Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Den store guide til hårpleje fra Matas Striberne

Matas Striber er kendt for sine effektive produkter med dokumenteret virkning til priser, som alle kan betale. Med andre ord: Lækker hårpleje, du faktisk har råd til. Men hvor begynder man? Se med i denne LIVE, hvor vi guider dig gennem Matas Stribernes brede udvalg af hårpleje og håndplukker 10 produkter, der enten er kæmpe musthaves eller voldsomt undervurderede produkter. Se med, og stil alle dine spørgsmål.

Vi sendte LIVE mandag d. 21/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi guider til den bedste hårpleje fra Matas Striberne!

Amalie og Natalie deler deres aller bedst tips til, hvordan de bruger Matas Striberne i deres daglige rutiner. Læs med her, og lad dig inspirere af de mange styling- og plejeprodukter, som du kan finde i Stribernes sortiment.

De bedste hårpleje-serier fra Striberne:

Tørt og beskadiget hår

Matas Striberne har skabt en unik hårplejeserie, som er specifikt udviklet til et tørt og beskadiget hår. Her får du en håndfuld virksomme produkter, som i den grad gennemfugter og styrker håret indefra.

Produkterne indeholder blandt andet hvedeprotein, som plejer, reparerer og styrker håret, samt provitamin B5, som giver håret det skud fugt, det har brug for, når det er tørt. Creatine hjælper med at beskytte håret mod udtørring. På den måde er du altså dækket godt ind på fugt og pleje hele vejen rundt!

Favoritter fra luksus-serien

Stribernes ikoniske luksus-shampoo har været at finde på hylderne i Matas i mange år efterhånden. Det er blevet lidt af en klassiker, som gør håret smidigt, samtidig med at det styrker det indefra med sit indhold af antioxidativt collagen.

Med årene er luksus-serien kun vokset i størrelse, og du finder nu en længere række af produkter i denne serie. Et af dem er Matas Luksus Leave-in Hårkur, som er en parfumefri hårkur udviklet til alle hårtyper. Den kommes i længderne i et håndklædetørt hår og skal ikke skylles ud igen. Giver masser af fugt og pleje, uden at gøre håret tungt og klasket.

Mød den nye hårpleje fra Striberne

Nyhed

Mød den nye hårpleje fra Striberne

Nu er det endelig blevet hårplejens tur til at komme over i det nye, moderne Stribe-design. I den forbindelse har vi udviklet nye serier og produkter, der ligesom alle vores andre Striber, tager stort hensyn til din sundhed og miljøet, så du trygt kan vælge din favorit til håret.

Læs også

Tør og irriteret hovedbund

Hvis du døjer med en tør og irriteret hovedbund, så har Striberne den helt rigtige serie til dig. Den indeholder en række produkter, som er med til at berolige huden i hovedbunden og mindske kløe og irritation.

Prøv fx Striberne Leave-In Hovedbundsserum, som er et parfumefrit serum med et effektivt ceramidekomples, som er med til at mindske generne fra en tør og irriteret hovedbund. Det indeholder også allantoin, som fugter og beroliger huden, samt betaine, som nedsætter vandfordampningen i hovedbunden, som også er med til at forbedre hårets elasticitet. Serummet kan kommes i enten vådt eller tørt hår, og skal fordeles i hårbunden. Det skal ikke skylles ud, og kan anvendes når du føler, der er behov for det.

Læs om hele serien og dens gode egenskaber på linket her.

Stribernes bedste styling-produkter:

Heat Protection Spray

Når det kommer til at style vores hår med varme stylingtools, så er det alfa omega, at vi får passet godt på det. Så et godt tip her fra er – brug altid en varmebeskyttelse i dit hår, før du bruger hårtørre, glatte- eller krøllejern.

Matas Striberne Heat Protection Spray kommer i en version med og uden parfume, og beskytter håret op til 220° C. Den indeholder samtidig en lang række fugtgivende ingredienser, som er med til at blødgøre håret og give masser af glans, så dit hår stråler efter brug.

Lær meget mere om, hvordan du passer bedst på dit hår, når du styler det, på linket her.

Curl Cream

Matas Curl Cream er blevet ekstremt populær på matas.dk – og vi forstår godt! I vores live ovenfor viser Natalie, hvordan hun bruger sin curl cream på daglig basis, og ud fra hendes smukke krøller at bedømme, er der vist ingen tvivl om virkningen.

Matas Striberne Curl Cream krammes i det fugtige hår og fordeles jævnt i hele håret. Sørg for netop af kramme det ind i dine krøller, så krøllerne tager form. Cremen indeholder blandt andet sheasmør og provitamin B5, som fugter og blødgør håret og samtidig er med til at give dine krøller masser af bounce og samling.

Er du hoppet på Curly Girl Metoden? Så har Striberne en hel Curly Girl approved serie til dig lige her!

Emily: 5 StylingStriber jeg nødigt vil undvære

Nyhed

Emily: 5 StylingStriber jeg nødigt vil undvære

Læs med, når Stribernes ambassadør Emily Salomon guider til hendes absolutte favoritter i Matas StylingStriberne.

Læs også

Dry Shampoo og Volume Booster

Er der noget, der nærmest er uundværligt i enhver hårstyling-rutine, så er det tørshampoo. Tørshampoo gør nemlig, at du kan springe en hårvask over ind imellem, samtidig med at du får masser af volumen og form på lokkerne.

Matas Striberne Dry Shampoo Translucent er en klar tørshampoo, som absorberer hårets overskydende olie, så håret ikke ser fedtet ud. Samtidig indeholder den ingredienser, som beskytter hovedbunden mod udtørring i løbet af dagen. Du kan også prøve den som mousse – i vores live, som vi har linket til øverst, fortæller Amalie om sin rutine med Matas Striber Dry Shampoo Mousse, som vist nok er blevet hendes nye favorit!


Prøv også volume booster for mere volumen – god til at give håret form og hold, når det er nyvasket.


Vi tester: 5 favoritter fra StylingStriberne

Hairstudio

Vi tester: 5 favoritter fra StylingStriberne

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg alle dage har været vild med StylingStriberne. Det er effektive produkter i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Og the cherry on top er, at du kan få næsten alle produkterne i en parfumefri version. Jeg har her samlet fem fantastiske favoritter fra StylingStriberne, som jeg bruger på daglig basis. Og så har min skønne kollega Natalie testet den populære Curl Cream på sine smukke krøller. Læs med og lad dig inspirere!

Læs også

Argan Oil

Sidst men ikke mindst kan du toppe din hårstyling-rutine med en lækker olie, som kan give spidserne shine og fugt.

Matas Striberne Argan Hair Oil er en ultra-nærende olie, som fugter hårspidserne og giver masser af glans. Håret føles silkeblødt efter brug, uden at føles tungt eller fedtet. Den er også genial til at modvirke frizz og splittede spidser. Kom lidt i håndfladerne og fordel det i længderne på håret. Du kan enten bruge den i håndklædetørt hår eller i det tørre hår, efter du har stylet det, for ekstra shine.
​​​​​​​

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Den store guide til Kylie by Kylie Jenner

Matas LIVE

Den store guide til Kylie by Kylie Jenner

Af Matas

Det super-hypede Kylie by Kylie Jenner er endelig landet i Danmark, hvor du kan få det eksklusivt hos Matas! I dag guider vi dig igennem mærket og giver dig et overblik over, hvilke produkter du bare ikke må gå glip af og hvor du skal starte, hvis du kunne tænke dig at prøve Kylies smukke, pink produkter. Vi får selskab af influencer og makeup-nørd Camilla Frederikke, som vil dele alle sine tips til smuk makeup og hudpleje undervejs!

Læs Mere