• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

IdHAIR
IdHAIR har én mission. At levere gode hårdage! Og det har vi gjort siden 1986, hvor vi slog dørene op i Århus.

IdHAIR er 100% dansk ejet og mange af produkterne er produceret på vores egen fabrik i Malmö.

I IdHAIR sortimentet er der produkter til både kvinder og mænd.  

IdHAIR har én mission. At levere gode hårdage! Og det har vi gjort siden 1986, hvor vi slog dørene op i Århus.

IdHAIR er 100% dansk ejet og mange af produkterne er produceret på vores egen fabrik i Malmö.

I IdHAIR sortimentet er der produkter til både kvinder og mænd.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

93 produkter
93 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Julie
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Historien bag ID hårvoks

Preben Munch starter IDHair i en lille lejlighed i Århus midtby sammen med en kompagnon. Det hele stater som en lille grossistvirksomhed, hvor de sælger frisørprodukter til saloner og forbrugere.

Alt inspiration får Preben fra sine to tidligere arbejdspladser indenfor frisørverdenen og det er her startskuddet bliver til. Det er vigtigt for Preben at skabe et brand der har kunden og deres behov i centrum, men det er også vigtigt for ham at give det enkelte individ plads til at udvikle sig på sin arbejdsplads.

Som årene går begynder Preben og hans kompagnon at få vokseværk og 1999 lander den første store ordre til udlandet, nærmere bekendt Norge. Som årene går bliver virksomheden større og større og flere medarbejder kommer til og produktsortimenter udvides i takt med at de også får egen fabrik i Sverige, gør det pludselig hele processen nemmere at udvikle nye produkter indenfor hår.

IDHAIR i dag

ID Hair er i dag en stor virksomhed med over 40 medarbejdere og har egen produktion i Sverige. De sælger deres hårprodukter i mere en 30 lande, hvor de forsøger både at inspirere og vejlede private og professionelle i tidens trends og hvad der rør sig lige pt. indenfor hår.

Udvalg af voks serier fra IDHAIR

ID Hair har et bredt udvalg af hårvokse. Her finder du voks til alle hårlængder uanset om det er til kort, mellemlangt eller langt hår.

Extreme Titanium - Fast voks der er perfekt til det korte hår og til dem der ønsker ultra stærkt hold med separation. Til trods for dens faste form giver den stadigvæk mulighed for at re-style håret. Ønsker du at håret skal blive hvor det er uden at blive stift, skal du vælge denne.


Hard Gold - Klassisk blød mud wax med stærkt hold, som giver mulighed for at re-style håret i løbet af dagen. Kan nemt anvendes i tørt eller vådt hår, alt efter hvad ønsker man har til sin frisure. Som alle andre vokse fra IDHair, vaskes denne let ud af håret med varmt vand.


Creative Fiber Wax - Blød fiber voks som giver mulighed for at skabe et lækkert mat look til håret. Fibrene hjælper til at håret holder hele dagen. Kan bruges i kort til mellemlangt hår og skaber struktur i håret. Nem at fordele i håret og kan re-styles i løbet af dagen. Indeholder en lækker, diskret maskulin duft. Et godt tip til anvendelse af voksen - varm den godt op mellem hænderne og styler derefter håret som man ønsker.

Hårvoksguide: Find den bedste hårvoks til dig

Vi guider

Hårvoksguide: Find den bedste hårvoks til dig

Af Nanna Skousbøll

Sidder dit hår aldrig helt i skabet? Så kan forklaringen meget vel være, at du bruger den forkerte hårvoks. Hårvoks er nemlig ikke bare hårvoks, og skal du have det optimale ud af din klipning og en frisure, der holder, så er der helt bestemte ting, du skal overveje, inden du køber din næste hårvoks. Læs med her og bliv (forhåbentlig) lidt klogere.

Læs Mere
Sådan laver du nemt et lækkert strandhår

Hairstudio

Sådan laver du nemt et lækkert strandhår

Af Cathrine Park

Sommerens lækreste hår er et råt og vindstylet look, du får efter en lang dag på stranden og en tur i bølgen blå. Heldigvis kræver et fedt strandhår slet ikke en strandtur og skønt vejr. Du kan sagtens tage hul på sommeren og lave et smukt strandlook derhjemme med en god saltvandsspray, et par stylingprodukter og nogle nemme stylingfif.

Læs Mere
Den store guide til hårpleje fra Matas Striberne

Matas LIVE

Den store guide til hårpleje fra Matas Striberne

Af Matas

Matas Striber er kendt for sine effektive produkter med dokumenteret virkning til priser, som alle kan betale. Med andre ord: Lækker hårpleje, du faktisk har råd til. Men hvor begynder man? Se med i denne LIVE, hvor vi guider dig gennem Matas Stribernes brede udvalg af hårpleje og håndplukker 10 produkter, der enten er kæmpe musthaves eller voldsomt undervurderede produkter. Se med, og stil alle dine spørgsmål.

Læs Mere