Makeupsvampe

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

52 produkter
52 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
NYHED
Nilens Jord Essential Makeup Tools Gaveæske
Medlemspris
299,96 kr.399,95 kr.Spar 100,-
SPAR 35,-
Real Techniques 2 Miracle Complexion Sponges
139,95 kr.174,95 kr.Spar 35,-
SPAR 21,-
Real Techniques Miracle Complexion Sponge
81,95 kr.102,95 kr.Spar 21,-
BEAUTYBLENDER Bubble
139,95 kr.
SPAR 21,-
Real Techniques Miracle AirBlend Sponge+
81,95 kr.102,95 kr.Spar 21,-
Ecotools Bioblender Green Tea
109,95 kr.
Ecotools Bioblender Rose
109,95 kr.
SPAR 21,-
Real Techniques Miracle Cleanse Sponge+
81,95 kr.102,95 kr.Spar 21,-
SPAR 21,-
Real Techniques Miracle Powder Sponge
81,95 kr.102,95 kr.Spar 21,-
So Eco Complexion Sponge
59,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up

Hvad er en makeupsvamp?

En makeupsvamp er et makeupredskab, som kan fordele din foundation og makeupcreme på en anden måde, end makeupbørster kan. Dette er grundet dens praktiske og bløde æggeform. Den originale makeupsvamp er den såkaldte 'beauty blencer', som blev opfundet af den amerikanske makeupartist Rea Ann Silver. Den kan du også finde her på Matas.dk.

Hvordan bruger man den?

For at bruge en makeupsvamp optimalt, skal den være våd. Giv den en tur under vandhanen, og pres herefter vandet grundigt ud. Gør det 5-10 gange, så den bliver større – gerne dobbelt så stor som før. Dette gør, at den bedre kan absorbere det makeupprodukt, du bruger. Dup din foundation med makeupsvampen rundt i hele ansigtet. Svampen kan komme omkring steder, som børsten ikke kan, som eksempelvis rundt om øjnene og næsen. Du slipper for striber fra børster eller ujævnheder fra fingrene. Den "smelter" nærmest din makeup ind i huden, så du får et jævnt og naturligt look, og så er den perfekt til at dække ar, urenheder eller modermærker.

Makeupsvampen kan også bruges til løs pudder, som skal påføres på samme måde som våd makeup. Dette giver en større dækkeevne. Blush eller contour samt concealer kan også påføres med makeupsvampen for et mere jævnt og naturligt look. Eksperimenter med den, og find den metode som passer bedst til dig.

Når først du har prøvet den, vil du ikke kunne leve uden!

Hvordan vælger jeg den rette?

Der er mange forskellige former og farver, så det er forståeligt, at du er i tvivl. Det handler også meget om, hvad du selv synes er smart. Du finder makeupsvampe i den klassiske æggeform – både store og små, hvor de små er gode til omkring øjnene eller næsen. Du finder dem også med skaft, og for nogen kan den være nemmere at styre. Engangsmakeupsvampe er også en mulighed. Her kan du bare smide dem ud efter brug uden at skulle rense dem. Mørke svampe er gode til mørkt makeup, såsom bronzer eller contour, men mest af æstetiske årsager; at svampen ikke ser beskidt ud. En lys svamp fungerer præcis ligeså godt, som en mørk gør.

Hvordan renser jeg min makeupsvamp?

Vask gerne din svamp minimum én gang om ugen for at fjerne bakterier og makeuprester. Så holder den i længere tid. Der er forskellige måder at rense svampen på. Du kan vælge at bruge helt almindeligt sæbevand, men vi anbefaler at bruge en sæbe, som er udviklet til dette gøremål, som eksempelvis The Beauty Blender Solid Cleanser. Væd svampen godt op i lunkent vand, og fordel sæben grundigt rundt på svampen. Vask med vand igen, og pres på svampen, så sæbevandet tager makeupresterne med ud. Gentag indtil vandet fra makeupsvampen er klart.

For at beskytte svampen, når du ikke bruger den, eller når den ligger i makeuptasken, kan du købe en beskyttende æske.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.