• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Fodbad

Hudpleje Kropspleje Fodpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Specialbehov

Egenskaber

Form

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

17 produkter
17 produkter
Sortér efter: Mest populære
(8)
Matas Natur Fodbadesalt 350 g
55,95
Førpris 74,95
Optjen 6 point
Scholl Fodbad 275 g
59,95
Optjen 6 point
Natur Drogeriet Ulvefod (2) 100 g
54,95
Optjen 6 point
(5)
SÆBEVÆRKSTEDET Superglade Fødder Gavepose
249,95
Optjen 25 point
Le mini macaron Fodcreme Butter Me Up!
99,95
Optjen 10 point
(11)
Cosborg FodbadeOlie 150 ml
149,95
Optjen 15 point

Et hjemmelavet fodbad

Fodplejen starter med et lækkert fodbad. Lav herligheden i en stor balje og husk at have et håndklæde med, der hvor du sidder. Fyld baljen med varmt vand og tilsæt lidt fodbadeolie til dit fodbad, eksempelvis fra Matas Striber, der giver fugt til dine tørre fødder. Du kan også prøve en fodbadesalt i fodbadet, eller du kan kombinere de to ting – det er ren selvforkælelse. Badesalten opløser og blødgør den hårde hud, men tilfører samtidig masser af fugt og virker beroligende.

Hvorfor er fodbad godt?

Dine fødder har brug for at blive ordentligt rengjort, ligesom du sæber resten af kroppen ind. Dine fødder er udsat for mere end de andre kropsdele, og derfor er et fodbad til fødderne blødgørende, afslappende og forfriskende. Det kan også afhjælpe irritationer som kløe og sure tæer, og så kan det fjerne døde hudceller, blødgøre hård hud og ligtorne. Et varmt fodbad påvirker også dine sanser og er beroligende for dit sind.

Efter fodbadet

Efter fodbadet er det vigtigt, at du tørrer fødderne godt, især mellem tæerne for at forhindre kløe og evt. fodsvamp. Plej dine fødder efterfølgende med en god fodcreme.

Find et bredt udvalg af produkter til fodbadet og fodpleje generelt lige her på Matas.dk.

Mette Line S.
Materialist
"Jeg ønsker at hjælpe dig til at blive den bedste version af dig selv. Gode rutiner i hverdagen kan gøre vidundere, og de behøver ikke engang at være besværlige! Derudover skader en flot makeup heller ikke".
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...