• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Fodbad

Hudpleje Kropspleje Fodpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

19 produkter
19 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mette Line
Materialist

Et hjemmelavet fodbad

Fodplejen starter med et lækkert fodbad. Lav herligheden i en stor balje og husk at have et håndklæde med, der hvor du sidder. Fyld baljen med varmt vand og tilsæt lidt fodbadeolie til dit fodbad, eksempelvis fra Matas Striber, der giver fugt til dine tørre fødder. Du kan også prøve en fodbadesalt i fodbadet, eller du kan kombinere de to ting – det er ren selvforkælelse. Badesalten opløser og blødgør den hårde hud, men tilfører samtidig masser af fugt og virker beroligende.

Hvorfor er fodbad godt?

Dine fødder har brug for at blive ordentligt rengjort, ligesom du sæber resten af kroppen ind. Dine fødder er udsat for mere end de andre kropsdele, og derfor er et fodbad til fødderne blødgørende, afslappende og forfriskende. Det kan også afhjælpe irritationer som kløe og sure tæer, og så kan det fjerne døde hudceller, blødgøre hård hud og ligtorne. Et varmt fodbad påvirker også dine sanser og er beroligende for dit sind.

Efter fodbadet

Efter fodbadet er det vigtigt, at du tørrer fødderne godt, især mellem tæerne for at forhindre kløe og evt. fodsvamp. Plej dine fødder efterfølgende med en god fodcreme.

Find et bredt udvalg af produkter til fodbadet og fodpleje generelt lige her på Matas.dk.