• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Setting Spray

Makeuppen, der sidder flawless. Det lyder som noget, man kun ser i film, men langt hen ad vejen handler det også om at bruge en virkelig god setting spray. Find de forskellige varianter på Matas.dk.

Makeup Ansigt
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Prøv det på

Pris

Hudtype

Finish

Egenskaber

Form

Indhold

Certificeringer

Farve

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

34 produkter
34 produkter
Sortér efter: Mest populære
(104)
MAC FIX + ORIGINAL
184,95
Optjen 19 point
(79)
Rimmel Insta Fix & Go 2-i-1 Primer & Setting Spray
34,97
Førpris 69,95
Optjen 4 point
(23)
MAC Prep + Prime Fix+ MATTE
184,95
Optjen 19 point
(9)
MAC Fix + Magic Radiance 100 ml
184,95
Optjen 19 point
(8)
MAC Prep + Prime Fix+ Goldlite
184,95
Optjen 19 point
(22)
Nilens Jord Priming and Setting Mist 274
144,95
Optjen 15 point
(15)
MAC Mini MAC Prep + Prime Fix+ 30 ml
104,95
Optjen 11 point
(10)
MAC FIX + Rose
184,95
Optjen 19 point
(7)
Lancôme Fix It Forget It Setting Spray 100 ml
264,95
Optjen 27 point
MAC FIX + Coconut
184,95
Optjen 19 point
(15)
Clarins Fix Makeup Refreshing Mist Long-Lasting 50 ml
259,95
Optjen 26 point
e.l.f. Makeup Mist & Set Clear
59,95
Optjen 6 point
Pixi Makeup Fixing Mist 80 ml
174,95
Optjen 18 point
e.l.f. Matte Magic Mist & Set 60 ml
59,95
Optjen 6 point
Smashbox Photo Finish Weightless Setting Spray 116 ml
249,95
Optjen 25 point
MAC Prep + Prime Fix+ Pinklite
184,95
Optjen 19 point
GUERLAIN Parure Gold Mist Setting Mist 30 ml
359,95
Optjen 36 point
KVD Beauty Lock-It Setting Mist 120 ml
214,95
Optjen 22 point
MAC FIX + Lavender
184,95
Optjen 19 point

Setting spray

Vi kender det alle sammen. Det har taget timer at lægge den perfekte festmakeup, men gud hvor er det bare irriterende, når makeuppen allerede er væk dét sekund, du træder ud regnvejret.

Måske skulle du prøve en setting spray? Som navnet antyder, er det et produkt, der er med til at sætte makeuppen på plads. Den sørger nemlig for, at din makeups holdbarhed forbedres. Før i tiden har du nok hørt, at man kan bruge hårlak til dette – man lad være med det. Det er til håret, ikke huden.

Setting spray er et fantastisk produkt, og hvis du ikke har stiftet bekendtskab med det endnu, så er det også på tide. Det gode ved en setting spray er nemlig, at du kan bruge den uanset hudtype og alder. Der er forskellige typer af sprays, som du kan vælge imellem. Nogle er fugtgivende og hjælper altså derfor særligt dig, der har tør hud, mens andre styrer hudens olieproduktion, hvis du døjer med kombineret hud – altså præcis det modsatte problem. Der er altså både råd til dig, der har makeup, der krakelerer på tør hud, og til dig, der døjer med at olien skinner igennem din ellers matte pudder.

Andre er lavet til at fjerne det pudrede look. Det er f.eks. nyttigt, hvis du bruger meget pudder/mineralpudder, hvor der netop ikke er meget fugt tilsat. Denne slags setting spray kan ikke holde makeuppen på plads hele dagen, men den er super til at give fugt og glød i huden.

Facial mist

En facial mist er et produkt, som du måske har set på hylden i Matas. Dette produkt er oftest lavet til at give din hud en god portion fugt. Det er i de fleste tilfælde mere et hudplejeprodukt end et makeupprodukt. Det indeholder ingredienser, der har en beroligende effekt på huden og er fyldt med vitaminer eller antioxidanter for at virke mere beskyttende. Den er genial at have med i tasken, så du kan friske dit ansigt op midt på dagen, og ellers kan den også bruges i din hudplejerutine morgen og aften.

Til fedtet hud

Har du fra naturens side en ekstremt fedtet hud, kan det være, at du allerede har droppet tanken om en facial mist. Men mist ikke pusten – for den er god for dig. Køb noget blotting paper til at have i tasken, og brug din facial mist som normalt. Det frisker huden dejligt op – og dit blotting paper absorberer overskydende talg og fedt.

Tips og tricks, du ikke kan undvære

​​​​​​​Settings sprays og facial mists er ikke kun til makeup- og hudplejerutinen, de har også andre gode effekter. Hvis du vil vide, hvad du ellers kan gøre med dine produkter, så læs herunder.

  • Stil din facial mist på køl om morgenen og brug den i løbet af dagen, hvis du f.eks. ligger og solbader. Det er en super forfriskende følelse at blive kølet ned med et let og luftigt sprøjt. Desuden giver den tiltrængt fugt!
  • Hav en rejsestørrelse af din fugt mist med i håndbagagen, når du flyver. Huden bliver dehydreret og tør i løbet af en flyvetur, så brug din facial mist undervejs. Det er hurtigt og nemt, og din hud vil takke dig.
  • Brug din setting spray til din øjenskygge. Hvis du sprayer setting spray på en øjenskyggepensel, inden du dypper penslen i øjenskyggen, opnår du en mere pigmenteret, men også mere holdbar øjenskygge. Brug særligt dette trick til glimmerøjenskygger, fordi det forhindrer det i at drysse ned på kinden ved applikation.


  • Brug din setting spray både før og efter, du har lagt makeuppen. Så får du den optimale holdbarhed. Et vaskeægte 2-i-1 produkt.
Julie M.
Materialist
"Skønhed er for mig vigtigt at føle indeni og udenpå. Dette gør vi alle på forskellig vis, men én ting er sikker - man kommer rigtig langt med de korrekte produkter".
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...