Corrector

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Solfaktor

Indhold

Certificeringer

Form

Dækkeevne

Finish

Farve

Størrelse

Prøv det på

Bedømmelser

Aktuelt

45 produkter
45 produkter
Sorter efter: Mest populære
Franchesca
Materialist
Franchesca blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Fredericia. Hun er den ultimative ’skønheds-pige’, og hun har altid haft en stor interesse indenfor både makeup, hudpleje og hårpleje. Franchesca elsker at vejlede og rådgive kunderne, så de finder netop de produkter, der passer bedst til dem. Derudover sætter Fra...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hvad er color correcting?

Color correctors er cremede concealere i forskellige farver, hvor man benytter skemaer ud fra farvehjulet. Du benytter den modsatte farve af farven på ens problemområde, og får en udviskende effekt da de to farver vil neutralisere hinanden.Har du f.eks. rødme på kinderne, som du gerne vil dække, så er det en fordel at vælge farven overfor den røde i farvehjulet - Her er det grøn, som  så vil neutralisere den røde farve.

De forskellige farver Corrector:

Grøn bruges til at neutralisere rødme, og er derfor særlig god til at skjule bumser eller rosacea.

Lilla/lavendel neutraliserer gule områder og lysner huden samt giver glød.

Gul og orange neutraliserer lilla og blå, og er derfor ideel til at skjule f.eks. mørke rande under øjnene.

Sådan color corrector du mørke render:
Vi kender alle til det at vågne med mørke rande under øjnene, og måske døjer du med permanente mørke rander. Her er color correcting enormt effektivt.
Brug et tyndt lag gul eller orange farvet concealer under øjnene, og blend produktet ud. Påfør derefter din almindelige concealer oven på din color corrector.
Sådan neutraliserer du nemt dine mørke render under øjnene.

Sådan color corrector du rødme:
Rødme i huden kan skyldes mange ting. Det kan være alt fra akne-problemer, rosacea eller blot en kold næse der driller. Foundation og concealer kan gøre en del, men det er i de færreste tilfælde, at det dækker rødme fuldstændigt. Her er der selvfølgelig også hjælp at hente med color correctors.
For at neutralisere rødme, skal man bruge en grøn color corrector. Brug color correctoren på dine røde områder og blend det ud. Brug derefter din foundation eller almindelige concealer oven på, og færdiggør din makeuprutine.

Husk altid at bruge et tyndt lag af både din color corrector samt din almindelige concealer! Lægger du et for tykt lag, kan det være svært at dække den farve som color correctoren har, og du vil få et unaturligt resultat.
Derudover kan for meget produkt også resultere i et 'cakey' look, samt lægge sig i de fine linjer, så du kommer til at se ældre ud end du egentlig er.

Corrector hos Matas

Vi har en lang række forskellige color correcting produkter i vores sortiment. Du kan både finde store paletter, hvor du får alle de forskellige korrigerende farver i én, men du kan også købe de forskellige farver separat. Derudover findes de også både som pomader, hvor du påfører dem med en pensel, samt som stick, hvor du smører produktet direkte på huden, som var det en læbepomade.

Har du svært ved at vurdere hvad og hvilket produkt der vil være det bedste for dig, står vores  personale klar til at hjælpe dig i din nærmeste matas butik.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.