• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021
Vi guider

Redaktionens musthaves fra Tromborg

Her på redaktionen har vi lavet et pinky promise på, at vi altid vil dele alle vores yndlingsprodukter med hinanden – for hvorfor egentlig gå og holde dem hemmelige? Gennem vores timelange snakke om selvsamme har vi fundet ud af, at et af de brands, der virkelig får vores beauty-hjerte til at banke lidt hurtigere, er Tromborg, der med sine virksomme produkter med naturlige og økologiske ingredienser er ren velvære på selv den allermest grå mandag.

Dagens brand i spotlightet er intet ringere end det danske hudplejemærke Tromborg, som er en vaskeægte darling her på redaktionen. Jeg har spurgt mine søde kolleger, om de ikke ville fortælle lidt om, hvilke produkter fra brandet der er musthaves for dem – og jeg var simpelthen så heldig, at de sagde ja til det. Så læs med, når redaktionen deler ud af sine oplevelser og erfaringer med nogle af de populære produkter fra Tromborg. 

Alt, hvad der kan være økologisk, er økologisk

Vi har før lavet et portræt med Marianne Tromborg, der er kvinden bag brandet, hvor vi dykker ned i filosofien bag de mange lækre produkter, du finder i deres sortiment (som efterhånden har vokset sig ret stort både inden for makeup og hudpleje).


For at recappe så er nøgleordene for Tromborg-brandet naturlige ingredienser og økologi. Alt, hvad der kan være økologisk, er nemlig økologisk, og det er vigtigt for dem, at der ligger forskning og evidens bag udviklingen af deres produkter, så de ved, at produkterne rent faktisk er virksomme på den måde, de er tænkt.


Og det er selvfølgelig også en af grundene til, at de er så højt værdsatte her på redaktionen. Er du nysgerrig på, hvilke produkter vi er særligt glade for, så læs med, når vi herunder lever op til vores pinky promise og deler vores favoritter fra det danske makeup- og hudplejebrand.

En must-try nyhed

Michelle har efter sigende en del musthaves fra Tromborg, men har allerede en længsel efter et helt nyt produkt, som hun kalder ”en must-try nyhed”. Der er selvfølgelig tale om Biomolecular Messenger Gel.  ”Indrømmet: Jeg har skrevet dette produkt på min ønskeliste 3 gange (jeps, 3 gange) – og det er der flere gode grunde til. Én ting er, at jeg elsker Tromborg. Som i: ELSKER!


En anden ting er, at jeg har hørt, at denne nyhed – Biomolecular Messenger Cleansing Gel  – skulle være tryllebindende. Der er nemlig tale om en rens, der er baseret på en unik teknologi, der sikrer flot og vital hud – og hvem drømmer ikke om det? Bare flakonen taler til mit hjerte, og jeg er sikker på, at den vil finde sig godt tilrette på min badeværelseshylde sammen med mine andre Tromborg darlings.


Nu håber jeg bare, at julemanden har hørt mine bønner, og at jeg kan se frem til fugtet og spændstig hud.”

Tromborg Biomolecular Messenger Cleansing Gel 100 ml
439,95
DU OPTJENER 44 Point

Min lifesaver

Deluxe Face Cream kom lidt tilfældigt ind I mit liv – men dog på et ret vigtigt tidspunkt, hvis jeg selv skal sige det. Det var vinter, min hud var tør, tør og atter tør, og jeg havde seriøst prøvet alt.


Jeg havde overhørt nogle af mine veninder tale om Tromborg – uden jeg selv kendte til brandet – og besluttede mig for at prøve at se, om det kunne være svaret på mine bønner. Og ganske vist; duften, den drøje konsistens og fornemmelsen på min hud var hver en øre værd. Den giver masser af fugt og næring til huden og efterlader den silkeblød. Og så er det kæmpe bonus, at den har en antiseptisk virkning.

Det var min første Tromborg-kærlighed og muligvis også den største. Jeg har i hvert fald aldrig set mig tilbage, og i dag lover jeg dig, at du altid vil finde denne fugtighedscreme på min badeværelseshylde, uanset hvilken tid på året du besøger mig.

(76)
Tromborg Deluxe Face Cream 50 ml
479,95
DU OPTJENER 48 Point

Opbyggelig volumen

Det Tromborg-produkt, som er en musthave for Amalie, er deres Volumen Mascara, som hun før har testet. Om den fortæller hun:


”Hvis man har været inde og læse vores mascara test-artikel, så ved man allerede, at jeg er ret begejstret for Tromborgs Volume Mascara. Og hvis man sågar også har været inde og se billedet af resultatet, efter jeg har påført mascaraen, så er jeg ret sikker på, at man forstår, hvorfor!


Går du – ligesom jeg selv – efter en mascara, der giver vipper ekstra volumen og længde? Så er du rimelig safe med Tromborgs Volume Mascara! Jeg er vild med, at den ikke tilfører meget produkt ad gangen. Det gør det lettere selv at vurdere, hvor meget produkt man ønsker på sine vipper. Eksempelvis har jeg brugt mascaraen til hverdag, når jeg ønsker et nedtonet vippelook, og til fest når jeg ønsker et mere intenst og mørkt look.”

(71)
Tromborg Mascara Black
189,95
DU OPTJENER 19 Point

Smelter ind i huden

Her er der tale om produkter, der er strøget direkte ind på min egen makeup-hitliste. Der er faktisk ikke bare tale om ét produkt, men en hel serie: Nemlig de bagte mineraler, der simpelthen bare er smørbløde, smelter ind i huden og giver det smukkeste pay off.


Jeg er selv helt forgabt i øjenskyggen i farven #tephra, som jeg faktisk fik anbefalet af Maja også her fra redaktionen i sin tid – og jeg blev da på ingen måder skuffet! Den fine orange farve er så smuk og giver et helt perfekt glowy skær på en fin, afdæmpet måde. Jeg elsker at bruge den til at få lidt ekstra glød i hverdagen eller bygge den op, hvis makeuppen skal være lidt mere festlig.


Efter at have prøvet øjenskyggen var jeg allerede videre til den næste, nemlig den populære Baked Minerals Silk, som jeg primært bruger som highlighter, fordi den giver den fineste, naturlige glød og er så nem at arbejde med!

Tromborg Mineral Baked Shadow Tephra
259,95
DU OPTJENER 26 Point
(29)
Tromborg Baked Minerals Silk
439,95
DU OPTJENER 44 Point

Friskt look på ingen tid!

”De er SÅ gode” udbrød Sandra, da jeg spurgte hende ind til hendes yndlingsprodukt fra Tromborg. Creamy Lip Cheek Eye Powder er et vaskeægte multi-makeup-produkt, og Sandra er ret begejstret over dem:


”Jeg foretrækker gode, nemme og flotte produkter, jeg kan bruge til hurtigt at pifte et hverdagslook op. De multifunktionelle cremede Lip Cheek Eye powders fra Tromborg er af den grund et stort hit hos mig, fordi de er så lette at arbejde med og kan bruges på øjenlågene, læberne og kinderne.


Jeg har Misty Brown, som er den her perfekte mørkebrune nuance, som skaber en flot dybde som øjenskygge med lidt shine. Jeg har også farven Tan, som er lidt mere varm i tonen, som er fed at bruge til det her lidt 90’er inspireret look, som trender lige nu.


Jeg påfører dem normalt bare med fingrene, og det tager vitterlig kun 2 minutter. Og så kan de nemt bygges op eller bare lige bruges til at skabe lidt shine, hvis man har lyst til et naturligt, men friskt look.”

Tromborg Creamy Lip Cheek Eye Powder Tan
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Relaterede produkter

(141)
Tromborg Aroma Body Lotion 200 ml
459,95
DU OPTJENER 46 Point
(65)
Tromborg Mineral Foundation Favorite
379,95
DU OPTJENER 38 Point
(10)
Tromborg Rose Water 100 ml
289,95
DU OPTJENER 29 Point
(8)
Tromborg Concealer No. 1
179,95
DU OPTJENER 18 Point
(17)
Tromborg Multivitamin Facial Mask 50 ml
339,95
DU OPTJENER 34 Point
Tromborg Pressed Powder No. 1
439,95
DU OPTJENER 44 Point
(71)
Tromborg Lip Cure 15 ml
159,95
DU OPTJENER 16 Point

Relaterede artikler

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi guider

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi elsker seje kvinder. Og heldigvis er der flere danske brands med sådan en bag. Her tager vi et kig på 5 skønne beauty brands, der alle er startet og ejet af kvinder.

Læs Mere
Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Bag om brandet

Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Af Isabel Marschall Thostrup

Du skal kunne stole på, hvad du putter på din hud. Sådan siger kvinden bag Tromborg-brandet, Marianne Tromborg, der tror på naturlige ingredienser og økologi – men ikke uden forskning og evidens bag. Manden Tim er nemlig biokemiker og er med til at sørge for, at det helt rigtige indhold lander i Tromborgs produkter, så de ikke bare virker lækre, men rent faktisk også virker.

Læs Mere
Danske skønhedsmærker hos Matas

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021