Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Her er hemmeligheden bag flotte læber

Hvilken læbefarve passer til din hudtone, hvordan tegner man sine læber op, og hvad skal der til for at få det smukkeste læbelook? I denne LIVE afslører vi hemmeligheden bag flotte læber, hvor Victoria Babenko og vært Amalie Schiller deler ud af tips og trick til, hvordan du får det perfekte læbelook til netop dine læber. Vi viser en masse skønne lipgloss og læbestifter i aktion, og så tester vi naturligvis nogle af de største trends indenfor læber.
Makeup
Vi sendte LIVE mandag d. 01/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Sådan forbereder du dine læber godt

Inden du påfører dine øvrige læbeprodukter, er det en god idé at pleje og fugte læberne godt. Du har sikkert et favoritprodukt, men lige om lidt har du et nyt - eller to.Kylie by Kylie Jenner Lip Scrub: Du kender sikkert scrub, når det kommer til andre dele af kroppen, men husker du også at scrubbe læberne? Kylie by Kylie Jenner Lip Scrub gør op med døde hudceller og eksfolierer blidt læberne. Lipscrubben indeholder jojobafrøolie, der blødgørlæberne samt sheasmør, der indeholder nogle særlige fedsyrer, som hjælper med at udglatte læberne.


Weleda Skin Food Lip Balm: Vi kan ikke få armene ned over denne fantastiske lip balm fra Weleda, der sikrer dine læber intens pleje. Det lækre produkt indeholder bivoks, der forhindrer tab af fugt og giver langvarig beskyttelse mod ydre påvirkninger. Det gør den til en uundværlig følgesvend særligt om vinteren. Kokosolie sikrer dine læber næring - og så dufter den dejligt af appelsin og citrus samt beroligende duftnoter af lavendel.

SPAR 20%
KUN I MATAS
10 g
Kylie by Kylie JennerLip Scrub
Medlemspris
159,96 kr.199,95 kr.
(3)
8 ml
WeledaSkin Food Lip Balm
79,95 kr.
(40)

Sådan lægger du den perfekte lipliner

En lipliner og en læbestift er et match made in heaven. De to produkter komplimenterer hinanden på fineste vis. En lipliner hjælper din læbestift med ikke at løbe ud, og den får dine læber til at syne større og fyldigere, hvis du lægger den lidt over din læbekant, som Victoria viser i vores LIVE. Der er altså kun gode grunde til at gribe fat i en lipliner. Hvis du er en af dem, der ikke føler dig skarp til at lægge stregen, skal du bare blive ved med at prøve. Øvelse gør mester!


Tip: Din lipliner skal helst ikke være for tør. Hvis du føler, du skal presse, når du tegner, bliver det ikke et godt resultat. Den må derfor gerne have en lidt blød konsistens.


Youngblood Lipliner Pencil Malt: En lækker blød lipliner, der gør det nemt at indramme dine læber og forme og definere disse. Den indeholder naturlige olier, der sikrer en glidende og nem påføring.


NYX PROFESSIONAL MAKEUP Suede Matte Lip Liner Los Angeles: En lipliner med en cremet og blød konsistens, der leverer en flot og jævn streg med en mat farve. Denne lipliner er god til at forhindre, at din læbestift løber ud. Og så er den nem at lægge, og den er derfor oplagt til dig, der er nybegynder med en lipliner i hånden.

Malt
YoungbloodLipliner Pencil
+ 3 farver
134,95 kr.
SPAR 25%KØB 2
Los Angeles
NYX PROFESSIONAL MAKEUPSuede Matte Lip Liner
+ 24 farver
51,95 kr.
(47)
Den store læbestiftsguide

Vi guider

Den store læbestiftsguide

En læbestift kan virkelig være prikken over i’et på dit look – hvis du altså mestrer den rette teknik og har styr på, hvilke teksturer og farver der klæder dig bedst. Trænger du til en opfriskning, er det her guiden, du ikke må gå glip af.

Læs også

Match din lipliner med den bedste læbestift

En god læbestift er uundværlig. Særligt den af slagsen, der holder godt på farven, der er god for dine læber og som ikke krakelerer eller klumper på læberne. Netop den slags læbestift giver vi dig to gode bud på lige her.


BAREMINERALS Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick Grace: En cremet og fugtgivende læbestift, der blandt andet er beriget med koldpresset havtornolie, olivenolie og granatæbleekstrakt. Disse ingredienser giver fugt og nærring, alt imens de også blødgør og udglatter læberne.


MAC Lipstick Taupe: En intens og lækker læbestift, der holder længe uden at krakelere eller tørre ind på dine læber. Læbestiften har en flot mat finish, og så findes den i et utal farver, så du nemt kan finde favoritten, der passer til liplineren.

Grace
bareMineralsMineralist Hydra-Smoothing Lipstick
+ 24 farver
224,95 kr.
(5)
Taupe
MACMatte Lipstick
+ 4 farver
199,95 kr.
(41)

Beauty hack: Sådan holder din læbestift længere

Victoria Babenko giver et særligt tip, der hjælper på læbestiftens holdbarhed: Når du har preppet dine læber, og inden du påfører lipliner og læbestift, lægger du concealer  og pudder på dine læber. Det gør dine læber til et tomt lærred, der nu er klar til, at du arbejder med dem.  

Prøv selv: En concealer og en pudder til læberne

The Ordinary Concealer :  En cremet concealer, der fungerer godt til netop dette trick. Den er nem at påføre, og sætter sig i et fint lag på læberne.

​​​​​​​
LAURA MERCIER Lip Glacé Lip Gloss Blush: En lækker lipgloss, der føles cremet og behagelig at have på læberne. Den er mere afdampet i dens gloss, men er perfekt pigmenteret. Den indeholder anti-age ingredienser, og så klistrer den ikke.

KUN I MATAS
Translucent
Laura MercierTranslucent Loose Setting Powder
+ 2 farver
379,95 kr.
(64)

Der skal gliploss på!

Lidt gloss på læberne. Det kan altså noget. Og ja, det minder dig måske lidt om 90'erne og Baby Spice, men det kan altså noget, når læberne glosser. Du kan selvfølgelig få lipgloss med forskellige grader af shine og gloss. Der er noget for enhver smag.


YOUNGBLOOD Lipgloss Champagne Ice: Trends kommer og går. Vi ser igen, at skinnende læber som dem fra 90'erne og 00'erne er tilbage. Og det er det, denne gloss fra YOUNGBLOOD leverer. Den er perfekt til netop det look, og så hverken klistrer eller løber den. Den indeholder voks og vitaminer, der sørger for at fugtmætte læberne godt.


LAURA MERCIER Lip Glacé Lip Gloss Blush: En lækker lipgloss, der føles cremet og behagelig at have på læberne. Den er mere afdampet i dens gloss, men er perfekt pigmenteret. Den indeholder anti-age ingredienser, og så klistrer den ikke.

Få Din Foundation Til At Holde Hele Dagen

Vi guider

Få Din Foundation Til At Holde Hele Dagen

Det er ret ufedt at bruge tid om morgenen på at lægge en pæn base, som så på mystisk vis er forsvundet inden frokost. Heldigvis er der meget man kan gøre for at forlænge holdbarheden af sin foundation.

Læs også

Guide: Hvilken læbestift passer til mig?

Det er selvfølgelig helt individuelt, hvilken farve man bedst kan lide på læberne, men vi giver dig alligevel et lille tip, hvis du ønsker at vælge en farve og nuance, der passer godt til din hudtype:


Varm undertone: Dine blodårer fremstår grønlige:

Prøv en orange, postkasserød eller rødbrun læbestift.


Kold undertone: Dine blodårer fremstår blå/lilla:

Prøv en rosa, lyserød eller bærfarvet læbestift.


Neutral undertone: Et mix af varm og kold:

Man siger, at de fleste farver går hertil, men du kan prøve en nude farve.

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

8 beauty hacks, du skal kende

Vi guider

8 beauty hacks, du skal kende

Af Nanna Skousbøll

Beauty hacks kan ikke kun spare dig tid foran spejlet, men også gøre dit liv meget nemmere og sjovere! De sociale medier bugner af smarte (og lidt skøre!) beauty hacks, og der kommer hele tiden nye teknikker og tricks til. Har du dog svært ved at finde rundt i junglen af hacks, så har vi her samlet otte geniale hacks, som, vi tror, du vil få mest ud af derhjemme.

Læs Mere
Få Din Foundation Til At Holde Hele Dagen

Vi guider

Få Din Foundation Til At Holde Hele Dagen

Af Cecilia Demant

Det er ret ufedt at bruge tid om morgenen på at lægge en pæn base, som så på mystisk vis er forsvundet inden frokost. Heldigvis er der meget man kan gøre for at forlænge holdbarheden af sin foundation.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek