• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Redaktionens musthaves fra Tromborg

Indrømmet: der er et helt særligt dansk brand, der får mit beauty-hjerte til at banke ekstra hurtigt. Et brand, der med sine virksomme produkter med naturlige og økologiske ingredienser er ren velvære pakket i de smukkeste flakoner, som pynter så fint på badeværelset. Jeg refererer naturligvis til Tromborg, og i indslaget her viser jeg mine absolut favoritter fra selv samme brand.

Dagens brand i spotlight er intet ringere end det danske hudplejemærke Tromborg, som er en vaskeægte darling her på redaktionen. Jeg ved, at der er flere på redaktionen, der ligesom jeg gemmer et par produkter (eller fem) på badeværelseshylden og i makeuptasken. Læs med, når jeg deler min oplevelse og erfaring med nogle af de populære produkter fra Tromborg. 

Hudpleje favoritter fra Tromborg

To favoritter i badet

Den bedste måde for mig at starte dagen på er et varmt bad i selskab med nogle velduftende darlings - blandt andet en god showergel og bodyscrub.


Bath and Shower Wash med 'Stimulating Ginger' har en opkvikkende effekt på huden, og efterlader kroppen med en forfriskende duft af ingefær. Når jeg har vasket 'Stimulating Ginger' af kroppen, skrubber jeg gerne min hud ind i Body and Shower Saltscrub med 'Lemon Grass'. Et vaskeægte spaprodukt, der efterlader huden blød, og exfolierer samtidig huden til punkt og prikke. Duften af citrus giver også et godt energiboost, så man er klar til dagen.

Rens, rens, rens

Det (måske) vigtigste step i min hudplejerutine er: rens. For at min hud kan være den bedste version af sig selv, kræver det, at jeg har styr på min renserutine - både morgen og aften. Hertil er der to særlige hero-produkter, jeg vil fremhæve: Biomolecular Messenger Cleansing Gel og Biomolecular Destress Peptide Mist.


Rensegelen er et absolut go-to produkt, hvis man drømmer om en ren, afbalanceret og fugtmættet hud med fornyet glød - og hvem gør ikke det? Den bløde konsistens masseres i cirkulære bevægelser i ansigtet, og vaskes efterfølgende af med lunkent vand. Den renser både huden for makeup og snavs, og så sørger ingredienslisten for, at din hud kommer i god form og balance.  


Peptide Mist kan kategoriseres som en daglig form for skintonic. Den kan både bruges som en del af din rense- og plejerutine, men også i løbet af dagen oven- og under makeup. Når du sprayer misten i ansigtet, vil du bemærke, at dit fugtniveau i huden stiger, og din hud får endnu mere glød.

God pleje til krop og ansigt

Når jeg har renset min hud, går jeg videre til min hudplejerutine, der indeholder: et serum, en ansigtscreme efterfulgt af en god creme til resten af kroppen.


Anti-Aging Wrinkle Cream og Anti-Aging Wrinkle Serum er et ekstremt godt hudpleje valg, hvis du søger en hudplejerutine med anti-aging ingredienser. Ansigtscremen indeholder hele 35 aktive ingredienser, mens både creme og serum indeholder planteekstrakter med A-A effekt. Herunder rynkereducerende egenskaber, der samtidig går ind og styrker huden, og efterlader den glat.


Går vi videre til kroppen, er Aroma Body Lotion et absolut must. Du kender den måske allerede? Den er nemlig én af de bedst sælgende produkter! Den velduftende lotion med æteriske olier blødgører kroppen fuldt ud, og så tilfører den også huden elasticitet.

Makeup favoritter fra Tromborg

Den nye foundation med aktive ingredienser

I sommers blev en ny foundation i Tromborg familien født: nemlig Pep Makeup. Den er en god kombination af en foundation og dagcreme med aktive ingreidenser som peptider, UV-filter og andre skønne ingredienser som mangosmør, madelolie og aloe vera, der alt i alt efterlader huden med den smukkeste, naturlige udstråling.

På trods af at Pep Makeup er en let foundation, der ikke dækker meget, så lægger den et godt fundament for makeuppen. Den er god til personer som mig selv, der godt kan lide at ens hud skinner igennem, og makeuppen ser meget naturlig ud. Den formår også at udjævne rødme en smule samtidig med, at den efterlader huden silkeblød og let. Jeg har i hvert fald brugt den et par gange (eller fem) som et supplement til min dagcreme, for at få en smule ekstra glød og naturligvis forkæle min hud med de mange gode og aktive ingredienser, der gemmer sig i den fine flakon.

Opbyggelig volumen

Hvis man har været inde og læse mascara test-artiklen, så ved man allerede, at jeg er ret begejstret for Tromborgs Volume Mascara. Og hvis man sågar også har været inde og se billedet af resultatet, efter jeg har påført mascaraen, så er jeg ret sikker på, at man forstår, hvorfor!


Går du – ligesom jeg selv – efter en mascara, der giver vipperne ekstra volumen og længde? Så er du rimelig safe med Tromborgs Volume Mascara! Jeg er vild med, at den ikke tilfører for meget produkt ad gangen. Det gør det lettere selv at vurdere, hvor meget produkt man ønsker på sine vipper.

En let øjenskygge

Jeg elsker at pifte mit makeup look op med en øjenskygge. Det giver altid lidt ekstra, og jeg gør det gerne både i hverdagene og i weekenderne. Til hverdagsbrug synes jeg, at Velvet er rigtig god, fordi den er meget mild og ikke så farvepigmenteret som så mange andre skygger. Alligevel giver den et friskt pust til makeuppen, og så er den utrolig nem at påføre.


Det sker, at jeg til tider blot påfører mine øjenskygger med fingeren, men ellers har Tromborg en rigtig skøn øjenskyggepensel, der gør det ekstra let at blende øjenskyggen ud på øjenlåget, så det ser pænt og professionelt ud.

Bryn on-point

Der er kun gode grunde til at bruge en bryngel, hvis du spørger mig. For det første skaber en bryngel de her flotte fixeret bryn, som jeg synes, ser så smukt ud. For det andet sikrer en bryngel, at dine bryn sidder on-point hele dagen. Win-win!


Tromborg har både en bryngel til dig, der ønsker at få lidt ektra farve på brynene men også dig, der blot ønsker en transparent gel til at fixere brynene. Jeg har kastet mig ud i den brune sag, der efterlader brynene med et naturligt look og i en flot form. Den er formet som en mascara og er super nem at bruge på brynene, og så efterlader den kun en smule farve ad gangen, så man selv kan bygge den op. Psssst.. Den opmærksomme læser kan måske fornemme, at jeg har Tromborg Mascara Black på vipperne på billedet nedenfor..

Alt, hvad der kan være økologisk, er økologisk

Vi har før lavet et portræt med Marianne Tromborg, der er kvinden bag brandet, hvor vi dykker ned i filosofien bag de mange lækre produkter, du finder i deres sortiment (som efterhånden har vokset sig ret stort både inden for makeup og hudpleje).


For at recappe så er nøgleordene for Tromborg-brandet naturlige ingredienser og økologi. Alt, hvad der kan være økologisk, er nemlig økologisk, og det er vigtigt for dem, at der ligger forskning og evidens bag udviklingen af deres produkter, så de ved, at produkterne rent faktisk er virksomme på den måde, de er tænkt.


Og det er selvfølgelig også en af grundene til, at de er så højt værdsatte her på redaktionen.

Relaterede artikler

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi guider

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi elsker seje kvinder. Og heldigvis er der flere danske brands med sådan en bag. Her tager vi et kig på 5 skønne beauty brands, der alle er startet og ejet af kvinder.

Læs Mere
Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Bag om brandet

Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Af Isabel Marschall Thostrup

Du skal kunne stole på, hvad du putter på din hud. Sådan siger kvinden bag Tromborg-brandet, Marianne Tromborg, der tror på naturlige ingredienser og økologi – men ikke uden forskning og evidens bag. Manden Tim er nemlig biokemiker og er med til at sørge for, at det helt rigtige indhold lander i Tromborgs produkter, så de ikke bare virker lækre, men rent faktisk også virker.

Læs Mere
Danske skønhedsmærker hos Matas

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Vi guider

15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Af Amalie Schiller

Hudplejeprodukter med fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser er i høj kurs i disse dage. Men det kan måske være lidt svært at hitte ud af, hvor du kan finde den bedste naturlige hudpleje? Bare rolig - vi har samlet 15 skønne brands til dig her, som enten indeholder økologiske og naturlige ingredienser eller er veganske eller bæredygtige, så du kan lade dig inspirere til dit næste køb. Lad os se på dem her!

Læs Mere