• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Aftersun

Hvis du oplever rødme, irriteret hud eller trænger til at blive kølet ned efter at have været ude i solen, så finder du løsningen lige her. På Matas.dk har vi mange forskellige aftersuns, både med og uden parfume.

Hudpleje Solpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Anvendelse (1)

Ansigt

Form

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

15 produkter - ud af 48
15 produkter - ud af 48
Sortér efter: Mest populære
(20)
Lancaster After Sun AS Tan Maximizer 400 ml
299,95
Optjen 30 point
(7)
Clinique After Sun Rescue Balm with Aloe 150 ml
234,95
Optjen 24 point
Rudolph Care Aftersun Soothing Sorbet 150 ml
224,95
Optjen 23 point
ACO After Sun Milk 200 ml
95,95
Førpris 119,95
Optjen 10 point
Lancaster After Sun Soothing Moisturizer 125 ml
299,95
Optjen 30 point
(10)
Clarins After Sun Face & Body Balm 150 ml
249,95
Optjen 25 point
(18)
Derma Aftersun Aloe Vera Gel 200 ml
79,95
Optjen 8 point
Ecooking Aftersun Duft 200 ml
199,95
Optjen 20 point
Filorga Uv Bronze After Sun 200 ml
324,95
Optjen 33 point
Ecooking Aftersun Parfumefri 200 ml
199,95
Optjen 20 point
(9)
Clarins After Sun Face & body mask 100 ml
249,95
Optjen 25 point
Tromborg Healing Gel Aloe Vera 50 ml
259,95
Optjen 26 point
(5)
Clarins After Sun Face & Body Gel 150 ml
249,95
Optjen 25 point

​​​​​​​Vi er alle opmærksomme på, hvor vigtigt det er, at vi beskytter os med solcreme, når vi opholder os i solen – men aftersun er også en vigtig del af solbeskyttelsesrutinen. Aftersun er er nøglen til en velbevaret, smuk og solbrun farve, og så køler den, beroliger, genopbygger og fugter huden.

Hvorfor bruge aftersun?

Når du bruger sollotion, -spray eller -creme, beskytter du huden mod solens UV-stråler. Det er lige så vigtigt at beskytte den efterfølgende. Når du har udsat din krop for solen stråler, er den nemlig stresset og irriteret. Formålet med aftersun er at efterbehandle din hud, så du hurtigst muligt får den i balance igen. Det er netop derfor, at aftersun er tilsat beroligende, plejende, nærende og ikke mindst afstressende ingredienser. Den kølende og plejende effekt gør den til en uundværlig del af dit solkit i løbet af sommeren. I øvrigt får en aftersun din solbrune farve til at holde længere, fordi den skaber balance i huden igen ved hjælp af særligt plejende ingredienser. Du kan bruge aftersun, så ofte du ønsker. Du kan også bruge den som almindelig bodylotion.

Hvorfor kan jeg ikke bare bruge min bodylotion?

En bodylotion er super lækker at bruge, ingen tvivl om det. Dog er en bodylotion ikke beregnet til at reparere efter påvirkning af sol, vand, vind og varme. Derfor er det vigtigt, at du benytter dig af de produkter, der er beregnet til at bruge efter ophold i sommersolen.

Typiske ingredienser i din aftersun:

Mynte: Hjælper huden med at komme sig og lindrer irritation. Mynte er forfriskende og lindrer inflammation.

Aloe vera: Fugter og reparerer cellevævet. Derudover bidrager aloe vera med vitaminer, der virker nærende og helende.

Alfa-bisabolol: Denne ingrediens stammer fra kamille, som mange kender som værende anti-inflammatorisk.

D-panthenol: En ingrediens, der er udtrukket fra vitaminet B5, som fremmer dannelsen af nyt væv og er regenererende.

Morgenfrueekstrakt: Beroligende og helende. Afhjælper skader forårsaget af UV-stråler.

Mentol: Kølende og reparerende. Bruges også ofte i læbeprodukter.

Allantoin: Stammer fra kulsukkerrod. Allantoin fremmer cellefornyelsen og gør huden glat og smidig.

Disse ingredienser er med til at give en hurtig lindring af den følsomme hud og beroliger kroppen.

Varianter

Aftersun spray:  Den forfriskende aftersun, der hurtigt absorberes. Sæt sprayen på køl tidligt på dagen, så den føles endnu mere kold og kølende, når du bruger den efter en dag i solen.


Aftersun balm: Køler, mindsker rødme og lindrer hudirritation. Indeholde ofte mange nærende og fugtgivende ingredienser som f.eks. shea smør, kokos og aloe vera.


Aftersun gel: Absorberes hurtigt i huden, og har ofte et højt indhold af aloe vera. Dæmper rødme og irritation og fugter. Efterlader huden smidig og blød.


Aftersun milk: En tyndere og mælket konsistens, der plejer og blødgør. Indeholder ingredienser som E-vitamin, som sætter gang i cellefornyelsen.


Aftersun lotion: Den klassiske variant. Køler, fugter huden og beroliger. Nogle varianter kan købes med shimmer, hvis du ønsker lidt ekstra glow.


Aftersun bodybutter: Den fyldige og rige variant. Giver lækker blød og næret hud. Indeholder typisk ingredienser, der reparerer og beroliger huden.


Aftersun shower gel / bodyshampoo: Når huden er solskoldet, er den værste tanke, man kan komme på, at tage et bad. Her er der faktisk lavet produkter, som gør, at oplevelsen under bruseren bliver meget bedre efter en lang dag i solen. Normalt føles huden, som om den brænder, når man tager et varm bad efter solbadning. Men en aftersun shower gel er med til at køle, fugte og lindre den varme hud under bruseren.


Aftersun lip balm / læbepomade med solfaktor: Ofte glemmer vi at beskytte vores læber, når vi bevæger os ud i solens stråler. Men huden på læberne kan altså også blive solbrændt. Det gør ulideligt ondt. Husk at kigge efter en læbepomade med solfaktor i, og plej dine læber efterfølgende med en kølende aftersun stick.


Aftersun tan maximizer, bronzer: Denne type af aftersun er med til at forlænge din solbrune kulør i op til en måned efter solbadning. Efter solbadning anbefales det at blive ved med at bruge produkterne for at få den optimale effekt.


Aftersun cooling gel:  En aftersun, som er ideel til udsatte områder som eksempelvis i ansigtet, men også til skuldrene og kraveben, der er blevet synligt røde.

På Matas.dk kan du både finde økologiske produkter med og uden parfume og parabener.

Stina H.
Materialist
"At passe godt på sin hud er vigtigere end at gemme den væk, og det er aldrig for sent at gøre noget godt for sig selv!".
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...