• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Primer

En primer er et mini-mirakelprodukt på tube. En primer kan nemlig give dig kontrol over din hud og hjælpe dig til at få det flotte makeuplook til at holde hele dagen. Find din nye yndlingsprimer her på Matas.dk.

Makeup Ansigt
171 produkter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 5
Vælg filtre

Mærker

Prøv det på

Pris

Hudtype

Dækkeevne

Finish

Egenskaber

Form

Solbeskyttelse

Indhold

Certificeringer

Farve

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

171 produkter
Sortér efter: Mest populære
(97)
MAC FIX + ORIGINAL
179,95
Optjen 18 point
(46)
Rimmel Stay Matte Primer
51,95
Førpris 69,95
Optjen 6 point
(66)
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer 30 ml
389,95
Optjen 39 point
(6)
The Ordinary High-Adherence Silicone Primer 30 ml
47,95
Optjen 5 point
(24)
Nilens Jord Pore Minimizing Primer 252
199,95
Optjen 20 point
Vi guider
Hvad er en primer, og hvorfor bruge den? Bliv klogere her.
(28)
Nilens Jord Luminizing Primer 253
199,95
Optjen 20 point
(26)
Gosh Copenhagen Velvet Touch Foundation Primer 30 ml
129,95
Optjen 13 point
(13)
Gosh Copenhagen Chameleon Primer Anti-Wrinkle 001
169,95
Optjen 17 point
(16)
Gosh Copenhagen GOSH Primer Plus + 003 Hydration
149,95
Optjen 15 point
(4)
Sandstone Glowing Lotion Movie Star
189,95
Optjen 19 point
(16)
Rimmel Fix & Protect Makeup Primer
66,95
Førpris 89,95
Optjen 7 point
(9)
DIOR BACKSTAGE FACE AND BODY PRIMER 30 ML
274,95
Optjen 28 point
(4)
Sandstone Face Primer Transparent
249,95
Optjen 25 point
(21)
Gosh Copenhagen Prime'n Set
129,95
Optjen 13 point
(19)
Smashbox Photo Finish Minimize Pores Primer 30 ml
269,95
Optjen 27 point
(9)
Smashbox Photo Finish Reduce Redness Primer 30 ml
259,95
Optjen 26 point
(20)
Clarins SOS Primer 04 Green Tea
269,95
Optjen 27 point
(13)
MAC Mini MAC Prep + Prime Fix+ 30 ml
89,95
Optjen 9 point
(2)
Sisley Instant Eclat 30 Ml
589,95
Optjen 59 point
(6)
Youngblood Mineral Primer 30 Ml
349,95
Optjen 35 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 5
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Hvorfor skal jeg bruge en primer?

En primer bruges, inden du lægger din makeup, men efter din hudplejerutine. En primers formål er at give din hud et flot, ensartet look, der skjuler porrer, rødme og fine linjer, så din makeup lægger pænere og holder længere. En primer kan også bruges til at give et forfinet look, hvis ikke du bruger makeup. Hvis du ikke har nogle umiddelbare hud-skavanker, du ønsker at få rettet op på, kan du med fordel anvende en primer for at forfine din hudstruktur. En primer har også den funktion, at den forlænger din makeups holdbarhed og beskytter din hud mod udefrakommende forurening.

Hvordan bruger jeg en primer?

Du bruger din primer som det første step i din makeuprutine efter din daglige hudplejerutine. Lige meget hvilken primer, du ønsker at anvende på din hud, kan du mikse og matche produkter, som du har lyst. Mange brands producerer primere og foundations, der passer sammen, men det er helt op til dig, hvad du ønsker at fokusere på. Når du skal påføre en primer, kan du gøre det med hænderne eller bruge en makeupbørste. Vælger du en makeupbørste, kan det være nemmest at anvende en foundation- eller concealerbørste. Når du har påført din primer, kan du med fordel lade den tørre i et minut, inden du påfører din foundation. Når du skal fjerne din primer, skal du ikke tænke på andet end at rense din hud som normalt. En primer bliver fjernet på samme måde som din makeup, og du skal ikke gøre noget ekstra.

Primer til fedtet hud

Har du en olieret hud, kan det være svært for dig at få din makeup til at holde hele dagen. Har kan en primer til olieret hud være det rigtige for dig. En primer til fedtet hud går nemlig ind og matterer din hud, så den er klar til makeup. Ud over at mattere den skinnende hud, virker en primer til fedtet hud også oliekontrollerende.Man kan få primers som creme, gel og spray. Med en spray kan du fikse din makeup i løbet af dagen, hvis du skulle begynde at skinne.

Primere til dybe porer eller fine linjer

Nogle primere er lavet i en konsistens, som fylder ujævnheder i huden ud. Det er især godt, hvis du har dybe porer eller fine linjer. I disse tilfælde hvor det er ujævnheder, der skal mindskes, kan du med fordel bruge en creme- eller gelprimer. Primere med udfyldende effekter har tit en silikonekonsistens, som er silkeblød at bruge. Du opnår altså en helt glat og forfinet overflade, som er klar til makeup, så du kan få det perfekte look.

Farvede primere

Du kan med fordel vælge en primer med color correcting-feature, da det er en smart måde at gå ind og korrigere elementer, man gerne vil skjule eller mindske. Nogle af de farvede primere kan neutralisere, nogle kan fremhæve, og nogle kan friske op. Det er op til dig, hvad du gerne vil have fokus på. Nedenfor ser du nogle af de forskellige farver, og hvad de gør:

Røde/lyserøde toner: De røde og lyserøde nuancer kan gå ind og mindske træthedstegn. Derfor er de især gode til huden under øjnene. Brug den under din concealer. Gule toner: De gule toner mindsker synligheden af pigmentforandringer og neutraliserer rødme og irriteret hud. Grønne toner: Grønne toner mindsker rødme i huden. Lilla toner: Lilla toner frisker en trist hud op og giver en masse liv til huden. Orange/ferskenfarvede toner: De orange og ferskenfarvede toner giver en naturlig glød, mens de er gode til at dække de mørke områder.

Primere med fugt

En primer med fugtgivende ingredienser kan især være god til dig, som har tydelige tørhedstegn i din hud, og som oplever, at din foundation krakelerer i løbet af dagen. Hvis du ikke føler, at en almindelig makeupprimer giver dig nok fugt, kan du vælge en primer, hvis formål er at give masser af fugt.Når du har tør hud, er det essentielt at have en god hudplejerutine forud for makeuppen. Har du en god fugtgivende dagcreme og en fugtgivende primer, så har du grundstenene for en smuk makeup, der holder hele dagen.

Primer til øjenskyggen

Skal du have en flot øjenskygge, som holder hele aften og natten med, kan det være en fordel at bruge en øjenskyggeprimer under din øjenskygge. Der findes mange forskellige, og det er helt op til dig, hvad du vil opnå med den. Flere øjenskygge-primere kommer i cremeform og er nemme og skånsomme at arbejde med.

Her på Matas.dk og i vores Matas butikker, finder du et nøje udvalgt sortiment af face primere af forskellig art, som har fokus på enhver bekymring, du måtte stå med. Er du i tvivl, om hvilken primer du skal vælge, kan du altid spørge os til råds. Vi står klar med vejledning.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage