• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Grib stilen

Gi' dit hår et lækkert strand-look

Strandsæsonen er over os, og det betyder også, at der findes et hav af stylingprodukter, du kan bruge til at puste sommer i lokkerne. Her får du syv skønne produkter til at lave et super fedt strandlook, uanset om du skal bruge en dag på stranden, eller bare vil ligne en, der kommer lige derfra.

Vi guider dig igennem 7 forskellige hårprodukter, der kan få dig til at ligne en ægte strandløve til sommer. Både de økologiske, de ekstra plejende, dem med solbeskyttelse og selvfølgelig dem, der giver hold og volume.

7 styling produkter til dit strandlook

1. Krølletæmmeren

Er du en af de heldige med en krøllet manke, vil du gøre dine formede lokker en tjeneste med en gelspray i håret, som fremmer dine naturlige krøller og gør dem spændstige.

Sprayen giver både hold og volumen og kan bruges i håndklædetørret så vel som tørt hår.

​​​​​​​Især på stranden, hvor håret er ekstra udsat af sol og saltvand, er det fordelagtigt at have en spray, som holder på krøllerne hele dagen og forhindrer krus i håret.Psst! Du kan også bruge en gelspray i kort/mellemlangt hår uden krøller og opnå frisure med både hold og volumen.

2. Den økologiske

Er du fan af skønne ingredienser og økologiske produkter, er en økologisk hårolie et must i håret på din strandtur.

HairLust Hair Oil er en hårolie, der er velegnet til alle hårtyper. Den er baseret på nogle af de mest effektive og nærende økologiske olier til håret som økologisk kokosolie, arganolie samt abrikoskerneolie, der nærer og fugter krusede hårlokker og tørt hår i dybden.

Desuden er den velegnet naturligt UV- og varmebeskyttende.


(34)
HairLust Strengthening & Protection Hair Oil 50 ml
149,95
Optjen 15 point


Psst! Olien gør det nemmere at rede håret og giver en smuk struktur i håret.

3. Den ekstremt plejende uden parfume

Sundt strandgarn kræver sunde hårprodukter.

Arganolie er et naturprodukt, som er ekstremt rig på Vitamin E, antioxidanter og fedtsyrer som Omega 3 og Omega 9, hvilke er helt vitale for et sundt hår.

Denne olie fra The Ordinary er 100% ren marokkansk arganolie, der både plejer hår og hud i dybden. Den største stylingfordel er, at olien styrker
håret og giver en utrolig blød glans, hvilke resulterer i fine bløde krøller med et godt hold.


4. Det friske pust

En hurtig måde at pifte nyt liv i håret efter en lang dag på stranden er med en lækker tørshampoo.

En god tørshampoo fjerner urenheder, fedt og produktrester samtidig med, at håret bliver friskere at se på.

Til gengæld tilfører den håret volumen, duft og masser af glans på blot få minutter.Psst! Tørshampooen er et vidundermiddel til sommeren, hvor du er ekstra mærket af sved og skidt og vil give håret en hurtig opfrisker.

Sådan plejer du dine krøller og undgår krus

Vi guider

Sådan plejer du dine krøller og undgår krus

Det kan godt være en udfordring med krøllet hår. Men med den rigtige pleje undgår du krus og får krøller, som vi andre sukker efter.

Læs også

5. Den effektive

Kæmper du med fedtede hårrødder, skal du naturligvis have et produkt, som kan afrense dit hår, uden at du nødvendigvis skal under bruseren.

Denne tørshampoo opfrisker effektivt dit hår mellem hårvaskene, hvilket gør, at du ikke nødvendigvis behøver at vaske dit hår efter en tur på stranden.

Du kan dermed forlænge dit lækre bølgede strandlook, opsamlet fra strandens vigtigste ingrediens: saltvandet.Psst! Du kan også bruge Matas Tørshampoo til at skabe et mat look eller volumen, når du styler håret.

6. Den solbeskyttende

Der findes intet rigtigt strandlook uden saltvandskyssede lokker, og hvad er bedre end et plejende produkt, som også giver samme effekt som saltvand?

Denne saltvandspray giver godt hold til alle hårlængder samtidig med, at den består af en plejende sammensætning af økologisk urteekstrakt, B-vitamin og UV-beskyttelse, hvilket fugter, blødgør og beskytter håret.


(29)
Björn Axén Salt Water Spray Strong Hold 150 ml
111,95
Førpris 139,95
Optjen 12 point


Psst! Björn Axén Salt Water Spray er desuden, med dens gode hold, et perfekt alternativ til voks i kort hår.

7. Snyderen

Er du ikke den store vandhund, kan du heldigvis snyde dig til et ægte saltvandslook, som du ellers kun kan opnå efter en dag på stranden.

Den her spray giver et råt og “vindblæst” look samtidig med, at dit hår bevarer sin naturlige fugt.Psst! Spray i håret, form frisuren og lad lufttørre.
​​​​​​​Voila!

Relaterede produkter

(6)
Remington AC5911 Pro-Air Compact AC hårtørrer
499,95
Optjen 50 point
(18)
Björn Axén Curl Creator Cream 150 ml
119,95
Førpris 149,95
Optjen 12 point
MAUI Sea Minerals Heat Protect Mist 125 ml
119,95
Optjen 12 point
Antonio Axu Volumizing Mousse 300 ml
149,95
Optjen 15 point
(5)
Sachajuan Ocean Mist 150 ml
147,95
Førpris 184,95
Optjen 15 point
Aesop Shine 25 ml
219,95
Optjen 22 point

Relaterede artikler

Frisøren: 4 Hårplejefejl du ikke må begå

Matas LIVE

Frisøren: 4 Hårplejefejl du ikke må begå

Af Matas

Fedter dit hår ligemeget hvor ofte du vasker det? Er det som om, håret aldrig rigtig bliver sundt uanset hvad du gør? Så kan det være, at du begår én eller flere af 4 almindelige hår-bommerter. I dag fortæller frisøren Maj om de mest almindelige hårplejefejl, hvad de betyder for vores hår og hvad man skal gøre i stedet.

Læs Mere
Solbeskyttelse til dit hår

Vi guider

Solbeskyttelse til dit hår

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun kroppen, du skal beskytte, når du er i solen - håret er også udsat, når solens uv stråler rammer. Her kan du se de bedste produkter med uv beskyttelse til håret.

Læs Mere
Den ultimative guide til arganolie

Vi guider

Den ultimative guide til arganolie

Af Natalie Uldbjerg Hansen

Olier er en kæmpe trend inden for hud og hårpleje og en af de helt store stjerner er den marokkanske arganolie. Og det er helt fortjent – den er nemlig fantastisk til både hud og hår.

Læs Mere
Curly Girl Metoden: Sådan kommer du i gang

Matas LIVE

Curly Girl Metoden: Sådan kommer du i gang

Af Matas

Smukke, definerede og krus-fri krøller er det, mange krøltroppe drømmer om. Krøller er dog ikke det nemmeste at have med at gøre, og kræver nænsom pleje og særlig styling, for at tage sig bedst muligt ud. I dag guider vi til "Curly Girl Metoden" som er en måde at behandle krøllet hår på, for ekstra definition og et sundt hår.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage