• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

IdHAIR
IdHAIR har én mission. At levere gode hårdage! Og det har vi gjort siden 1986, hvor vi slog dørene op i Århus.

IdHAIR er 100% dansk ejet og mange af produkterne er produceret på vores egen fabrik i Malmö.

I IdHAIR sortimentet er der produkter til både kvinder og mænd.  

IdHAIR har én mission. At levere gode hårdage! Og det har vi gjort siden 1986, hvor vi slog dørene op i Århus.

IdHAIR er 100% dansk ejet og mange af produkterne er produceret på vores egen fabrik i Malmö.

I IdHAIR sortimentet er der produkter til både kvinder og mænd.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

94 produkter
94 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Fra en lille lejlighed til stor grossistvirksomhed

Preben Munch starter IDHair i en lille lejlighed i Århus midtby sammen med en kompagnon. Det hele stater som en lille grossistvirksomhed, hvor de sælger frisørprodukter til saloner og forbrugere.

Alt inspiration får Preben fra sine to tidligere arbejdspladser indenfor frisørverdenen og det er her startskuddet bliver til. Det er vigtigt for Preben at skabe et brand der har kunden og deres behov i centrum, men det er også vigtigt for ham at give det enkelte individ plads til at udvikle sig på sin arbejdsplads.

Som årene går begynder Preben og hans kompagnon at få vokseværk og 1999 lander den første store ordre til udlandet, nærmere bekendt Norge. Som årene går bliver virksomheden større og større og flere medarbejder kommer til og produktsortimenter udvides i takt med at de også får egen fabrik i Sverige, gør det pludselig hele processen nemmere at udvikle nye produkter indenfor hår.

IDHAIR i dag

ID Hair er i dag en stor virksomhed med over 40 medarbejdere og har egen produktion i Sverige. De sælger deres hårprodukter i mere en 30 lande, hvor de forsøger både at inspirere og vejlede private og professionelle i tidens trends og hvad der rør sig lige pt. indenfor hår.

Udvalg af voks serier

ID Hair har et bredt udvalg af hårvokse. Her finder du voks til alle hårlængder uanset om det er til kort, mellemlangt eller langt hår.

Extreme Titanium - Fast voks der er perfekt til det korte hår og til dem der ønsker ultra stærkt hold med separation. Til trods for dens faste form giver den stadigvæk mulighed for at re-style håret. Ønsker du at håret skal blive hvor det er uden at blive stift, skal du vælge denne.


Hard Gold - Klassisk blød mud wax med stærkt hold, som giver mulighed for at re-style håret i løbet af dagen. Kan nemt anvendes i tørt eller vådt hår, alt efter hvad ønsker man har til sin frisure. Som alle andre vokse fra IDHair, vaskes denne let ud af håret med varmt vand.


Creative Fiber Wax - Blød fiber voks som giver mulighed for at skabe et lækkert mat look til håret. Fibrene hjælper til at håret holder hele dagen. Kan bruges i kort til mellemlangt hår og skaber struktur i håret. Nem at fordele i håret og kan re-styles i løbet af dagen. Indeholder en lækker, diskret maskulin duft. Et godt tip til anvendelse af voksen - varm den godt op mellem hænderne og styler derefter håret som man ønsker.

Julie M.
Julie M.
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...