt, da det renser revnerne. Tør derefter dine fødder med et rent håndklæde, så du undgår bakterier. Påfør derefter en god hælcreme, som heler, fugter og nærer huden. Smør gerne fødderne ind både morgen og aften.

Plej dine fødder

Alle har behov for god fodpleje og for at vaske, rense og fugte huden med fodplejeprodukter, der passer til dine fødder og hudens tilstand. Det vigtigste er at finde de produkter, der passer lige netop til dig og dine fødder.

Køb dine hælplejeprodukter hos Matas.dk eller gå i din lokale Matas og få råd og vejledning.

Mette Line
Materialist
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...