• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byttes t.o.m. 31. januar 2021

Øjenskygge

Øjenskygge fås som både creme, blyant, fast pudder og løs pudder. Der er nogle, som er skinnende og andre, som er neutrale, matte eller glitrende. Der er også en, som falder i din smag. Find dine nye øjenskygger her på Matas.dk.

Makeup Øjne
152 produkter
Mest populære
Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 5
Vælg filtre

Mærker

Prøv det på (1)

Prøv det på

Pris

Finish

Farveintensitet

Form

Indhold

Farve

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

152 produkter
Sortér efter: Mest populære
(14)
Maybelline Eye Shadow Palette 12 Nuancer
114,95
DU OPTJENER 12 Point
(7)
Lancôme Hypnose Palette 5 Farver Taupe Crazy
399,95
DU OPTJENER 40 Point
(3)
Lancôme Hypnose Palette 5 Farver Brun Adoré
399,95
DU OPTJENER 40 Point
(1)
Lancôme Hypnose Palette 5 Farver Smokey Chic
399,95
DU OPTJENER 40 Point
(0)
IT Cosmetics Superhero Øjenskygge Palette
349,95
DU OPTJENER 35 Point
(0)
Giorgio Armani Eye Tint 43
234,95
DU OPTJENER 24 Point
(1)
Lancôme Hypnose Palette 5 Farver French Nude
399,95
DU OPTJENER 40 Point
(0)
Giorgio Armani Eye Tint 37
234,95
DU OPTJENER 24 Point
(0)
Giorgio Armani Eyes To Kill Stellar 05 Stellar
309,95
DU OPTJENER 31 Point
Forrige
Gå til side
1
ud af 5
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Inden du går i gang

Der er to produkter, der vil samarbejde rigtig godt med din øjenskygge, nemlig en øjencreme og en øjelågsprimer. De to remedier kombineret kan udgøre en rigtig god base for øjenskyggen.

Øjencreme, fordi det er vigtigt, at din hud i øjenområdet ikke er tørt. Det gør det svære at lægge din øjenskygge, og du kan risikere, at den ikke sætter sig ensartet og pænt. Brug en god og fugtende øjencreme, eksempelvis øjencremen fra IT Cosmetics. Den fugter, udglatter og reducerer mørke rande under øjenene.

Øjenlågsprimer, fordi den forlænger holdbarheden på makeuppen og sørger for, at øjenskyggen ikke klumper eller lægger sig i de fine linjer. En øjenlågsprimer bruges på øjenlåget, inden øjenskyggen påføres. Primeren fra Anastasia Beverly Hills har en let-farvet base, der er perfekt til alle former for øjenskygger. Den er vandafvisende, langtidsholdbar og øger øjenskyggens pigmentfarve. Når du har påført primeren, vil det være nemmere for dig at lægge en flot og fejlfri øjenmakeup.

Hvilken farve skal jeg vælge?

Som med alle mulige andre makeup-produkter, skal øjenskygge-farven tage udgangspunkt i hudtonen. Lys hud kan bære mindre og svagere farver, mens mørke hudtoner har behov for stærkere farver for at opnå den ønskede effekt.

Noget, der har meget at sige i dén sammenhæng, er din øjenfarve.

 • Øjenskygge til blå øjne er typisk brunlige farver med gyldne nuancer, som eksempelvis champagne, kobber, bronze, guld og lignende.

 • Øjenskygge til brune øjne er ikke svære at finde, tværtimod. Her kan du bruge alle farver. Der er dog selvfølgelig nogle farver, der fungerer særligt godt til brune øjne, herunder lilla, grøn, turkis, mørkeblå, guld og metalliske farver.

 • Øjenskygge til grå øjne er langt hen ad vejen de samme som dem, der passer til blå, men gerne i mere klare nuancer. Toner af lilla, blomme og rosa er også rigtig flotte til grå øjne. Vil du have en mere neutral farve, kan du prøve dig frem med brunlige nuancer.

 • Øjenskygge til grønne øjne kan være lilla, kobber, abrikos og desduen varme brunlige nuancer. Hvis du vil have dét ekstra, kan du vælge en farve, der indeholder en smule guld.

Uanset din øjenfarve, går du aldrig helt galt i byen med brunlige nuancer. Gå gerne på opdagelse, men husk at så længe, du føler dig tilpas og selvsikker, så er farven lige dig!

 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byttes t.o.m. 31. januar 2021