Vi guider

Den store øjenbryn guide: hvilke look passer dig?

Dine øjenbrynene fremhæver dine øjne og dit ansigt - det har jeg i hvert fald fået fortalt. Nogle ønsker store og fyldige bryn, mens andre foretrækker de små og uskyldige. I indslaget her guider jeg dig igennem 7 forskellige brynprodukter, og viser, hvordan du skaber de forskellige bryn looks.

Om du har store eller små bryn, er min erfaring, at du kan bruge hvilket som helst brynprodukt. Det vigtigste er, at du vælger et produkt, der skaber det bryn look, du bedst kan lide. Jeg har testet 7 forskellige brynprodukter i artiklen her, som skaber hver deres look. Måske kan du finde det perfekte brynprodukt, der passer til det look, du ønsker? Det håber jeg, at du kan!

1. Dråbeformet pomade pen 

Den dråbeformet pomade pen er en skrå øjenbyrnspen, der ikke skal spidses. Den skal derimod skrues op. Her slipper du altså for at spidse dit brynprodukt løbende. Den skrå form gør det let at skabe en lige skabelon omkring brynene, mens den flade overflade gør det let at farvelægge brynene indvendigt.

Jeg har testet pomade pennen fra Nyx Professional Makeup, som har en mikro paddle-børste i den anden ende, så du kan børste dine bryn, nå du har tegnet dem op. Det vil give dem et mere naturligt og ensartet look. Teksturen er af en blød vokstekstur, der gør det let som en leg at lægge den på brynene.  

SPAR 25%KØB 2
Ash Brown
NYX PROFESSIONAL MAKEUPFill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil
+ 8 farver
99,95 kr.
(89)

2. Brynpen med en ultra-fin blyantspids

Den fine brynpen skal ikke spidses, men løbende skrues op - ligesom den skrå pomade pen, jeg nævnte tidligere. Den er ekstra let at bruge, fordi du med små steps kan bygge dine bryn op og skabe præcise linjer, uden der kommer for meget produkt på brynene. Selvom den fine brynpen er lille, kan du sagtens skabe fyldige bryn.


En af de brynpen, jeg har brugt mest, er den fine brynpen fra Anastasia Beverly Hills. I den anden ende af pennen er der en øjenbrynsbørste, der gør det nemt at skabe et naturligt finish og blende farven.

Medium Brown
Anastasia Beverly HillsBrow Wiz
+ 11 farver
234,95 kr.
(64)

3. Den klassiske øjenbrynsblyant

En øjenbrynsblyant er nem at holde spids - ligesom en blyant kan du nemlig spidse den, så den altid er skarp. På den måde er det super let at lave en knivskarp skabelon omkring dine bryn. Derudover er den god til dig, der ønsker et mere intenst look.

Med en øjenbrynsblyant er det en god idé at påføre produktet med en let hånd og langsomt bygge øjenbrynene op. Trykker du øjenbrynsblyanten for hårdt mod brynet, kan du risikere, at du ender med et mere intenst look, end hvad du (måske) havde ønsket.

Nedenfor har jeg testet blyanten fra Rimmel, der efterlader en god mængde produkt på brynene. Den er let at spidse, og man kan hurtigt få bygget farven op.

SPAR MEREKØB FLERE
KUN I MATAS
001 Dark Brown
RimmelBrow This Way Eyebrow Pencil
+ 5 farver
54,95 kr.
(214)


Kunne du tænke dig fyldigere bryn? Så prøv en øjenbrynsserum, der synligt giver fylde og styrker øjenbrynene. 

4. Øjenbryngel

Fikseret bryn, som også er kendt under betegnelsen 'et pjusket look', er stadig en af de helt store bryn trends, som mange har taget til sig med årene - inklusiv mig selv.


En øjenbryngel kan både fås med og uden farve. Til dagligt bruger jeg gerne en mørkebrun brynpen efterfulgt af en transparent bryngel. På billedet nedenfor har jeg testet den transparente bryngel fra Nyx Professional Makeup, der ligner børsten på en mascara.


Bryngelen fungerer både godt ovenpå den almindelige brynpen og brynpennen med en pudret formel. Den klister ikke, og så bruger du den blot, som du bruger din mascara. En af de helt store fordele med en bryngel er, at den får brynene til at sidde hele dagen og holder på farven. Win!  

SPAR 25%KØB 2
Clear
NYX PROFESSIONAL MAKEUPControl Freak Eye Brow Gel
79,95 kr.
(207)

5. Tatoveret øjenbryn for en dag 

Ønsker du et brynprodukt, der holder i ekstra lang tid på dine bryn? Så prøv Maybelline Tattoobrow1D Pen, som er en ekstra langtidsholdbar brynpen. Du får naturligvis ikke tatoveret dine bryn, som du gør i tattoo salonen, men du kan i hvert fald være sikker på, at dit bryn look sidder spot-on hele dagen, som var de tatoveret på.

Maybelline Tattoobrow1D Pen har tre meget tynde spidser, der gør det let at påføre præcise streger og udfylde hullerne i selve brynet. Da jeg påførte Tattoobrow1D Pen, gjorde jeg det med en let hånd, så jeg langsomt fik skabt to fyldige og store bryn - lige præcis, som jeg bedst kan lide dem. Foretrækker du små og tynde bryn? Så kan du blot stryge pennen langsomt henover de små hår, du ønsker at intensivere.

FAST LAV PRIS
120 Medium
MaybellineTattoo Brow Micro-Pen Eyebrow Tint.
+ 1 farve
89,95 kr.
(311)


Vidste du, at du selv kan farve dine bryn derhjemme? Prøv Hanne Bang øjenbrynsfarve, der holder i flere dage.

6. Øjenbrynpen i en pudret formel

Jeg troede faktisk ikke, at en pudret formel vil fungere godt på mine bryn. Jeg troede nemlig, at produktet vil lægge som løs pudder på brynene, hvilke slet ikke er tilfældet med Clarins Brow Duo. Den er faktisk blev et af de bedste øjenbrynsprodukter, jeg har prøvet.


Duoen består af en pudret formel i den ene ende, som transformeres til en cremet finish, når den rammer brynene. Når du har lagt den pudret formel, kan du fiksere dine bryn med den farvede gel, der er i den anden ende af produktet. Jeg har både testet produktet med og uden gel. Jeg synes nu, at begge looks passer mit ansigt.

04 Medium Brown
ClarinsBrow Duo
+ 4 farver
214,95 kr.
(31)

Uden gel

Med gel

7. Brynpen

En brynpen minder om en øjenbrynsblyant- den skal nemlig også spidses, hvis man ønsker en hel spids brynpen. Forskellen er, at en brynpen har en blødere konsistens, som gør det nemt at forme brynene og langsomt bygge farven op.


Jeg har testet Nilens Jord Brow Pen, der er lavet af en voksbaserede formel, som giver brynene et jævnt look. På den måde kan du nemt skabe et intenst bryn look, men ønsker du at tone looket ned, kan du bruge skråpenslen i den anden ende af produktet. Skråpenslen gør det også lettere for dig at korrigere dine bryn i den retning, du synes.

FÅ EN GAVEKØB FOR 300,-
204 Medium Brown
Nilens JordBrow Pen
+ 1 farve
119,95 kr.
(102)

Relaterede produkter

SPAR 25%KØB 2
5.0 Light Brunette
L'Oréal ParisInfaillible Brows 24H Volumizing Eyebrow Mascara
99,95 kr.
(38)
Clear
Anastasia Beverly HillsBrow Gel
259,95 kr.
(40)

Relaterede artikler

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Af Amalie Schiller

Naturlige vs. optegnede bryn? Jeg må nok indrømme, at jeg bedst kan lide min bryn, når de har fået en omgang med min yndlings brynpen og gel. Formede og farvede øjenbryn er nemlig en af de få ting, der på en naturlig måde kan løfte hele ansigtet og give en god udstråling. I artiklen her har jeg lavet en lille videoguide, hvor jeg detaljeret viser, hvordan du kan skabe flotte og fyldige bryn med nogle helt særlige produkter. Let's get started!

Læs Mere
Vi tester: M2 Beauté vippe- og brynserum

Vi guider

Vi tester: M2 Beauté vippe- og brynserum

M2 Beauté har taget beauty-verdenen med storm med deres hypede bryn- og vippeserum. Vi har sat os for at teste, om produkterne er så gode, som folk siger (fingers crossed). Læs med, og hør vores skønne testpersoners oplevelser og resultater med M2 Beauté. Vi kan sige så meget, at 00’erne stjal alle tre testpersoners øjenbryn, så her håber de især på god effekt.

Læs Mere
5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Af Trine Brøndsted

Ønsker du stærke, sunde og smukke bryn og vipper? Så har vi i denne artikel samlet vores fem bedste tips til, hvordan du kan nå i mål med det bryn- og vippelook, du ønsker.

Læs Mere
Makeupartisten guider til perfekte bryn

Matas LIVE

Makeupartisten guider til perfekte bryn

Af Matas

I dag har vi besøg af makeupartist Katrine Regnbue. Katrine er specialist i bryn, og hun deler ud af sine bedste tricks til at få det bedste ud af dine egne bryn - uanset form og tykkelse. Hun besvarer spørgsmål undervejs og deler sine favoritprodukter til perfekte bryn, der sidder som de skal hele dagen.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek