• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Her er hemmeligheden bag flotte læber

Hvilken læbefarve passer til din hudtone, hvordan tegner man sine læber op, og hvad skal der til for at få det smukkeste læbelook? I denne LIVE afslører vi hemmeligheden bag flotte læber, hvor Victoria Babenko og vært Amalie Schiller deler ud af tips og trick til, hvordan du får det perfekte læbelook til netop dine læber. Vi viser en masse skønne lipgloss og læbestifter i aktion, og så tester vi naturligvis nogle af de største trends indenfor læber.

Se med mandag d. 01/08 kl. 20:00

Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Din ultimative guide til kropspleje og strækmærker

Matas LIVE

Din ultimative guide til kropspleje og strækmærker

Af Matas

Langt størstedelen af alle kvinder har dem, så det er helt normalt, hvis du også oplever strækmærker rundt omkring på din krop. I denne LIVE skal vi snakke om at acceptere og elske sin krop, præcis som den er, og om at investere i produkter til strækmærkerne og kropspleje generelt, fordi det giver dig glæde.Se med – og tænk gerne over, hvad du elsker allermest ved din krop. Det kommer vi nemlig til at spørge dig om.

Læs mere
Prep, SPF, Plej: Sommerklar med hudplejeeksperten

Matas LIVE

Prep, SPF, Plej: Sommerklar med hudplejeeksperten

Af Matas

Sommeren er her endelig – og det betyder, at det er højsæson for solpleje af huden. I denne LIVE er vi så heldige at have besøg af hudplejeekspert Michael Christiansen, som vil guide os til den optimale hudplejerutine her i sommermånederne, og vi skal både snakke om prep, spf og pleje af huden. Se med, og stil ham alle dine spørgsmål!

Læs mere