Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sådan får - og holder - du motivation til at træne

Mange går og drømmer om at gøre træning til en fast del af hverdagen og måske endda nyde det. Vi har inviteret Cecilie Lind, som er personlig træner og grundlægger af The Protein Kitchen, i studiet for at få hendes bedste råd til at finde - og holde - motivationen til at træne og starte en sundere livsstil.
Sundhed & Velvære
Vi sendte LIVE torsdag d. 04/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med torsdag d. 4/6 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Sådan får - og holder - du motivation til at træne Vi har inviteret Cecilie Lind, som er personlig træner og grundlægger af The Protein Kitchen, i studiet for at få hendes bedste råd til at finde - og holde - motivationen til at træne. Torsdag d. 04.06 kl. 20.00

Motivation til at træne

Det er ikke altid nemt at finde motivationen til at træne. Motivation er ikke en konstant størrelse eller noget som man kan regne med på sigt. Motivation skal have support af selvdisciplin og gode motionsvaner. Det handler om at finde ud af, hvad der virker for netop dig. Cecilie Lind, stifter af The Protein Kitchen, hjælper dig med det i dag. Cecilies bedste tips til at komme i gang med et træningsprogram, som man rent faktisk har motivation til at overholde, er at starte roligt ud med træningspas à 5-10 minutter. Sæt realistiske mål, som du kan se dig selv opnå. Sørg desuden for at have få fokuspunkter. Brug hellere tid og arbejde på få og små mål, som er realistiske at opnå, i stedet for mange store mål. Det kan virke alt for stort at overskue og målet kan virke for langt væk – og det hjælper ikke på din motivation.

Jeg kan ikke finde motivationen i dag – hvad skal jeg gøre?

Det er helt okay at have en dag, hvor man slet ikke kan få sig selv i gang. Alle kan have svært ved at finde motivationen, så du må endelig ikke slå dig selv i hovedet over det eller give op. I stedet anbefaler Cecilie, at du sætter din yndlingsmusik på og snupper en kop kaffe. Du finder ikke motivationen ved at skælde ud på dig selv, tværtimod. Du skal gøre ting, som gør dig glad. Det hjælper desuden Cecilie at finde gode, motiverende træningsvideoer, så du får følelsen af at træne med andre. Det er rart at vide, at man ikke er alene om at yde hårdt for at nå sine mål.

Det skal være sjovt at træne

Rigtig mange ser desværre motion som en sur pligt, der skal overstås hurtigst muligt. Du skal lære at se motion som en god gerning, du gør for dig selv og din krop. Det handler om at have det rette mindset og finde en træningsform, som du synes er sjov og gør dig glad. Og så skal du huske, at det er okay at skippe en træning eller to, hvis du har behov for det. Du må endelig ikke tro, at alt nu er ødelagt, fordi du sprang en løbetur over eller fordi du spiste et stykke jordbærtærte. Det er helt okay og er en den af den balance mellem nydelse og træning, du skal lære at kende.

Lækre proteinbarer

The Protein Kitchen har produceret lækre proteinbarer til at supplere din træning. Det er en 100 % naturlig proteinbar uden tilsat smag, farve eller sødestof. Du finder dem lige her.

The Protein Kitchen

Brynpomade: når brynene skal være perfekte

Taupe
KVD BeautyBrow Crème Pot
194,95 kr.
(6)
Dark Brown
KVD BeautyBrow Crème Pot
194,95 kr.
(3)
Nr. 7B
Anastasia Beverly HillsBrow Brush
214,95 kr.
(10)

Bryn-pen: når brynene skal være fluffy

2 FOR 1
Gosh CopenhagenBrow Hair Stroke
99,95 kr.
(95)

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

FÅ EN GAVEKØB 2
199
Nilens JordNeglefil
99,95 kr.
(78)
MavalaNeglelakfjerner uden Acetone
77,95 kr.
(47)

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek