• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Fodscrub

Hudpleje Kropspleje Fodpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

7 produkter
7 produkter
Sorter efter: Mest populære

Fodscrub

Det er ikke altid, at tiden er til fodbade, masker og kure, men en hurtig fodscrub er en tidsinvestering, som er god at lave. Fodscrubben hjælper nemlig effektivt med at fjerne døde hudceller og ru hud, så fødderne vil fremstå velplejede, bløde og klar til at blive vist frem i sommersandalerne.

Fodpleje er vigtig

Fødderne skal bære dig resten af livet, og derfor kræver de samme omsorg, som du sikkert viser huden i dit ansigt eller på resten af kroppen. Som med resten af din krop er det også nødvendigt med en jævnlig vedligeholdelse af dine fødder, så de kan tage dig bedst smukkest muligt gennem livet. det behøver ikke at tage lang tid at give dine fødder en tiltrængt behandling.

Med en fodscrub forkæler du fødderne hurtigt og enkelt. Brug den i badet eller i fodbadet og efter behov. Sådan kan du nemlig nemt fjerne de døde hudceller, snavs og hård hud. Derudover virker din fodcreme langt bedre efter en grundig scrub, da den har lettere ved at trænge ind i huden.

Køb din næste fodscrub her på Matas.dk, eller gå i din nærmeste Matas og få råd og vejledning.

Mette Line
Materialist
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...