Blotting Paper

3 produkter
SPAR 20%ABONNÉR
100 stk.
ShiseidoGeneric Skincare Oil-Control Blotting Paper
229,95 kr.
(24)
100 stk.
SensaiFace Fresh Paper
99,95 kr.
FAST LAV PRIS
EssenceAll About Matt! Oil Control Paper
17,95 kr.
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Blotting paper

De fleste af os kan opleve at huden kan fedte op i løbet af dagen, og især efter en tur på dansegulvet kan huden komme til at glinse som en lille sol. Måske du der går i gang med at pudre løs for at fjerne fedtet, men det er ligesom om at huden fedter lige så hurtigt op igen, og måske kommer makeuppen også til at blive kaget efter de mange lag pudder. Lyder det som noget du kender til, så vil du elske blotting Paper.

Et Musthave i tasken

Blotting Paper er et tyndt stykke papir som har en fantastisk evne til at suge fedtstof fra huden, og kommer typisk i en lille praktisk æske så man nemt kan smide dem i tasken.

Det tynde papir opsuger overskydende fedtstof fra huden og efterlader den igen frisk og mat. Ofte vil der også være et tyndt lag pudder på papiret, så du samtidig lige får pudret næsen.

Udover at det er super smart, er det også super nemt. Det eneste du skal gøre er at tage et stykke papir ud af pakken og duppe det forsigtigt på de områder der fedter. Så vil papiret suge fedtstoffet op og du er klar til at danse videre.

Derfor skal du bruge Blotting Paper

Faktisk kan Blotting Paper også forbedre tilstanden af din hud. Når huden fedter vil der samtidig komme en del bakterier på huden og hvis du bare pudre direkte oven på en fedtet næse, så indkapsles disse bakterier. Det kan resultere i at huden for det første, fedter lynhurtigt op igen, men også at der kan opstå tilstopninger i form af bumser og hudorme.

Så ved at du lige fjerner det overskydende fedtstof inden du pudrer igen, vil sikre at din hud holder sig mat i længere tid, din makeup vil holde og sidde pænere igennem dagen, og du mindsker samtidig risikoen for tilstopninger.

​​​​​​​Der er ingen begrænsning for hvor ofte du kan bruge Blotting Paper i løbet af dagen, så smid en pakke i tasken og du skal ikke være bekymret for en fedtet næse mere.

Sådan skaber du et makeup-look med kun 6 produkter

Matas LIVE

Sådan skaber du et makeup-look med kun 6 produkter

Af Matas

Hvorfor gå ud og købe øjenskyggepalletter i dyre domme, hvis du kan nøjes med et enkelt produkt til både øjne, kindben og læber? Se med i denne LIVE, hvor det danske makeupbrand MIILD gæster studiet for at guide os allesammen til multifunktionelle makeupprodukter, du kan bruge til at skabe smukke looks i bedste 'less is more'-stil. Med blot 5 produkter kan du nemlig lægge et fuldt makeuplook – og i denne LIVE viser vi hvordan. Se med kl. 20.00 – og husk at stille alle dine spørgsmål.

Læs Mere
Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

Vi guider

Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

‘No makeup’-makeup er indbegrebet af scandinavian cool. Det lette, naturlige look, som man kan bruge mange timer og masser af makeup på for at opnå. Men vi er travle kvinder, så her får du en guide til at få looket på fem minutter.

Læs Mere
6 uundværlige tips, der forlænger din festmakeup

Matas LIVE

6 uundværlige tips, der forlænger din festmakeup

Af Matas

De fleste af os drømmer at lægge en festmakeup, der er on point. Men vi drømmer også om, at det er nemt at lægge sådan en makeup - og så skal den også gerne holde til en tur (eller to) på dansegulvet. I denne LIVE deler redaktionens de bedste tips til at lægge en festmakeup, der holder - og som selvfølgelig emmer af glam og glitter, så du kan shine i selskab med discokuglen!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek